ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 27/03-2/04 B

imerisies-21214

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 27/03-2/04 B

ζωδια ζυγός
Είναι πολλά αυτά που σας απασχολούν στην αρχή αυτής της εβδομάδας, και τα περισσότερα αφορούν το παρελθόν. Για να μην δυσκολευτείτε να τα ξεδιαλύνετε, το συνετό για εσάς είναι να εστιάζετε σε ένα θέμα κάθε φορά, και να το ολοκληρώνετε για να περάσετε στο επόμενο. Τις επόμενες μέρες θα στραφείτε στον πειραματισμό, καθώς έχετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες μεταμορφώσεις και αναθεωρήσεις – ειδικά σε προσωπικό επίπεδο.

Μέχρι την Παρασκευή θα αρχίσετε να αμφισβητείτε όσα ανακαλύψατε. Αυτό είναι το αποτέλεσμα ευφυών σκέψεων από ευφυείς ανθρώπους. Φροντίστε να είστε χαλαροί το Σαββατοκύριακο, γιατί το μεγαλύτερο μέρος του θα το περάσετε κοιτώντας στα μάτια ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο!

 

ζωδια σκορπιός
Η εβδομάδα αυτή θα σας αποδείξει ότι όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Μετατρέψτε την ένταση που έχετε συσσωρεύσει τον τελευταίο καιρό σε αποφασιστικότητα. Προσπαθήστε να χειριστείτε την κατάστασή σας χωρίς πανικό, γιατί όλα τα θέματα είναι μπροστά σας απλωμένα στο τραπέζι – τίποτα δεν είναι κρυφό ή υπόγειο.

zodia-taro-45

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα σας παρασύρει η δραστηριότητα που θα εξελίσσεται έξω από το οικιακό περιβάλλον, κι αυτό θα σας κάνει να ξεχάσετε τα προβλήματά σας για λίγο. Προσφέρετε όση βοήθεια μπορείτε στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας. Το Σαββατοκύριακο θα περιορίσετε την προσοχή σας στη φυσική σας κατάσταση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia

ζωδια τοξότης
Θα χρειάζεστε λίγη δημιουργική υποστήριξη στην αρχή αυτής της εβδομάδας, και θα σας τη δώσει ένα φιλικό σας άτομο που είναι έτοιμο και περιμένει το αίτημά σας. Η τύχη θα σας κάνει λίγα νάζια τις επόμενες μέρες, γι’ αυτό μην αφήσετε να σας καταβάλει το άγχος. Να σκέφτεστε μόνο ότι δεν είναι δυνατόν να γίνονται όλα πάντα όπως θέλετε εσείς, κάποιες μέρες είναι λίγο πιο δύστροπες.

Την Παρασκευή ωστόσο όλα θα έχουν βελτιωθεί, και θα διασκεδάσετε ιδιαίτερα με μια ανέλπιστη και αυθόρμητη ποικιλία ατόμων και ενασχολήσεων. Αυτά δεν είναι τα καλύτερα; Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι ήρεμο, αλλά εξίσου κοινωνικό.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια αιγόκερως
Με χαρά και αισιοδοξία θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Η αίσθησή σας θα είναι ίδια με αυτή που πιάνει τους πάντες ξαφνικά, όταν ακούγεται στο ραδιόφωνο το αγαπημένο τους τραγούδι – νιώθουν την καρδιά τους να αναπτερώνετε! Ξέρετε πλέον ότι δεν έχετε αλλάξει κατεύθυνση, αλλάζετε μόνο τη διαδρομή σας προς αυτήν. Η οργανωτικότητα θα σας βοηθήσει πολύ σε αυτή την πορεία.

Οι αναπτερώσεις και ο ενθουσιασμός θα είναι μόνιμοι σύντροφοί σας και στο δεύτερο μισό της εβδομάδας. Μην ενδώσετε στον πειρασμό να διαθέσετε εσείς όσα έχετε για να εξυπηρετήσετε καταστάσεις άλλων, καλύτερα δείξτε τους τον τρόπο να χειρίζονται τα προβλήματα. Γι’ αυτό θα περάσετε όλοι μαζί ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον Σαββατοκύριακο, με… φιλοσοφικές συζητήσεις!

ζωδια υδροχόος
Με την έναρξη αυτής της εβδομάδας, θα έχετε τη δύναμη να επηρεάζετε όσους βρεθούν γύρω σας. Θα είστε σαν μηχανοδηγοί τρένων, με αντικείμενο να κρατήσετε το τρένο σας στη σωστή πορεία – για όλους. Το δικό σας ζητούμενο αυτή την περίοδο , πρέπει να είναι η πειθαρχία.

Στο μέσο της εβδομάδας το μυαλό σας θα έχει την ανάγκη να περιπλανηθεί για να δημιουργήσει. Με την ευκαιρία, περιπλανηθείτε και σωματικά όπου σας βγάλουν οι δρόμοι – ακόμη και με τρένο! Μέχρι την Παρασκευή θα έχετε βρει την ισορροπία σας, με έναν ευαίσθητο και συναισθηματικό τρόπο. Το Σαββατοκύριακό σας θα είναι γεμάτο κόσμο και πολλή μποέμ διάθεση.

ζωδια ιχθύες
Ξεπεράστε τις κάθετες θέσεις σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, επιλέξτε να είστε πιο ελαστικοί και προσαρμοστικοί. Δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα το πείσμα. Μέχρι και το μέσο της εβδομάδας θα δεχθείτε κάποιες θετικές επιρροές από ένα άτομο, σε σημείο που θα σκέφτεστε να κάνετε κάποιες ριζικές αλλαγές στη ζωή σας.

Μέχρι την Παρασκευή θα συλλέγετε συμβουλές από παντού, και δεν θα αφήσετε πέτρα που να μην την αναποδογυρίσετε! Οι φίλοι σας ωστόσο, θα είναι πάντα στο πλευρό σας. Το Σαββατοκύριακο θα είστε απόλυτα εστιασμένοι στους στόχους σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia