ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 28/08 -03/09 B

zwdia-prwti-imera-kalokairioy

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 28/08 -03/09 B

ζωδια ζυγός
Οι κατάλληλες λέξεις βγαίνουν από το στόμα σας χωρίς να συνοδεύονται από καμία σκέψη, και οι άνθρωποι γύρω σας ανταποκρίνονται στα θέλω σας με τον τρόπο που θέλετε. Με αυτή την ατμόσφαιρα θα ανοίξει η νέα εβδομάδα, με την εκφραστικότητα και τη διαύγειά σας σε πλήρη έξαρση. Μην χάσετε το μέτρο όμως, γιατί από την Τετάρτη και μετά θα γίνετε πολύ πιο συναισθηματικοί από όσο πρέπει – μέχρι σημείου να γίνετε αντικοινωνικοί. Ίσως και κάποια άτομα του παρελθόντος να επισκεφθούν τώρα τις σκέψεις σας…

Προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο όμως, το ρομάντζο σε συνδυασμό με την χαρωπή διάθεση θα επικρατήσουν και θα βελτιώσουν τη διάθεση και την οπτική σας. Η επαναφορά στο παρόν θα σας διατηρήσει όλο το διήμερο αισιόδοξους, δραστήριους και συντονισμένους με την ομορφιά γύρω σας.

 

ζωδια σκορπιός
Η υπερβολή θα χαρακτηρίζει την είσοδο της νέας εβδομάδας. Επειδή είστε υλιστές ως ιδιοσυγκρασία, θα διατείνεστε ότι «όσο πιο πολλά, τόσο το καλύτερο» – κι αυτό φυσικά θα αφορά τα χρήματα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσετε τώρα κάτι εξαιρετικά ακριβό, το οποίο θα επιδεικνύετε με περίσσια περηφάνια.

zodia-taro-45

Για το δεύτερο μισό της εβδομάδας, η συμβουλή για εσάς είναι να προσγειωθείτε στον ρεαλισμό και να προτιμήσετε να τρώτε σάντουιτς αντί να παραγγείλετε ή να βγείτε για φαγητό. Ασχοληθείτε λίγο με το μέλλον σας – όχι υλιστικά, χαράξτε μια πορεία. Το Σαββατοκύριακο θα κληθείτε να επιλύσετε προβλήματα στο σπίτι, αλλά την Κυριακή θα ακολουθήσετε τη φαντασία σας σε απολαυστικά μονοπάτια.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Η εβδομάδα σας θα αρχίσει με εξαιρετικά καλή διάθεση και κέφι, τόσο από την δική σας πλευρά όσο και από τους υπόλοιπους της παρέας. Απολαύστε αυτό το κλίμα χαράς και αισιοδοξίας και ενδώστε τώρα στην κοινωνική ζέση, γιατί ενδυναμώνει τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα σας χρειαστεί αυτή η δύναμη από το μέσο της εβδομάδας και μετά, που θα στραφείτε στην επεξεργασία των αρχών σας και κάποιων νέων προοπτικών.

Από την Παρασκευή και μετά να δέχεστε κάθε πρόσκληση που θα φτάνει σε εσάς, και θα συστήνεστε ακόμη και σε ξένους. Θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες με τις οποίες θα σας ενώσουν κοινές νέες ιδέες, ενώ θα έχετε τη δυναμική να εντυπωσιάσετε όπου κι αν βρεθείτε. Για να μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας, φροντίστε την Κυριακή να αφιερώσετε χρόνο στη χαλάρωση και την ξεκούρασή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Με ένα πρόβλημα θα μπείτε στη νέα εβδομάδα. Επειδή αυτή την περίοδο τα όνειρά σας είναι πιο ευφυή από εσάς, θα βρείτε λύσεις μόνο αν ακούσετε τα μηνύματα που σας στέλνουν. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και φροντίστε να μην πιεστείτε. Γύρω στην Πέμπτη θα δείτε ότι επικρατεί η θετική σκέψη και οι αίσιες προοπτικές, γι’ αυτό όλα θα βρουν τη θέση τους από μόνα τους.

Η Παρασκευή θα διέπεται από οικονομικά θέματα, είτε γιατί θα έχετε πολλά χρήματα είτε γιατί θα σας λείπουν πολλά! Αφιερώστε χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο για να επεξεργαστείτε το μέλλον σας. Την Κυριακή θα ζητήσει τη βοήθειά σας ένα φιλικό άτομο, κι εσείς πρέπει και θέλετε να προστρέξετε.

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχόος
Οι φίλοι σας θα επικρατήσουν στην αρχή αυτής της νέας εβδομάδας. Θα είναι σαν μια ομάδα «φύλακες – άγγελοι» που ο καθένας έχει το δικό του ιδιαίτερο χάρισμα, με στόχο είναι να πράττουν το καλό. Ο ορίζοντάς σας θα είναι πολύ διευρυμένος τώρα, σαν να ζείτε στα σύννεφα.

Αυτή η αίσθηση μπορεί να εκλείψει κάπως γύρω στην Πέμπτη, που θα πρέπει να περιοριστείτε και να πειθαρχήσετε στη διεκπεραίωση των υποχρεώσεών σας. Από την Παρασκευή και μετά θα επανέλθετε στη δράση, θα νιώθετε να σας κατακλύζει η έμπνευση και η αυτοπεποίθηση. Αξιοποιήστε τη συγκυρία για να περάσετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο.

αγαπη

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ιχθύες
Η εβδομάδα σας αρχίζει με μια φιγούρα εξουσίας να παίζει σημαντικό ρόλο. Το πιο πιθανό είναι να πρόκειται για τον προϊστάμενό σας, γι’ αυτό κινηθείτε στη σωστή πορεία αποδίδοντάς του το σεβασμό που του αναλογεί. Αν οι κεραίες σας εντοπίσουν κάποιο κουτσομπολιό εις βάρος σας, φροντίστε να κλείσετε τα στόματα μια και καλή.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά, η προσοχή σας πρέπει να στραφεί στις φιλικές σας σχέσεις που θα αποδειχθούν σημαντικές και κρίσιμες. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας το Σαββατοκύριακο, για να ξεκουραστείτε αλλά και να διασκεδάσετε. Μην διστάσετε να τον κακομάθετε!