ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/07 Α

erwtikes-provlepseis-deytera-12-5

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/07 Α

ζωδια κριός
Δεν ακολουθείτε την πεπατημένη στο σκεπτικό σας με την έναρξη της νέας εβδομάδας. Αντί να κοιτάτε τα πράγματα από τη δική σας οπτική, θα προσανατολιστείτε στο πώς τα βλέπουν οι άλλοι. Αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε γρήγορα να μπαίνουν στη θέση τους ακόμη και κάποια κομμάτια του γρίφου που σας έλειπαν. Γύρω στο μέσο της εβδομάδας ενδέχεται να μειωθούν λίγο οι ρυθμοί των εξελίξεων, γι’ αυτό μην αφήσετε τη φιλοδοξία σας να σας πνίξει.

Καλή είναι η επιθετική τακτική αλλά επί του παρόντος δεν θα σας αποδώσει καρπούς πριν από την Παρασκευή. Ο πιο έντονος ρυθμός των εξελίξεων θα σας συντροφεύσει και όλο το Σαββατοκύριακο. Ασχοληθείτε με το στήσιμο των νέων σχεδίων και πεδίων σας. Το περιβάλλον σας θα είναι τόσο εντυπωσιασμένο, που θα θελήσει να σας στήσει άγαλμα! Αξιοποιήστε την Κυριακή σας από νωρίς.

 

ζωδια ταύρος
Η νέα εβδομάδα σας θα ανοίξει στον ίδιο ρυθμό που έκλεισε η προηγούμενη. Το μόνο που θα αλλάξει προς την Τρίτη θα είναι η δική σας στάση, η οποία ωστόσο θα κάνει τη μεγάλη διαφορά: τώρα ακόμη και οι πιο βαρετοί τομείς στη δουλειά σας θα σας φαίνονται περιπέτεια! Από την Τετάρτη και μετά θα επικρατήσει ένα ιδιόρρυθμο κλίμα, τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Αυτό το κλίμα θα βαρύνει και να διευρυνθεί κάπως την Πέμπτη.

zodia-taro-45

Από την Παρασκευή και μετά αρχίζει το πάρτυ για εσάς! Οι κοινωνικές σας ικανότητες θα αναλάβουν τα ηνία και θα αποπνέετε γοητεία σε κάθε σας κίνηση. Το Σαββατοκύριακο θα έχετε πιο φιλοσοφική διάθεση, προκαλώντας τις θέσεις σας και βάζοντας νέα ορθά ερωτήματα στον εαυτό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια δίδυμοι
Θα μπείτε με ορμή στη νέα εβδομάδα και θα είναι πολλά τα θέματα που θα έχετε να χειριστείτε. Σκεφτείτε να μεταβιβάσετε κάποιες από τις υποχρεώσεις σας, όχι μόνο για να ελευθερώσετε περισσότερο χρόνο αλλά και να δείξετε την πρέπουσα εμπιστοσύνη στις ικανότητες και άλλων ατόμων. Θα το θεωρήσουν φιλοφρονητικό από μέρους σας και όλοι θα είστε κερδισμένοι.

Από την Πέμπτη και μετά προτιμήστε τη στρατηγική από τους τακτικισμούς, δηλαδή να σκέφτεστε πιο πολύ απ’ όσο πράττετε. Προς το τέλος της εβδομάδας μπορείτε να ορμήσετε και να διεκδικήσετε, κάτι στο οποίο θα διαπρέψετε. Το Σαββατοκύριακο επιστρατεύστε τη διακριτικότητα για να πετύχετε όσα θέλετε. Να είστε επιφυλακτικοί σε όσα λέτε, γιατί το κήρυγμα θα επιφέρει μόνο εντάσεις.

zwdia-fotia

ζωδια καρκίνος
Με λίγες δυσκολίες θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κάτι που δεν μπορείτε να χειριστείτε. Απλώς θα έχετε να περάσετε αρκετούς λοφίσκους, όμως για κάθε ανάβαση υπάρχει και η ανάλογη κατάβαση… Η συμβουλή για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να ρίξετε όλη σας την ενέργεια στις παρούσες υποχρεώσεις σας και να μην ανοίξετε νέα μέτωπα.

Μην μπείτε στον πειρασμό να υπογράψετε τίποτα και μην αναλάβετε καμία δέσμευση πριν από την Παρασκευή. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχετε διάθεση για ανεμελιά, ωστόσο θα είναι πολύ καλύτερο αν χαλαρώσετε στο σπίτι σας και ξεκουραστείτε. Αφήστε στην άκρη τις υποχρεώσεις για αυτό το Σαββατοκύριακο και προτιμήστε να ακούσετε μουσική και να ονειροπολήσετε.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Με μια ανάγκη για σειρά και τάξη στα πάντα θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Θα είστε προσεκτικοί ακόμη και για τον τρόπο που σκέφτεστε κάποιες νέες αγορές σας, και θα θέλετε οι άλλοι να συμφωνούν μαζί σας χωρίς να διστάσετε να πείτε τη δική σας άποψη με αποφασιστικότητα. Αφήστε τις σκέψεις σας να σας κατευθύνουν αυτές τις μέρες, καθώς μέχρι και την Πέμπτη θα έχετε θετική διάθεση.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την υποψία ότι κάποιος έχει άλλα κίνητρα από αυτά που επιδεικνύει. Εσείς επικεντρωθείτε στον εαυτό σας όμως, γιατί φτάνοντας στο Σαββατοκύριακο σας αναμένει μια ρομαντική έκρηξη! Το συναισθηματικό τοπίο αλλάζει, χωρίς να έχει σημασία αν η αλλαγή είναι μόνιμη ή προσωρινή. Αφεθείτε και απολαύστε την εμπειρία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ζωδια παρθένος
Η ζωή θα φαντάζει σαν μια λίμνη με την έναρξη της νέας εβδομάδας, με εσάς να καλείστε να βουτήξετε μέσα και να σηκώσετε πολλά κύματα! Η αίσθηση αυτής της βύθισης θα είναι εξαιρετικά αναζωογονητική, σε σημείο να σας ωθήσει να κάνετε και κάποιες παρορμητικές αγορές – που ίσως και να μην χρειάζεστε. Δεν πειράζει, αυτό που μετρά είναι η απόκτηση.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά, η εκλεπτυσμένη περιέργειά σας θα σας πάει σε απρόβλεπτα μέρη ή σε ένα άτομο που θα σας εξομολογηθεί ένα βαρύ μυστικό. Κρατήστε το. Θα μπείτε στο Σαββατοκύριακο μέσα σε κλίμα ανανέωσης και με μεγάλα σχέδια. Να έχετε ωστόσο υπόψιν σας ότι κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να τα πραγματώσετε άμεσα.