ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 22 – 28/02

ζωδια κριός

Νιώθετε λες και το κεφάλι σας θα εκραγεί από την ένταση; Χαλαρώστε!
Πρέπει να βρείτε έναν εποικοδομητικό τρόπο ξεσπάσματος γι’ αυτή τη συναισθηματική ταραχή που σας έχει καταβάλει με το που αρχίζει η εβδομάδα. Θα βοηθούσε να ασχοληθείτε λίγο με το σπίτι, να βάλετε λίγη τάξη που ομολογουμένως χρειάζεται.

Αν θέλετε μάλιστα, ζητήστε λίγη γυναικεία βοήθεια από μαμά, αδελφή ή ότι άλλο σας βρίσκετε σε θηλυκό. Για να ξεχαστείτε, η εποχή ενδείκνυται και διευθέτηση οικογενειακών υποχρεώσεων ή προσφορά εθελοντικής εργασίας.
Μέχρι την Πέμπτη θα έχετε ξαναβρεί τον χαρωπό περιπετειώδη εαυτό σας και πολλοί θα θέλουν να σας απολαύσουν… Εσείς καλό θα είναι να συνεχίσετε τις κινήσεις προσφοράς σας, που δεν αποκλείεται να χρωματιστούν και με λίγο ρομάντζο.
Το Σαββατοκύριακο μην ασχοληθείτε με θέματα που πιέζουν κι άλλο τις σκέψεις σας. Καλύτερα ασχοληθείτε με σωματική άσκηση.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

 

ζωδια ταύρος

Μην μένετε εσωστρεφείς. Μπορεί να είναι στην ιδιοσυγκρασία σας να μην αποκαλύπτετε εύκολα τα συναισθήματά σας, επειδή είστε οι δυνατοί και συνήθως οι όλοι στηρίζονται σε εσάς. Όμως στις αρχές αυτής της εβδομάδας μη διστάσετε να εμπιστευτείτε τους φίλους σας. Είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν, πολύ περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Αν μάλιστα απευθυνθείτε σε αυτούς, θα δυναμώσουν και οι πολύ σημαντικοί φιλικοί σας δεσμοί.

Την Πέμπτη και την Παρασκευή προσέξτε να μην παρεξηγηθεί το κουράγιο σας επί ενός θέματος, ως πείσμα. Μπορεί κάποιοι να αποζητούν την παραμικρή αφορμή για να προκαλέσουν εντάσεις, όμως εσείς δεν πρέπει να τους δώσετε καμία σημασία.
Το Σαββατοκύριακο θα σημειώσετε εξαιρετικά αποτελέσματα, χάρη στην έμφυτη γοητεία σας.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

 

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια δίδυμοι
Η αναζήτηση της λεπτομέρειας είναι αυτή που σας τρέφει, είτε αφορά λίστες για ψώνια, είτε οργάνωση φιλικών συγκεντρώσεων είτε επαγγελματικούς προϋπολογισμούς. Και όλο αυτό είναι κάτι πολύ θετικό, γιατί θα χρειαστείτε όλη την πνευματική σας δεξιοτεχνία στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Αγνοήστε όσο γίνεται κάποιες εσωτερικές έριδες όσο αφορά τα οικονομικά και θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε πολλές υποχρεώσεις.
Καλό θα είναι να έχετε τελειώσει με τον μεγάλο όγκο των εκκρεμοτήτων μέχρι την Πέμπτη, προκειμένου να σας μείνει περισσότερος χρόνος για διασκέδαση.

