ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 27/03-2/04 A

GOODiz.ru

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 27/03-2/04 A

ζωδια κριός
Αν η ζωή σας ήταν μια γαλλική ταινία, στην αρχή της εβδομάδας θα ήσασταν στο σημείο που βλέπετε με διαύγεια τι πρέπει να κάνετε και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο σε αυτή την πορεία. Στο μέσο της εβδομάδας κερδίζετε δικαιωματικά το Όσκαρ ερμηνείας και ο κόσμος στο δρόμο σας προσεγγίζει για να σας πει ότι είστε πρότυπο χαρακτήρα.

Για κάποιον ιδιαίτερο λόγο, από την Πέμπτη και μετά νιώθετε κάποια θλίψη και ένα παράξενο συναίσθημα μετά από τόσα επιτεύγματα. Η αιτία αυτής της μεταστροφής, είναι ότι αναρωτιέστε τι να κάνετε στη συνέχεια. Έρχεται όμως το Σαββατοκύριακο με πολλές προτάσεις για περιπέτεια! Βουτήξτε πάλι στη δράση και μην σκεφτείτε τίποτα.

 

ζωδια ταύρος
Η εβδομάδα ανοίγει με εσάς σε μεγάλη διαύγεια, που θα σας δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Δεν θα έχετε ανακαλύψει την πανάκεια που θα επιλύσει κάθε παγκόσμια διένεξη, όμως θα διαπρέψετε στη δημιουργία άρτιου κλίματος διαπροσωπικών σχέσεων και θα αναδείξετε τα μοναδικά ταλέντα του καθενός προς την επίτευξη του ευρύτερου σκοπού.

zodia-taro-45

Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε λάβει αρκετή αναγνώριση, ώστε να περάσετε στο Σαββατοκύριακο μέσα σε ένα κλίμα θριάμβου! Την Κυριακή ωστόσο θα πρέπει να διαθέσετε χρόνο μόνο στον εαυτό σας, για να ξεκουραστείτε.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Με την αίσθηση ότι είστε ένα μυθικό πλάσμα από έναν άλλο κόσμο θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Επειδή αυτή την περίοδο τα όνειρά σας είναι πιο ευφυή από εσάς, θα βρείτε τις λύσεις μόνο αν ακούσετε τα μηνύματα που σας στέλνουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και φροντίστε να μην πιεστείτε. Γύρω στην Πέμπτη θα δείτε ότι επικρατεί η θετική σκέψη και οι αίσιες προοπτικές, γι’ αυτό όλα θα βρουν τη θέση τους από μόνα τους.

Η Παρασκευή θα διέπεται από οικονομικά θέματα, γιατί θα έχετε πολλά χρήματα είτε γιατί θα σας λείπουν πολλά! Αφιερώστε χρόνο το Σαββατοκύριακο για να επεξεργαστείτε το μέλλον σας. Την Κυριακή ωστόσο θα χρειαστεί τη βοήθειά σας ένα φιλικό άτομο, κι εσείς πρέπει και θέλετε να προστρέξετε.

ζωδια καρκίνος
Ανοίγετε την εβδομάδα με διιστάμενες απόψεις σχετικά με την εικόνα σας προς τους άλλους. Το θέμα είναι ότι αυτό που φαίνεται, δεν είναι αυτό που εσείς νομίζετε ότι φαίνεται, γι’ αυτό πολλοί είναι αυτοί που θα σας παρεξηγούν και δεν θα έχουν διάθεση να σας ακούσουν. Αν δώσετε ακόμη και τα πλέον σωστά μηνύματα σε λάθος στιγμή, δεν θα έχετε αποτέλεσμα. Προτιμήστε αυτές τις μέρες να τις διανύσετε ακούγοντας αντί να μιλάτε, ορίζοντας εσείς τη μοίρα σας.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα αφοσιωθείτε στη δουλειά. Ίσως να σας προκύψουν κάποιες ήσσονος σημασίας εμπλοκές. Γύρω στο Σάββατο τα άστρα σας επιφυλάσσουν μια ανατροπή στα συναισθήματά σας, ίσως και στην οπτική σας, που θα εκπλήξει κι εσάς τους ίδιους. Την Κυριακή θα σκέφτεστε ήδη μια σημαντική αλλαγή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια λέων
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με εξαιρετικά καλή διάθεση και κέφι, τόσο από την δική σας πλευρά όσο και από τους υπόλοιπους της παρέας. Μείνετε σε αυτό το κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, αφιερώστε χρόνο και σε ένα ιδιαίτερα άτομο που έχει τραβήξει την προσοχή σας και ενδυναμώστε έτσι τον εσωτερικό σας κόσμο.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά να δέχεστε κάθε πρόσκληση που θα φτάνει σε εσάς, και να συστήνεστε ακόμη και σε ξένους. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες που θα σας ενώσουν κοινές νέες ιδέες, και θα έχετε τη δυναμική να εντυπωσιάσετε όπου κι αν βρεθείτε. Για να μην εξαντλήσετε όμως τον εαυτό σας, φροντίστε το Σαββατοκύριακο να αφιερώσετε χρόνο στη χαλάρωση και την ξεκούρασή σας.

ζωδια παρθένος
Η εβδομάδα αρχίζει με εσάς και το έτερό σας ήμισυ να νιώθετε παραζαλισμένοι από το εξαιρετικό διήμερο που περάσατε. Μπορεί να μην μπορείτε να πείτε με βεβαιότητα ποια θα είναι η πορεία αυτής την ευτυχίας, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι σας έχει ανορθώσει το ηθικό και τη διάθεση, κάτι που θα συνοδεύει κάθε δραστηριότητά σας αυτές τις μέρες.

Η συναισθηματική ευτυχία θα κάνει και σε κάθε άλλο τομέα της ζωής σας, καθώς θα σας δώσει την ώθηση να κάνετε μια καλή ανοιξιάτικη φασίνα στο σπίτι από την Πέμπτη και μετά! Το Σαββατοκύριακο μην αφήσετε να σας καταβάλουν ασήμαντα θέματα, κάντε λίγους συμβιβασμούς για τη δική σας ηρεμία. Την Κυριακή θα σας κάνει καλό να ακολουθήσετε την πολιτιστική σας διάθεση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera