ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/10 A

evdomadiaies-3-9314

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 24-30/10 A

ζωδια κριός
Τον τελευταίο καιρό παλεύετε να βρείτε το δρόμο σας μέσα από μπλεγμένες συστάδες, όμως στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα βγείτε στο ξέφωτο. Θα μπορείτε να δείτε το μέλλον σας, θα μπορείτε να επικοινωνείτε ακόμη και μαζικά με ιδιαίτερη ευκολία. Η επικοινωνία εξάλλου θα αποτελέσει το κλειδί για να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας όλη αυτή την εβδομάδα.

Κάποια μικρά εμπόδια θα προκύψουν στο οικογενειακό μέτωπο την Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη ίσως να μην γίνεστε απόλυτα κατανοητοί. Προς το Σαββατοκύριακο όμως οι ρυθμοί θα ενταθούν, σαν να σας έχουν εκτοξεύσει από κανόνι! Την Κυριακή ωστόσο θα πατάτε σε σταθερό έδαφος.

 

ζωδια ταύρος
Η αρχή αυτής της εβδομάδας δεν ενδείκνυται για μεγάλες αποφάσεις ή μεγάλες ταχύτητες. Αγνοήστε ή αποφύγετε κάθε πίεση που θα σας ασκηθεί, για αγορές ή υπογραφές ή προόδους. Αυτή η περίοδος σας καλεί να σπαταλήσετε το χρόνο σας και να απολαύσετε την ομορφιά που κρύβουν οι διαδρομές που διανύετε κάθε μέρα. Δείτε τα κτίρια και τα πουλάκια στα καλώδια, μυρίστε τα λουλούδια.

zodia-taro-45

Έτσι πρέπει να πορευτείτε μέχρι και την Πέμπτη, δίνοντας έμφαση στο καλό φαγητό. Προς το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να χρειαστεί να επιλύσετε μια διαφορά ανάμεσα σε δύο φιλικά σας άτομα ή συνεργάτες. Την Κυριακή ωστόσο θα επικρατήσει το ρομάντζο, γι’ αυτό αξιοποιήστε όσα πουλάκια και λουλουδάκια είδατε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας!

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με τόση κοσμοσυρροή και κίνηση γύρω σας, που θα παρασυρθείτε να αδράξετε τη ζωή! Με τη μία πλευρά του μυαλού σας θα αναζητάτε την καλύτερη ιδέα για να διοχετεύσετε την ενέργειά σας, αλλά με την άλλη πλευρά θα αξιοποιείτε τις ρομαντικές ευκαιρίες που θα σας προκύπτουν από παντού.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά, θα πρέπει να ισορροπήσετε την οικονομική σας κατάσταση με όσα θέλετε να προχωρήσετε στη ζωή σας αυτή την περίοδο. Ίσως από τώρα και μέχρι το Σάββατο να προκύψουν κάποια διλήμματα, ανάμεσα στις δραστηριότητες που αγαπάτε και την οργάνωση της διαβίωσής σας. Αφιερώστε την Κυριακή σας σε μικρο – υποχρεώσεις και αγγαρείες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια καρκίνος
Θα αρχίσετε την εβδομάδα σας με μια διαφορετική και ενθουσιώδη πορεία σε σχέση με τις συνήθειές σας. Θα αναζητήσετε την ευρύτερη εικόνα της ζωής σας, γι’ αυτό δεν θα υπάρχει στο πλάνο καμία αρχή εξουσίας. Μέσα σε όλη αυτή τη δραστηριότητα, δεν θα σας μείνει κανένα κενό χρόνου για να επεξεργάζεστε όσα κάνετε και όσα λέτε, γι’ αυτό προσέξτε μην παρερμηνευτείτε. Ενίοτε αποτελεί ακρότητα το να είστε απόλυτα ειλικρινείς…

Από την Πέμπτη και μετά θα επικρατήσουν τα συναισθήματα, γι’ αυτό όλα θα αποκτήσουν μια υπερβολή – ακόμη και ο τρόπος που θα συμπεριφέρεστε. Επιλέξτε όμως να υπερβάλετε σε τομείς και άτομα που θα έχουν διάρκεια και σημασία. Την Κυριακή θα είναι συνετό θα κατεβάσετε λίγο τους τόνους και την ταχύτητά σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η νέα εβδομάδα θα σας κατακλύσει με την ανάγκη να ανταλλάξετε ιδέες και απόψεις. Μαζευτείτε με τους φίλους σας και συναγωνιστείτε στη γέννηση και κατάθεση νέων σχεδίων, αλλά και τρόπων που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε όλες αυτές τις νέες ιδέες. Μέχρι και την Πέμπτη θα δείτε ότι οι σκέψεις σας έχουν αξία, και θα επιδιώξετε να τις μεταδώσετε.

Από την Παρασκευή και μετά θα βρεθείτε στο επίκεντρο της προσοχής, αν και θα σας εκπλήξει κάπως η λάμψη των προβολέων… Ποια πρέπει να είναι άραγε η επόμενη κίνησή σας; Αυτό το ερώτημα θα σας απασχολήσει την Κυριακή.

zodia-zvdia-75

ζωδια παρθένος
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με κάποια ταλάντευση, καθώς όλα μπορούν να οδεύσουν προς την απόλυτη επιτυχία ή την μεγάλη καταστροφή. Πολλά εξαρτώνται από εσάς – όχι όλα… – γι’ αυτό φροντίστε να επικοινωνείτε με ευκρίνεια και να δίνετε την απαραίτητη σημασία στην κάθε λεπτομέρεια. Μέχρι και την Πέμπτη θα συνειδητοποιήσετε την σπουδαιότητα των λεπτομερειών, και θα χρειαστεί να επιστρατεύσετε τα οργανωτικά σας χαρίσματα για να χειριστείτε μια οικογενειακή συγκέντρωση.

Από την Παρασκευή και μετά επιστρατεύστε την ελαστικότητά σας. Τίποτα δεν θα κυλά όπως το έχετε φανταστεί, γι’ αυτό αρκεστείτε στο να ακολουθείτε το ρεύμα. Αυτό θα αλλάξει άρδην την Κυριακή, και όλα θα βρουν τόσο αποδοτικό ρυθμό που θα αρκεί να κοιτάξετε ένα λουλούδι για να ανθίσει!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00