Αδράξτε κάθε ευκαιρία να συναντηθείτε με τους φίλους σας, ειδικά αν αυτό εμπλέκει και απολαυστικές πολύωρες συζητήσεις στο στέκι σας.
Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να βρείτε χρόνο για εκείνα τα άτομα που έχετε παραμελήσει κάπως, όπως ίσως τον οικογενειακό σας κύκλο. Προσέξτε μόνο να είστε απόλυτα ξεκάθαροι σε ό,τι πείτε, προκειμένου να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια καρκίνος
Με την έναρξη αυτής της εβδομάδας, να είστε έτοιμοι να δράσετε έξω από το σύνηθες πλαίσιό σας. Έχετε κατακλυστεί αυτή την εποχή από ιδέες αλλά και ενέργεια, γι’ αυτό θα είστε το άτομο που θα απευθύνονται πολλοί προκειμένου να βρουν διεξόδους. Προσέξτε μόνο να μην φορτωθείτε παραπάνω υποχρεώσεις από όσες μπορείτε να αντέξετε, και τελικά εκτεθείτε. Σε πολύ καλό επίπεδο θα βρίσκεται και η διαίσθησή σας αυτή την περίοδο, άρα μπορείτε όχι μόνο να θέσετε στόχους αλλά να τους καταδιώξετε με πάθος!
Την Πέμπτη θα έχετε μια ακόρεστη ανάγκη για υπερβολές. Ακολουθήστε την παρόρμησή σας, όσο μεγάλη κι αν είναι, ακόμη κι αν θεωρήσετε ότι κάποια από τα θέλω σας φτάνουν σε σημείο ανοησίας.
Το Σαββατοκύριακο τα σχέδιά σας θα περιλάβουν πολύ κόσμο με τον οποίο θα χαρείτε να συναντηθείτε.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια λέων
Καθώς αρχίζει η εβδομάδα, έχετε την αίσθηση ότι είστε χαμένοι στις σκέψεις σας και ότι το μυαλό σας αιωρείται κάπου στο σύμπαν. Άραγε από εκεί αντλείτε τις ευφυείς ιδέες σας και τα πρωτοποριακά σας σχέδια; Αξιοποιείστε αυτή το διαισθητικό ονειροπόλημα για να επινοήσετε ένα πραγματικά νέο και εφικτό σχέδιο, στο οποίο μάλιστα θα εντάξετε και άλλα άτομα.
Την Πέμπτη όλη αυτή η δημιουργικότητά σας θα καταλήξει σε ένα τεράστιο κύμα. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη μοναδική συγκυρία κατά το Σαββατοκύριακο, καθώς τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή το βράδυ η αυτοπεποίθησή σας θα χτυπά κόκκινο! Η χαρισματική σας φύση θα απαιτεί να βρίσκεστε στο προσκήνιο, όμως γενναιόδωρος όπως πάντα θα μοιραστείτε τη σκηνή.
Το Σαββατοκύριακο εκμεταλλευτείτε το ασυνήθιστο και κάπως αναπάντεχο διάλειμμα, για να ασχοληθείτε με πιο επείγοντα θέματα, όπως οι εκκρεμότητες με λογαριασμούς και υποχρεώσεις.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα προσπαθήσει από την πολλή αρχή της να δοκιμάσει τις αντοχές σας. Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να οργανώσετε άτομα και εργασίες που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να βάλετε το σύμπαν σε τάξη! Φιλικά σας άτομα – ίσως και κάποια που θα ήθελαν να είναι κάτι παραπάνω από φιλικά – θα σας ακολουθήσουν με ιδιαίτερη χαρά για να προσφέρουν τη βοήθειά τους.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα έχετε την αίσθηση ότι παθαίνετε έναν κορεσμό από την υπερβολική τρέλα που επικρατεί γύρω σας. Πάρτε όμως μια βαθιά ανάσα και αν παραμείνετε ελαστικοί, θα μπορέσετε να χειριστείτε τα πάντα και να βοηθήσετε κι άλλους στην πορεία.
Το Σαββατοκύριακο να περιμένετε τα απροσδόκητα! Όλοι θα μείνουν πραγματικά έκθαμβοι από την ενέργεια και τον ενθουσιασμό σας.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

ζωδια ζυγός
Ί

σως να βρεθείτε στη θέση να δυσκολευτείτε να ξεχωρίσετε την αλήθεια από την φαντασία καθώς θα αρχίζει αυτή η εβδομάδα, αλλά προσπαθήστε απλά να μείνετε ψύχραιμοι. Θα ήταν συνετό από μέρος σας να δείξετε λίγη επιφυλακτικότητα – κάτι σαν ποιητική αμφιβολία ας πούμε – χαλαρώνοντας ίσως τη συμμετοχή σας στα δρώμενα προκειμένου να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή δεν θα μπορεί να σας βοηθήσει κανείς, όμως όλοι θα έλκονται κοντά σας για την θέρμη και τη φιλικότητά σας. Αξιοποιήστε την υπεροχή σας στην όλη κατάσταση και οργανώστε μια ευχάριστη σύναξη, αφήνοντας τους άλλους να ασχοληθούν με τις λεπτομέρειες.
Το Σαββατοκύριακο θα είστε για άλλη μια φορά πολύ καλοί ακροατές. Αφιερώστε στους φίλους σας όσο χρόνο χρειάζονται.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια σκορπιός
Αρχίστε αυτή την εβδομάδα θέτοντας μεγάλους και μεγαλεπήβολους στόχους, γιατί πραγματικά δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα στο να κατορθώσετε αυτό ακριβώς που θα θελήσετε. Όλα αυτά βέβαια, με την προϋπόθεση ότι θα είστε πρόθυμοι να καταβάλετε τον απαραίτητο κόπο. Θα σας κατακλύσει μια ανάγκη επιδιώξεων και κινήτρων, που και αυτά μπορούν να σας οδηγήσουν σε βαθιές και ανταποδοτικές συζητήσεις.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή μπορεί να βρεθείτε εν μέσω πυρών σε μια διαμάχη, με κάποιον υψηλά ιστάμενο απέναντί σας. Καλό θα είναι να επιδείξετε ιδιαίτερη προσοχή να μην περάσετε σε χωράφια άλλων, εκτός βέβαια αν αυτό που τελικά επιδιώκετε είναι η αντιπαράθεση.
Το Σαββατοκύριακο θα βρεθούν πολλές ευχάριστες ευκαιρίες να περάσετε ποιοτικό χρόνο με φιλικά σας άτομα. Αν μάλιστα μοιραστείτε ζουμερά μυστικά, ενδέχεται στο τέλος να έχετε μάθει κι εσείς πολλά!  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

