ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 26/12/2016 – 1/01/2017 A

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 26/12/2016 – 1/01/2017 A

ζωδια κριός
Στην αρχή της νέας εβδομάδας δεν αποκλείεται κάποιοι να σχολιάσουν ότι φέρεστε εγωιστικά – ή να συνειδητοποιήσετε εσείς ξαφνικά ότι είστε εγωιστές. Ο πιο εύκολος τρόπος για να αλλάξετε αυτή την πρακτική, είναι να στρέψετε την προσοχή σας σε κάποιους άλλους! Υπολογίστε τους λίγο περισσότερο, κάντε γι’ αυτούς κάτι που ξέρετε ότι χρειάζονται αλλά δεν σας το ζήτησαν. Αναδείξτε τη γοητεία σας.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα υπερισχύσει η ωριμότητά σας. Όσο κι αν αυτή είναι μια αργή και ισόβια διαδικασία, θα σας διέπει τώρα μια λάμψη ανανέωσης. Το γιορταστικό Σαββατοκύριακο μπορεί ουσιαστικά να νιώθετε τεμπέληδες, όμως πρακτικά θα λειτουργήσετε με εκ διαμέτρου αντίθετη διάθεση και με απίστευτες ταχύτητες! Μπείτε με ορμή στη Νέα Χρονιά!

 

ζωδια ταύρος
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει ήρεμα και γαλήνια – μετά το διήμερο διασκέδασης των Χριστουγέννων. Ωστόσο θα πλανάται κάτι όμορφο στην ατμόσφαιρα, κάποιο συναίσθημα που θα σας κάνει να συναρπάζεστε ακόμα και με τις πιο απλές ρουτίνες σας. Μέχρι και οι φίλοι σας θα νομίζετε ότι είναι λίγο διαφορετικοί, σε σημείο να εντοπίσετε μικρές ζήλιες από μια μερίδα, αν συναντηθείτε με μια άλλη μερίδα φίλων στο μέσο της εβδομάδας. Θα είναι η ζήλια που αποδεικνύει πόση αληθινή αγάπη υπάρχει ανάμεσά σας.

zodia-taro-45

Κάποια περίσκεψη και ευαισθησία που θα σας καταβάλλει την Παρασκευή, είναι φυσική λόγω της λήξης μιας χρονιάς που σας έδωσε πολλά. Θα την αποχαιρετίσετε το Σαββατοκύριακο με πολλή λάμψη και γοητεία!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Πολυάσχολοι θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, κάτι απόλυτα φυσιολογικό μιας και είναι η τελευταία αυτής της χρονιάς. Θα υπάρχει συνεχής κίνηση, πολύ ρομάντζο, προσωπικές και επαγγελματικές συναντήσεις, πολλές νέες ιδέες. Κάποιες από αυτές τις ιδέες ίσως να μην βρουν την ανταπόκριση που θα θέλατε, όμως έχει αναδυθεί το ταλέντο σας για νέα ξεκινήματα γι’ αυτό δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα!

Φτάνετε στο τέλος της εβδομάδας με υπολογισμούς, σκέψεις για τη ζωή και την εργασία σας, καίρια ερωτήματα από φίλους. Το εορταστικό Σαββατοκύριακό σας θα είναι γεμάτο με σχέδια και τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Προσέξτε λίγο την Κυριακή για μια μικρή αντιπαράθεση μέσα στο σπίτι, θεωρώντας ότι κάποιοι θέλουν να σας κάνουν κήρυγμα. Δεν ισχύει, την αγάπη τους εκφράζουν!

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Θα αρχίσετε την εβδομάδα με τη διάθεση να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, να βάψετε ίσως κάποια δωμάτια, να κάνετε άλλη διαρρύθμιση στα έπιπλα… Σκεφτείτε μήπως αυτό που πραγματικά σας «τρώει», δεν είναι τα χρώματα και τα έπιπλα. Αν κάτι σας ενοχλεί μέσα στο σπίτι, πρέπει να το συζητήσετε και να το χειριστείτε ευθέως. Σαφώς είναι πιο εύκολο να το λες παρά να το κάνεις.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώθετε ταραγμένοι συναισθηματικά, και ίσως να μην μπορείτε να λειτουργήσετε στην εργασία σας εξαιτίας των πολλών σκέψεων που σας αποσυντονίζουν. Όλα θα ξεπεραστούν από μόνα τους μέσα στο γιορτινό Σαββατοκύριακο που θα περάσετε χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, ενώ δεν αποκλείονται και κάποιες έξοδοι.

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια λέων
Οι φίλοι σας θα είναι οι μόνιμοι συνένοχοι στο έγκλημα για να διαπρέψετε, από την είσοδο κιόλας της νέας εβδομάδας και τις επόμενες μέρες. Η αίσθηση που θα έχετε και οι δύο πλευρές, θα είναι σαν να είστε σωματικά ενωμένοι – σαν σιαμαίοι! Εξίσου δραστήρια και αποδοτική θα είναι και η ρομαντική σας ζωή αυτές τις μέρες. Οι ανάγκες σας θα ικανοποιούνται, σχεδόν σε όλους τους τομείς. Φυσικό είναι να κάνετε ουσιαστικές σκέψεις για την πηγή αυτής της ευτυχίας σας αλλά και πώς θα την διατηρήσετε.

Το τέλος της εβδομάδας θα έχετε την ανάγκη να αποτρέψετε τις κινήσεις κάποιων που θα ετοιμάζουν δολοπλοκίες, και θα δράσετε κάθετα! Αυτό το Σαββατοκύριακο, το τελευταίο αυτής της χρονιάς και αφετηρία της καινούργιας, θα είναι βγαλμένο από παραμύθι! Να ζήσουμε εμείς καλά, κι εσείς καλύτερα!

zodia-zvdia-75

ζωδια παρθένος
Αν θα βγείτε στα μαγαζιά αυτή την εβδομάδα, η συμβουλή είναι να πάρετε και παρέα μαζί σας. Το πιο πιθανό είναι να χρειαστείτε μια πρόσθετη συμβουλή ή να κάνετε κάποιες αγορές από κοινού. Αυτή η εξόρμηση ίσως να μην έχει να κάνει μόνο με ψώνια. Μια εκ βαθέων συζήτηση με ένα τόσο κοντινό σας άτομο, θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε ποια είναι αυτά που πραγματικά θέλετε και ποια πρέπει να θέσετε σε προτεραιότητα.

Με αυτό το σκεπτικό θα φτάσετε μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, ορίζοντας τους στόχους σας για τη νέα χρονιά. Μάλιστα μέσα στο εορταστικό Σαββατοκύριακο, τα άστρα σας προτρέπουν να πάρετε ένα ρίσκο αν νιώσετε κάποια στιγμή να κολλάτε σε ένα θέμα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia