ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 20-26/02 A

zwdia-aytokinita

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 20-26/02 A

ζωδια κριός
Θα ανοίξετε τη νέα εβδομάδα με τη διάθεση για πολλές συζητήσεις και πολλές – μα πάρα πολλές ερωτήσεις που θα απευθύνετε στους άλλους, προκειμένου να τους κάνετε να μιλήσουν. Θα συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κάποια θέματα και μέχρι την Πέμπτη θα μπορείτε να χαλαρώσετε σε αυτή την ιδέα της μικρότητάς σας στο σύμπαν, όχι ως προσβλητικό σχόλιο αλλά ως αφορμή να δοκιμάσετε την εποικοδομητική σεμνότητα.

Από την Παρασκευή και μετά θα μειώσετε τους ρυθμούς σας και θα εστιάσετε στα οικονομικά σας θέματα, όπου θα επιφέρετε σύντομα την ισορροπία. Το Σαββατοκύριακο θα είναι καλό να χαλαρώσετε, ίσως και να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ένα αρωματικό αφρόλουτρο.

 

ζωδια ταύρος
Ο κόσμος εξακολουθεί να έχει τα ίδια σχέδια και σχήματα, μόνο που εσείς στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα τα βλέπετε όλο βαμμένα με έντονα χρώματα και στολισμένα με τέχνη και φινέτσα. Τα πάντα θα σας φαίνεται να είναι πιο χαρωπά και θα νιώθετε την καθημερινότητά σας πιο ενθουσιώδη.
Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα μπείτε σε ένα πιο φιλοσοφικό κλίμα, και το Σαββατοκύριακο θα σας βρει σε καλή επαφή με το περιβάλλον και σίγουρους για τον εαυτό σας. Η Κυριακή ιδιαίτερα, θα είναι μια πολύ καλή μέρα για τα προσωπικά σας.

zodia-taro-45

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Τη Δευτέρα θα ορμήσει με ένταση στα ζωή σας ο έρωτας, καθώς θα περιφέρεστε σαν να έχετε καρφωμένο στ στήθος του το βέλος του! Όση ενέργεια κι αν θεωρείτε ότι έχετε, δεν είναι σε απόθεμα. Γι’ αυτό γύρω στην Πέμπτη θα νιώθετε κάπως καταπονημένοι και θα πρέπει να επιστρατεύσετε το μυαλό αντί για την καρδιά σας για να λειτουργήσετε.

Το κέφι σας θα επιστρέψει την Παρασκευή και θα σας συντροφεύσει με την επιρροή του και μέσα στο Σαββατοκύριακο, με την Κυριακή να διαφαίνεται ιδανική μέρα για να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας.

ζωδια καρκίνος
Στην αρχή της εβδομάδας θα έχετε την αίσθηση ότι η οικογενειακή σας πορεία μετατρέπεται ξαφνικά από ομαλή σε ανώμαλη! Θα έχετε πλήρη συναίσθηση και αγωνία για άλλα «αυτοκίνητα» που είναι στην ίδια πορεία με εσάς. Μέχρι το μέσο της εβδομάδας θα έχετε καταφέρει να δείτε τον σηματοδότη της εξόδου, αν και θα δυσκολευτείτε να βρείτε τη λωρίδα για αυτήν.
Από την Παρασκευή και μετά θα είστε βέβαιοι πλέον ότι δεν έχετε χαθεί, και θα πορευτείτε στην έξοδο που οδηγεί σε ένα ιδιαίτερα ήρεμο και βολικό περιβάλλον.
Οι περιπέτειές σας θα σας κάνουν πολύ πιο εσωστρεφείς, γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο δεν θα έχετε καμία διάθεση να βγείτε από το σπίτι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια λέων
Κανείς δεν ξέρει αν έχετε δίκιο, ωστόσο στην αρχή αυτής της εβδομάδας οι πάντες συμφωνούν μαζί σας! Η αυτοπεποίθησή σας είναι στα ύψη, και ξέρετε καλά ότι η αυτοπεποίθηση είναι πολύ ελκυστική. Το ρομάντζο θα έρθει να σας συναντήσει χαρωπά, όμως πριν το καταλάβετε όλα θα έχουν πάρει πολύ σοβαρή τροπή. Ο μόνος τρόπος για να λειτουργήσετε με ειλικρίνεια, είναι να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα βιώσετε αρκετή ένταση και πάθος, ρομάντζο, περιπέτεια, δράση… Είστε πολύ τυχεροί. Το Σαββατοκύριακο αφιερώστε λίγο χρόνο από τη διασκέδασή σας για να φροντίσετε λίγο περισσότερο την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

ζωδια παρθένος
Κάτι μαγνητίζει τη ματιά σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Είναι όμως κάτι που αξίζει να το αγοράσετε ή είναι μια προσωρινή παρόρμηση; Το σίγουρο είναι ότι αυτή την περίοδο θέλετε κάτι που να έχει σημασία, να αφιερώσετε χρόνο σε κάτι που θα ευχαριστήσει μόνο εσάς πνευματικά ή σωματικά.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα θέλετε να παραστείτε σε μια οικογενειακή υποχρέωση, και θα κάνετε πολύ καλά. Θα λάβετε την επιβράβευση μέσα στο Σαββατοκύριακο, με πολλή στοργή, ρομαντισμό αλλά και δημιουργική έμπνευση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις