ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 25-31/07 A

evdomadiaies-17-2

ζωδια εβδομαδιαία πρόβλεψη 25-31/07 A

 

ζωδια κριός
Η Δευτέρα θα σας δώσει μια νύξη για το πώς ένιωθαν οι σπουδαίοι πρωτοπόροι του μοντέρνου κόσμου, όταν κατάφερναν να επιτελέσουν κάτι εξαιρετικό! Μάλιστα οι δικές σας τωρινές επιτυχίες θα είναι το έναυσμα για πολλές ακόμη στο μέλλον, φυσικά όμως όχι εν μία νυκτί. Καθώς θα κυλούν οι μέρες θα νιώθετε λίγο αποπροσανατολισμένοι, γιατί δεν θα ξέρετε με τι να συνεχίσετε τα επιτεύγματά σας. Μήπως είναι καιρός να διευθετήσετε ένα ταξιδάκι;
Αυτό το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να κάνετε κάτι που θα σας φέρει σε επαφή με πολλά άγνωστα άτομα. Και αν αυτά τα άτομα ανήκουν σε άλλη κουλτούρα, ακόμη καλύτερα.

 

ζωδια ταύρος
Δεν θα μπορείτε να βρείτε λογική σε τίποτα τη Δευτέρα, θα σας φαίνεται ότι όλοι λειτουργούν παράλογα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σημαίνει κάτι για τους άλλους αυτό. Ωστόσο αν εσείς προσπαθήσετε να αποκωδικοποιήσετε όλη αυτή την τρέλα, θα καταφέρετε μόνο να μπερδευτείτε πιο πολύ. Γι’ αυτό απλά χαλαρώστε και γυρίστε το κεφάλι από την άλλη σε όσα συμβαίνουν.
Επειδή υπό αυτό το κλίμα θα κυλήσει η εβδομάδα σας, όταν νιώσετε πίεση απευθυνθείτε σε ένα ήρεμο και προσγειωμένο φιλικό σας άτομο για να μιλήσετε. Σύντομα θα συνειδητοποιήσετε ότι τίποτα τελικά δεν αφορούσε εσάς!
Το Σαββατοκύριακο ενδέχεται να θελήσετε να κάνετε κάποια αγορά, αφού το ψάξετε όμως πρώτα λίγο περισσότερο. Σοφή κίνηση…

ζωδια δίδυμοι
Μια νέα ιδέα θα φτάσει ως εσάς τη Δευτέρα και θα σας ενθουσιάσει. Όσο κι αν είστε σταθεροί στις απόψεις σας, είστε ταυτόχρονα αρκετά ευφυείς για να αντιληφθείτε ποια ιδέα είναι καλή και να την αποδεχθείτε. Αυτό θα αλλάξει σχεδόν τα πάντα – και δεν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά, ούτε θα προκύψει ξανά για καιρό.
Στο μέσο της εβδομάδας θα σας απορροφήσουν κάποιες ανησυχίες καριέρας. Την Πέμπτη θα τις συζητήσετε με τα πολύ αγαπημένα σας άτομα που εμπιστεύεστε, ίσως και με κάποιους συνεργάτες σας.
Το Σαββατοκύριακο θα γίνετε εμπνευστές μιας ομαδικής δραστηριότητας, που θα τους ενθουσιάσει όλους και θα σας ακολουθήσουν με χαρά.

zodia-taro-45

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Αν διαχειρίζεστε μόνοι τον «πάγκο» σας, εσείς θα θέσετε και τις τιμές. Αν όμως έχετε συνεργάτη, η σωστή συντήρηση της μεταξύ σας σχέσης είναι εξίσου σημαντική με την ανάγκη για πωλήσεις. Αυτό είναι το θέμα που θα σας απασχολήσει μέχρι και το μέσο αυτής της εβδομάδας, και η προσπάθειά σας θα έχει αποτέλεσμα. Θα συντονιστείτε άρτια με το εν λόγω άτομο, επειδή έχετε αποφασίσει να διατηρήσετε χαλαρή στάση.
Παραμείνετε έτσι και τις μέρες που θα ακολουθήσουν, γιατί θα είναι πυρετώδεις οι ρυθμοί και δεν πρέπει να αγχωθείτε. Μην πέσετε στην παγίδα να αντιδράσετε συναισθηματικά – ειδικά μέσα στο Σαββατοκύριακο – γιατί δεν θα μπορέσετε να επιλύσετε τίποτα. Το καλύτερο θα είναι να παραμείνετε ψύχραιμοι.

zwdia shmera

ζωδια λέων
Η ειδοποιός διαφορά που θα κρίνει τα πάντα στην αρχή αυτής της εβδομάδας, είναι η αφοσίωση. Γιατί έχει τεράστια διαφορά η αφοσίωση από την εμμονή! Θα είναι συνετό για εσάς να απευθυνθείτε στην εφευρετικότητά σας, για να επιλύσετε τα προβλήματά σας. Αν έχουν προκύψει κάποια οικονομικά θέματα, θα είναι καλό να τα θέσετε προς συζήτηση άμεσα.
Μέχρι και το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε γύρω σας άτομα που ξέρουν καλύτερα από εσάς πώς να χειριστούν τις καταστάσεις που έχουν προκύψει. Και αφού ακούσετε, μετά να λειτουργήσετε σαν σφουγγάρι. Βιώνετε μια φάση αντιστρόφως ανάλογη του «η άγνοια είναι ευλογία», γιατί καλείστε να μάθετε πολλά και το απολαμβάνετε! Όπως απολαμβάνετε και την κάθε ευκαιρία να επιδείξετε την ευφυΐα σας – κάτι που θα κάνετε την Κυριακή.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ζωδια παρθένος
Θα είναι πολύ πιο γενναιόδωρο να πείτε στο έτερο ήμισύ σας τι θα κάνετε αν ήσασταν στη θέση του, από το να ασκήσετε κριτική για κάποια κίνησή του. Όλοι μπορούν να γίνουν κριτές των άλλων, έξω από τον χορό! Μεγάλη σημασία έχει επίσης ο τρόπος που θα μιλήσετε. Οι λεπτομέρειες του θέματος που χρίζει χειρισμού είναι αρκετά περίπλοκες, και αν ακουστείτε επιτακτικοί θα χάσετε την πρωτοκαθεδρία σας στην παροχή συμβουλών.
Όσο αφορά άλλες «παροχές», προς το τέλος της εβδομάδας θα πιεστείτε λίγο οικονομικά. Γι’ αυτό φροντίστε εκ των προτέρων να μην κάνετε άσκοπες σπατάλες που θα μετανιώσετε στη συνέχεια.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66