ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 3-9/10 A

imerisies-provlepseis-triti-20-5-2014

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 3-9/10 A

ζωδια κριός
Με προσοχή αρχίστε τη νέα σας εβδομάδα, γιατί αν συνεχίσετε να διυλίζετε την κάθε μικρή λεπτομέρεια, θα εκραγεί το κεφάλι σας! Επειδή κανείς δεν το θέλει αυτό, κινηθείτε με αρκετά αργούς ρυθμούς – τόσο ώστε να διεκπεραιώνετε χωρίς να εξουθενώνετε τα θέματά σας.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε πόσο καλές είναι οι προθέσεις σας και πόσο νοιάζεστε για όσους βρίσκονται στο περιβάλλον σας. Ειδικά την Παρασκευή, θα καταφέρετε να αλλάξετε την κακή διάθεση ενός ατόμου με το κέφι σας.

Το Σαββατοκύριακο φροντίστε να μειώσετε στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις σας, γιατί έχετε μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση. Το κρεβάτι σας είναι το ιδανικό σημείο για να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος του διημέρου!

zodia-taro-45

 

ζωδια ταύρος
Η αλήθεια είναι ότι όλα φαντάζουν πιο όμορφα αν υπάρχει στην ατμόσφαιρα μια χροιά ρομάντζου. Η μουσική ακούγεται καλύτερα, η τέχνη έχει πιο μεγάλο ενδιαφέρον, τα χρήματα δίνουν πολύ περισσότερες δυνατότητες… Έτσι αρχίσει η εβδομάδα σας, και θα έχετε την αίσθηση ότι κάνετε βαρκάδα στο γάργαρο ρυάκι της αγάπης!

Μπορεί στο μέσο της εβδομάδας να βγείτε στη στεριά για να ασχοληθείτε με τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, ωστόσο θα σας διέπει μια νοσταλγία αλλά και μια χαρά για την κάθε μικρή και μεγάλη πτυχή της ζωής – ακόμη και τις πιο δυσχερείς. Μια τάση οκνηρίας που θα έχετε όλη αυτή την εβδομάδα, κρατήστε την υπό έλεγχο για να μην καθυστερήσει τους ρυθμούς σας.

Το Σαββατοκύριακο φυσικά θα το αφιερώσετε κυρίως στην ερωτική σας ζωή, με επίκεντρο τα θέματα σχέσεων και γάμων. Το πάθος αλλά και η ζήλια θα είναι παρόντα στοιχεία, και όλα θα είναι έντονα!

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Η αρχή της εβδομάδας θα είναι λίγο προβληματική στον τομέα της επικοινωνίας για εσάς, το ζώδιο της επικοινωνίας! Γι’ αυτό κινηθείτε με ειλικρίνεια και μέχρι εκεί που μπορείτε να χειριστείτε, σε όσα προκύψουν στο οικογενειακό μέτωπο. Για παράδειγμα, θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα αν στείλετε ένα ι-μέιλ αντί να κάνετε ένα τηλεφώνημα για το ίδιο θέμα.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα στρέψετε την προσοχή σας στα ρομαντικά σας ενδιαφέροντα, και θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία στο να εκφράζετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Η διάθεσή σας θα είναι κατά κάποιο τρόπο ποιητική… Μέχρι και την Παρασκευή θα σας δώσει ώθηση και χαρά η ύπαρξη ενός ατόμου, που μπορείτε να ονειρεύεστε ενόσω διεκπεραιώνετε το πρόγραμμά σας.

Το Σαββατοκύριακο θα σας απορροφήσει περισσότερο η υγεία και η ευημερία σας, γι’ αυτό θα είναι ένα διήμερο λίγο πιο εγωκεντρικό.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

ζωδια καρκίνος
Αν στην αρχή αυτής της εβδομάδας περιορίσετε το οπτικό σας πεδίο σε αυτά που έχουν προτεραιότητα, θα δείτε ότι θα εντοπίζετε πολύ πιο εύκολα τα σημαντικά σημάδια. Μην υποκύψετε στον πειρασμό να γίνετε υπερβολικά αναλυτικοί. Είναι μια καλή εποχή για να κάνετε λίγη καθαριότητα, και δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιες ανακαλύψεις κάτω από τα μαξιλάρια του καναπέ…

Στο μέσο της εβδομάδας θα κυριαρχήσουν θέματα που σχετίζονται με το σπίτι, περιλαμβανομένης της οικογένειας, των συγκατοίκων, των γειτόνων, των κατοικιδίων σας. Επειδή το οικιακό περιβάλλον θα δεχθεί κάποιες προκλήσεις, προσπαθήστε να βρείτε δικαιολογίες ώστε να περάσετε αρκετό χρόνο εκτός σπιτιού.

Το Σαββατοκύριακο θα έχει αρκετή ένταση, γιατί σας ανησυχεί ένας οικονομικός διακανονισμός. Φροντίστε να έχετε κατανοήσει την κάθε λεπτομέρεια, πριν βάλετε κάποια υπογραφή.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα αποφασισμένοι να βάλετε μια τάξη στα οικονομικά σας θέματα. Είναι μια περίοδος που πρέπει να περιορίσετε στο ελάχιστο τις «ακολασίες» σας, γιατί ξέρετε το ρητό για όσα μπορεί ή δεν μπορεί να αγοράσει το χρήμα…

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα είστε απόλυτα εκδηλωτικοί. Θα συνειδητοποιήσετε για μία ακόμη φορά ότι οι φίλοι σας είναι ό,τι πιο αγαπημένο έχετε στη ζωή σας – και δεν είναι προς πώληση! Η διάθεσή σας θα είναι να βγείτε μαζί τους, να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας, να συνδυάσετε τις ανάγκες με την ψυχαγωγία σας.
Οι συνειδητοποιήσεις θα επικρατήσουν και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Κάποιες εκλάμψεις θα σας κάνουν να αντικρύσετε τα πάντα σε πολύ περισσότερο βάθος.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια παρθένος
Στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα έχετε ανάγκη να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά, γι’ αυτό είναι καλή στιγμή να απασχολήσετε τα χέρια σας με την τακτοποίηση του γραφείου και του σπιτιού σας. Θα είναι μια πολύ πιο αποδοτική εργασία απ’ όσο φαντάζεστε. Θα αναπτερωθεί το ηθικό σας για να ξεκινήσετε νέα σχέδια με τους δικούς σας ανθρώπους, ωστόσο φροντίστε να μην επεκταθείτε περισσότερο απ’ όσο είναι απαραίτητο.

Μια ροπή προς την αναποφασιστικότητα που θα έχετε την Παρασκευή, θα σας οδηγήσει να περάσετε το Σαββατοκύριακο με αναζήτηση. Πιστοί στην ιδιοσυγκρασία σας, θέλετε να έχετε συλλέξει όλα τα απαραίτητα στοιχεία πριν περάσετε στη λήψη δραματικών αποφάσεων για αλλαγές…

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66