ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24 – 30/04 A

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24 – 30/04 A

ζωδια κριός
Η νέα εβδομάδα θα αρχίσει με θετικό πρόσημο για εσάς, καθώς θα δείτε να αποδίδουν οι φιλοδοξίες και ο κόπος που έχετε καταβάλει. Αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να κάνετε νέα ξεκινήματα και να πραγματώσετε σχέδιά σας, ακόμη κι αν πρέπει να συνεχίσετε τη σκληρή δουλειά. Προς το μέσο της εβδομάδας θα σας δοθεί χρόνος να κάνετε μια μικρή παύση για να αξιολογήσετε τις μέχρι τώρα κινήσεις σας.

Γύρω στην Παρασκευή θα πρέπει να μείνετε πειθαρχημένοι στις λεπτομέρειες των καταστάσεων, αφήνοντας όμως το μυαλό σας να εμβαθύνει στη συνολική εικόνα των πραγμάτων. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε τη διαύγεια και τη ζωτικότητα για να αντεπεξέλθετε σε όλα, αν και την Κυριακή τα άστρα σας συμβουλεύουν να ξεκουραστείτε λίγο.

 

ζωδια ταύρος
Η νέα εβδομάδα αρχίζει με πολλές επαφές, που θα είναι ιδανικές για να εκφράσετε τις θέσεις σας και να κερδίσετε τους φίλους σας. Παρά τον ηλεκτρισμό που ίσως να νιώθετε στην ατμόσφαιρα, θα κάνετε και κάποιες νέες φιλίες. Στο μέσο της εβδομάδας όμως κάντε ένα βήμα πίσω και γυρίστε το βλέμμα σας στον εσωτερικό σας κόσμο, προκειμένου να καταφέρετε να αξιολογήσετε τη συνολική εικόνα των πραγμάτων.

zodia-taro-45

Από την Παρασκευή το περιβάλλον σας θα αναμένει από εσάς να αναλάβετε τα ηνία, με τον διασκεδαστικό τρόπο! Οργανώστε τις συναθροίσεις σας, εντάσσοντας σε αυτές και τους καινούργιους φίλους σας. Το Σαββατοκύριακο θα μπορείτε επιτέλους να μην ασχοληθείτε εσείς με τίποτα, καθώς θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε την ηρεμία που έχετε ανάγκη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια δίδυμοι
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει λίγο ιδιόμορφα, καθώς θα δείτε το περιβάλλον σας να μην τάσσεται απόλυτα με το μέρος σας. Ακόμη και πρώην συνεργάτες, θα έχουν φιλοδοξίες που είναι αντίθετες με τα δικά σας σχέδια. Μην διστάσετε να εγκαταλείψετε τις παλιές σας απόψεις για χάρη των νέων, όμως προς το μέσο της εβδομάδας επιδείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα άτομα εκείνα που η πρόθεσή τους είναι να σας εκμεταλλευτούν.

Από την Παρασκευή το κλίμα θα αρχίσει να γίνεται πολύ πιο αίσιο και θα ευνοηθείτε σε όποιο έξυπνο σχέδιο θελήσετε να βάλετε σε εφαρμογή, καθώς οι φίλοι σας και τα άστρα θα είναι αρωγός σας για να πράξετε το σωστό. Το Σαββατοκύριακο να είστε έτοιμοι να δείξετε την πορεία στους άλλους ή να υποδείξετε το άτομο που πρέπει να το κάνει. Κάποιες νέες πληροφορίες είναι καθ’ οδόν για εσάς.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Δείξτε σύνεση με τα οικονομικά σας από την αρχή της νέας εβδομάδας, γιατί αυτές οι μέρες δεν ενδείκνυνται για παρορμητικές κινήσεις. Θα είναι όμως εξαιρετικές για άλλες υπερβολές, όπως την έκφραση αυθόρμητων ιδεών και εξελιγμένων απόψεων. Ακολουθήστε αυτή την πορεία σκέψης και τις επόμενες ημέρες, μετέχοντας σε συζητήσεις και ακολουθώντας κατά πόδας την περιέργειά σας.

Γύρω στην Παρασκευή θα είναι συνετό να αντισταθείτε στην ανάγκη να προχωρήσετε με μεγαλύτερες ταχύτητες. Ενίοτε το πιο τολμηρό και αποδοτικό ρίσκο, είναι να οπισθοχωρήσετε και να αφήσετε τις καταστάσεις να κυλήσουν μόνες τους και να πάρουν το δρόμο τους. Το Σαββατοκύριακο θα μπορέσετε να επαναπαυθείτε στις δάφνες σας, καθώς θα δείτε να αποδίδει όλη η σκληρή δουλειά σας. Είναι ώρα για χαλάρωση και αρκετό φαγητό!

zwdia-fotia

ζωδια λέων
Η αρχή της εβδομάδας σας καλεί να δώσετε σημασία στους συνανθρώπους σας και την άποψη που έχουν για εσάς, καθώς είναι πιθανό να βγαίνετε προς τα έξω ως αλαζόνες. Ίσως χρειαστεί να περιορίσετε κάπως τη φυσική σας ανταγωνιστικότητα και να προτιμήσετε να ακούσετε τι έχουν να πουν και οι άλλοι, αντί να ακούτε μόνο τη δική σας φωνή.

Γύρω στην Πέμπτη θα είστε πιο απορροφημένοι στις σκέψεις σας, που δυστυχώς δεν θα είναι όλες ευχάριστες. Ίσως σας επηρεάζει το δυσχερές οικονομικό κλίμα που έχετε βρεθεί. Το καλύτερο θα ήταν να απομονωθείτε λίγο και να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε επανέλθει στον εξωστρεφή και αισιόδοξο εαυτό σας και ευνοείστε να αναζητήσετε λίγη περισσότερη κοινωνικότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

ζωδια παρθένος
Αν αναμένατε ότι αυτή θα είναι μια κάπως ανιαρή εβδομάδα, θα απογοητευθείτε ευχάριστα από την αρχή της! Θα προκύψουν αρκετές αποσπάσεις από τη ρουτίνα σας και σας συστήνεται να ακολουθήσετε την κάθε ευκαιρία για διασκέδαση – ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω για λίγο τη δουλειά. Στο μέσο της εβδομάδας όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, για να μην βρεθείτε μπροστά σε μπελάδες…

Από την Παρασκευή και μετά θα δείτε να αποδίδει η υπομονή σας, αν χαλαρώσετε τους ρυθμούς σας όσο κι αν σας πιέζουν οι άλλοι να βιαστείτε. Το Σαββατοκύριακο καλείστε να είστε προσγειωμένοι και σε θετική διάθεση, ώστε να αναγνωρίσετε το δώρο της διαφώτισης που θα σας χαρίσει κάποιος.

zwdia