ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 30/01 – 4/02 A

evdomadiaies-17-2

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 30/01 – 4/02 A

ζωδια κριός
Αν χρειαστεί να βάλετε μια προτεραιότητα στις υποχρεώσεις σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, εννοείται ότι θα προηγηθούν τα εργασιακά σας θέματα. Όσο πιο πολλές επιτυχίες σημειώνετε στην καριέρα σας, τόσο περισσότερες θα θέλετε – και θα έχετε τις ευκαιρίες να τις κατακτήσετε! Στο μέσο της εβδομάδας ενδέχεται να βρεθείτε σε μια παράδοξη θέση: θα έχετε κερδίσει όσα αποζητούσατε και θα αναρωτιέστε τι πρέπει να ακολουθήσει. Οι συμβουλές θα φτάσουν από ένα άτομο εξίσου τυχερό με εσάς.

Όσο προσεγγίζετε το τέλος της εβδομάδας, θα σας περικυκλώνουν όλο και πιο πολλά άτομα μαγεμένα από εσάς. Φυσικά και το απολαμβάνετε, όμως το βαριέστε εύκολα. Αλλάξτε λίγο τη δυναμική σας και προσφέρετε εσείς βοήθεια σε κάποιους που έχουν ανάγκη. Το Σαββατοκύριακο θα σας διέπει μια εσωστρέφεια και μια ονειροπόληση, την Κυριακή όμως θα βρείτε το κέφι σας και σας αναμένει πολλή διασκέδαση.

 

ζωδια ταύρος
Να αναμένετε έντονη διορατικότητα στην ατμόσφαιρα στην αρχή της νέας εβδομάδας. Όσο σπάνιο φαινόμενο κι αν είναι, θα δείτε ότι πολλά άτομα του περιβάλλοντός σας θα σας ανοίγονται και θα σας καλούν να διεισδύσετε μέσα τους. Μέχρι το μέσο της εβδομάδας η αλήθεια θα ξεπροβάλλει από παντού και θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε την οπτική σας, γιατί θα μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα και από την πλευρά των άλλων.

zodia-taro-45

Φροντίστε να εξομαλύνετε κάποια ένταση που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και ένα άτομο που σας έχει παρεξηγήσει. Το κλίμα θα είναι αλλόκοτο προς το τέλος της εβδομάδας, καθώς θα φαντάζει λες και όλοι προσποιούνται για χάρη της προσποίησης! Ωστόσο το Σαββατοκύριακο θα κάνετε κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις με ουσιαστικούς φίλες σας, που θα σας βοηθήσουν να βρείτε και πάλι την ισορροπία και τη λογική σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

ζωδια δίδυμοι
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με την αίσθηση ότι δεν έχετε όλες τις σωστές οδηγίες, θα σας φαίνεται ότι κάποια πράγματα εξελίσσονται σε μια γλώσσα που δεν γνωρίζετε! Οι φίλοι δεν θα καταφέρουν να σας βοηθήσουν, αντίθετα θα βρείτε και σ’ αυτό τον τομέα κάποια ασυνεννοησία… Οι απαντήσεις θα έρθουν αίφνης μόνο από μέσα σας, που θα στραφείτε από το μέσο της εβδομάδας και μετά.

Αν και θα χαρείτε για την πιο καθαρή οπτική σας τώρα, να αναμένετε ότι τα καινούργια γυαλιά σας θα θαμπώσουν λίγο την Παρασκευή – αναπόφευκτα. Αφιερώστε αυτό το Σαββατοκύριακο στις δημιουργικές αλλά και τις κοινωνικές σας διεκδικήσεις, και θα δείτε ότι όλα θα βρουν τη θέση και την ισορροπία τους.

ζωδια καρκίνος
Η καινούργια εβδομάδα θα αρχίσει με εσάς να έχετε απόλυτη ανάγκη να αποσυρθείτε στο καβούκι σας. Δεν πρέπει να επιτρέψετε σε κανέναν να σας πιέσει για το αντίθετο, γιατί κανείς δεν βρίσκεται στη δική σας θέση και δεν έχει τις δικές σας προκλήσεις. Αν η απομόνωσή σας είναι ανέφικτη αυτή την περίοδο, μείνετε «μόνοι» μεταφορικά. Ας παρίσταστε όπου πρέπει με το σώμα, αλλά αφήστε το μυαλό σας να επεξεργάζεται αυτά που σας προβληματίζουν.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά εσείς θα αρχίσετε να αποκτάτε επαφή με το περιβάλλον, όμως το έτερο ήμισύ σας θα έχει τώρα ανάγκη για απομόνωση! Ναι, είναι μια από αυτές τις περιόδους… Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ελαστικότητά σας και να ακούτε ευλαβικά το ένστικτό σας. Το Σαββατοκύριακο θα σας είναι απαραίτητο να βρεθείτε κοντά στη φύση και να αφήσετε το μυαλό σας να περιπλανηθεί.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η πληθωρικότητά σας θα είναι το καλύτερο εργαλείο σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, ακόμη κι αν κάποιοι σας θεωρήσουν αλαζόνες. Κάποιες φορές είναι χρήσιμος λίγος εγωκεντρισμός, επιδεικνύει ότι ξέρετε τι ζητάτε. Όσο πιο ασυμβίβαστα αντιμετωπίσετε τα πάντα τώρα, τόσο πιο πολλές επιτυχίες θα σημειώσετε.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά στραφείτε λίγο περισσότερο στην εξάσκησή σας. Χρειάζεστε ένα μέσο να εξωτερικεύσετε την έντασή σας. Βρίσκοντας την ισορροπία σας, θα βρεθούν μαγικά και οι λύσεις στα προβλήματα που σας παίδευαν τον τελευταίο καιρό. Το Σαββατοκύριακο αφήστε τους άλλους να μιλάνε, ενώ εσείς εστιάστε την ενέργειά σας σε νέα σχέδια και νέα πρόσωπα!

zodia-zvdia-75

ζωδια παρθένος
Θα μπείτε στη νέα εβδομάδα με τη χαρά και τον ενθουσιασμό παιδιού σε παγωτατζίδικο! Η ερωτική σας ζωή προχωρά εξαιρετικά – είτε με ένα νέο αντικείμενο του πόθου, είτε με τη μόνιμη σχέση σας – γι’ αυτό μην αμελήσετε να κεράσετε και πρακτικά εσάς και το ταίρι σας ένα γλυκάκι για την καλή σας πορεία. Στο μέσο της εβδομάδας θα πρέπει να στρέψετε τον ενθουσιασμό σας σε άλλες πτυχές της ζωής σας, όπως τα επαγγελματικά και τα θέματα του σπιτιού.

Όσο προχωρούν οι μέρες θα σας χαροποιεί όλο το πιο πολύ το γεγονός ότι τολμήσατε να κάνετε κάποιες συγκεκριμένες αλλαγές. Κάποιες λεπτομέρειες ωστόσο ενδέχεται να σας μπερδέψουν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Χειριστείτε τις με χιούμορ και θα γελάσετε πολύ με όλο το χάος!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia