ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 23-29/01 B

erwtikes-provlepseis-triti-20-5-2014

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 23-29/01 B

ζωδια ζυγός
Καμία δύναμη στο σύμπαν δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη την αρχή αυτής της εβδομάδας! Αρχικά, η αγάπη θα πλανάται παντού, σε κάθε βήμα που θα κάνετε θα νιώθετε να σας ανυψώνει μαγικά όλο και πιο πάνω. Θα κυριαρχήσει το φλερτ και η ομορφιά, αν και ίσως νιώσετε υπερβολική για να την αντέξετε την τόση προσοχή που θα λαμβάνετε. Δεν αποκλείεται μάλιστα στο μέσο της εβδομάδας, να επιλέξετε να περιοριστείτε λίγο στην αυτονομία σας.

Η εσωστρέφεια αυτή θα εστιάσει την προσοχή σας σε σοβαρά σχέδια και στην οργάνωση των οικονομικών – λογιστικών σας θεμάτων. Ο ιδεαλισμός θα επικρατήσει από την Παρασκευή και μετά. Όσο περισσότερο συζητήσετε τις ιδέες σας μέσα στο Σαββατοκύριακο, τόσο θα αυξάνεται η έμπνευσή σας!

 

ζωδια σκορπιός
Με πολλή σκέψη θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, καθώς το ζητούμενό σας θα είναι να ζυγίσετε τις επιλογές σας. Αν έχετε κατά καιρούς πρόβλημα στο να πάρετε αποφάσεις, τώρα θα σας είναι σχεδόν ανέφικτο. Η συμβουλή για εσάς είναι να παραδώσετε τα ηνία σε κάποιον άλλο, ακόμη κι αν αυτό ενέχει μια υποχώρηση.

zodia-taro-45

Θα αρχίσετε να βρίσκετε την ισορροπία σας από το μέσο της εβδομάδας και μετά, που θα αρχίσει να σας περιβάλλει το είδος της μαγείας που σας κολακεύει με το φως της. Το Σαββατοκύριακο παρασυρθείτε από την πρόταση ενός φιλικού ατόμου και αφεθείτε να σας πάει όπου θέλει!

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Οι μεγάλες παρέες θα στιγματίσουν την έναρξη της νέας εβδομάδας. Θα βρεθείτε μέσα σε πολλούς ανθρώπους και θα νιώσετε να σας αγαπούν, είτε πρόκειται για το επαγγελματικό είτε για το κοινωνικό σας περιβάλλον. Όλοι θα περιμένουν από εσάς το σύνθημα της εκκίνησης για τα πάντα, κάτι που θα σας προσδώσει μοναδική κοινωνική ισχύ. Αξιοποιήστε τη για το ευρύτερο καλό.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα εστιάσετε την πνευματική σας ενέργεια στο να ξεκαθαρίσετε την ευρύτερη εικόνα της ζωής σας. Η συμβουλή των άστρων είναι να το κάνετε μόνοι, συντροφιά με κλασική μουσική. Η ευθυμία και οι φιλίες σας θα στιγματίσουν όλο το Σαββατοκύριακο, με την αυτοπεποίθησή σας να απογειώνεται.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια αιγόκερως
Θα είναι τόσα πολλά τα ζητούμενα των άλλων από εσάς στην έναρξη της νέας εβδομάδας, που δεν θα προλάβετε να ζητήσετε εσείς κάτι από τον εαυτό σας! Όσο κι αν σας αρέσει να είστε απαραίτητη, αυτή η υπερβολή θα σας κουράσει. Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια αν τη χρειαστείτε. Πάντως ένα φιλικό σας άτομο θα προστρέξει έτσι κι αλλιώς στο πλάι σας την Τετάρτη.

Από την Πέμπτη και μετά εμπιστευτείτε το ένστικτό σας για μια απόφαση που πρέπει να πάρετε. Να ξέρετε ότι η μοίρα θα συνωμοτήσει υπέρ σας, αφήνοντάς σας μια αίσθηση αισιοδοξίας και ευτυχίας. Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να προκύψουν κάποιες αναποδιές στην πραγμάτωση των σπουδαίων σχεδίων σας, όμως εσείς πρέπει να επιμείνετε!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια υδροχόος
Προσοχή στα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας στην αρχή της εβδομάδας: μπορεί να μην είναι αυτό που νομίζετε ή αναμένετε! Η χημεία παίζει παράξενα παιχνίδια ενίοτε… Δοκιμάστε τη λίγο λέγοντας κάτι πολύ προσωπικό σας, για να δείτε ποια θα είναι η αντίδραση. Το μέσο της εβδομάδας θα είναι τόσο γεμάτο από επαγγελματικές υποχρεώσεις, που δεν θα κινηθείτε κοινωνικά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να νιώσετε τόσο πιεσμένοι, που να αντιδράσετε συναισθηματικά.

Επειδή τα πάντα λειτουργούν σε αλληλεπίδραση, προς το τέλος της εβδομάδας θα επιλέξετε να αναλάβετε τον ρόλο του οργανωτή για την παρέα. Είναι πιθανό να θελήσετε να κάνετε μια μεγάλη γιορτή στο σπίτι σας μέσα στο Σαββατοκύριακο.

zwdia

ζωδια ιχθύες
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα έχετε να αντιμετωπίσετε μια εξαιρετικά ιδιόρρυθμη πρόκληση, καθώς θα ενέχει ένα άτομο που ήταν συνήθως στο πλάι σας σε άλλες δυσκολίες σας. Τώρα οι όροι έχουν αλλάξει και αυτό το άτομο αποτελεί πρόκληση… Ενίοτε οι συντροφικότητες είναι ευμετάβλητες. Τα άστρα σας συμβουλεύουν να εμμείνετε στις θέσεις σας και να απαιτήσετε αυτά που είναι δικαιωματικά δικά σας. Το κλειδί ωστόσο, είναι να μην πάρετε προσωπικά όλη αυτή τη συγκυρία.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα βρεθείτε απέναντι και σε άλλα άτομα, όπου πάλι πρέπει να συνεχίσετε να προασπίζεστε τις απόψεις σας. Όπως κι αν εξελιχθούν τα πράγματα μέσα στο Σαββατοκύριακο, να αφήνετε πάντα ένα περιθώριο αμφιβολίας υπέρ των άλλων. Να ξέρετε ότι η τύχη είναι με το μέρος σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00