 

ζωδια τοξότης

Μην περιμένετε ότι αυτή η εβδομάδα θα είναι σαν βαρκάδα σε ήρεμη θάλασσα. Πλέετε σε ταραγμένα νερά – τόσο πνευματικά όσο και συναισθηματικά – και δεν πρέπει να αφήσετε στιγμή την τιμονιέρα αν υπάρχει κάποια ελπίδα να κρατήσετε μια σταθερή πορεία. Η ναυτική ορολογία ταιριάζει στην περίπτωσή σας και κατά τις επόμενες μέρες της εβδομάδας.
Όμως μέχρι την Παρασκευή, το ταλαιπωρημένο ταξίδι σας θα μετεξελιχθεί σε μια ευνοϊκή και πολυτελής κρουαζιέρα! Όλα θα αρχίζουν να κυλούν σύμφωνα με τις διαθέσεις σας και όλοι θα απολαμβάνουν την παρουσία σας κοντά τους. Το μόνο που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα, είναι η δική σας αναστολή στο να φανείτε γενναίοι και να πάρετε μεγάλα ρίσκα.
Η ευγνωμοσύνη σας θα φτάσει στο απόγειο το Σαββατοκύριακο, όταν επιτέλους θα μπορέσετε να μειώσετε τους ρυθμούς σας και να χαλαρώσετε.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια-ταρο-99

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

ζωδια αιγόκερως
Είστε σε μια σχεδόν παράλογη ετοιμότητα να τακτοποιήσετε τα πάντα με την έναρξη αυτής της εβδομάδας. Η ζωή θα στέλνει με αστραπιαίους ρυθμούς νέα πρόσωπα και νέα προβλήματα στο δρόμο σας, αλλά εσείς με την απαράμιλλη υπομονή σας θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε σε όλα. Δεν αποκλείετε μάλιστα να το διασκεδάσετε αρκετά καθ’ οδόν!
Την Πέμπτη και την Παρασκευή θα δυσκολευτείτε λίγο να χειριστείτε λεπτομέρειες και αποσπάσεις της προσοχής σας, διατηρήστε όμως την ηρεμία σας. Αν αντιδράσετε έντονα, δεν θα καταφέρετε κανένα αποτέλεσμα.
Το Σαββατοκύριακο καταστρώστε μεγάλα σχέδια και κάντε τα πράξη. Με μια μικρή δόση φιλίας και άλλη μια μικρή δόση προσπάθειας, όλα θα πάνε περίφημα.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zwdia

ζωδια υδροχόος
Η αρχή της εβδομάδας ενδέχεται να σας βρει λίγο αγχωμένους, γιατί η καλόβολη γοητεία σας και η φιλική σας διάθεση ίσως δεν σταθούν αρκετά για να κερδίσετε συμμάχους. Δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα που θα προκαλέσουν την υπερβολική αντίδραση με απρόσμενους τρόπους από κάποια άτομα, ενώ εσείς θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση στο να βρείτε λύσεις και να επέλθει η ηρεμία. Προσπαθήστε να προσπεράσετε όλο αυτό το συμβάν, θα είναι απλά μια συγκυρία καταστάσεων που δεν θα βοηθήσει κανέναν αν ασχοληθείτε περαιτέρω.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή είναι πιθανό να προκύψουν τόσο ασυνήθιστα γεγονότα, που να αλλάξετε άποψη εσείς και άλλοι για κάποιο θέμα. Ποιος υποστηρίζει ότι ένα παλαβό πείραμα δεν θα μπορούσε να επιφέρει την πλέον τρελά θετική πρόοδο; Απολαύστε λοιπόν τους καρπούς όλης αυτής της ξαφνικής δημιουργικότητας.
Το Σαββατοκύριακο καλό θα ήταν να έχετε τις αισθήσεις σας σε επαγρύπνηση και να μετράτε δυο και τρεις φορές την κάθε σας κίνηση.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

ζωδια ιχθύες
Να είστε έτοιμοι για μια νέα άφιξη με την έναρξη αυτής της εβδομάδας. Μπορεί να αφορά ένα καινούργιο σχέδιο ή μια νέα ρομαντική προοπτική, πάντως η επικεφαλίδα θα είναι η δημιουργικότητα και οι μοναδικές εμπειρίες.
Την Πέμπτη και την Παρασκευή ενδέχεται να προκύψουν κάποιες διαφωνίες, όμως θα ήταν συνετό από μέρους σας να μην αναμιχθείτε. Όπως και να ‘χει, αποφύγετε να απορροφηθείτε στην κλάψα οποιουδήποτε.
Το Σαββατοκύριακο αναζητήστε τρόπους να βοηθήσετε άτομα του στενού σας περίγυρου. Η συμπόνια εξάλλου αποτελεί ένα από τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας. Πάντως θα ήταν καλό να προσπαθήσετε να αγνοήσετε την ανάγκη σας για συγκέντρωση όλων των στοιχείων. πριν απλώσετε το χέρι βοήθειάς σας.  Διαβαστε εδω τις αναλυτικες εβδομαδιαιες ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο