ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 31/07-06/08 A

rantevoy-symperifora-antrwn

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 31/07-06/08 A

ζωδια κριός
Από την αρχή αυτής της εβδομάδας έχετε την ικανότητα να εκφράζεστε ευκρινώς χωρίς να το σκέφτεστε ιδιαίτερα. Θα φανεί εξαιρετικά εύχρηστο αυτό το προνόμιο, καθώς θα υπάρχει η αίσθηση ότι στην ατμόσφαιρα αιωρούνται… παραδείσια πουλιά! Όταν στο μέσο της εβδομάδας θα αρχίσουν να «προσγειώνονται», θα απαιτηθεί από μέρους σας αρκετό καθάρισμα αλλά και συναισθηματικό ξεκαθάρισμα.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα έχετε τη διάθεση για λίγη ακόμη ονειροπόληση, που θα συνοδεύεται από περιπετειώδεις διαδρομές καρδιάς και εντάσεις. Όσο κι αν αυτές οι μέρες θα σας έχουν κεντρίσει με πολλούς τρόπους, να αναμένετε ότι το Σαββατοκύριακο θα είστε αρκετά προσγειωμένοι.

 

ζωδια ταύρος
Με μια αίσθηση σύρραξης θα μπείτε στη νέα εβδομάδα! Θα κερδίσετε εύκολα αρκετές μάχες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα κερδίσετε εύκολα και τον πόλεμο – γι’ αυτό μην εξουθενώσετε τον εαυτό σας από νωρίς και προτιμήστε μια προσεκτική και συνετή πορεία. Συζητήστε τη στρατηγική σας με τους φίλους σας στο μέσο της εβδομάδας και ακούστε με προσοχή τις δικές τους εισηγήσεις. Θα σας εκπλήξουν οι εμπνευσμένες ιδέες τους.

zodia-taro-45

Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να προκύψει κάποια διαφωνία που θα πρέπει να επιλύσετε, ανάμεσα σε δύο άτομα του στενού σας κύκλου – τα οποία δεν είχαν εξ αρχής λόγο να διαφωνήσουν! Μέχρι και την Παρασκευή θα δοκιμαστεί εντατικά η ανοχή σας. Αλλά το Σαββατοκύριακο θα είναι αφιερωμένο στη διασκέδαση και τη χαρά, που θα συνοδευτούν από λίγα απρόσμενα χρήματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zvdia-taro-00

ζωδια δίδυμοι
Όσο κι αν εσείς έχετε την αίσθηση ότι δεν εκπληρώνετε πολλές από τις υποχρεώσεις σας αυτή την εβδομάδα, να ξέρετε ότι τώρα βάζετε τις βάσεις για ένα εξαιρετικό μέλλον. Θα γνωρίσετε άτομα που θα αποδειχθούν καίριας σημασίας για την προώθησή σας, και θα εκφράζετε ιδέες που θα τις δείτε να αποκτούν σάρκα και οστά με την πάροδο του χρόνου. Δεν θα λείψει και το έντονο φλερτ με ένα ιδιαίτερο άτομο, ακόμα κι αν δεν το συνειδητοποιείτε τώρα.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα επικεντρωθείτε στα χρήματα για λίγο, μέχρι να σας παρασύρει ένα άτομο σε έναν εξαιρετικό διάλογο. Την Παρασκευή μάλιστα θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε σε λειτουργία κάποιες από τις νέες ιδέες σας. Με αυτό τον δραστήριο οίστρο θα περάσετε και το Σαββατοκύριακο, καθώς θα έχετε να εκπληρώσετε πολλές υποχρεώσεις.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια καρκίνος
Με έντονη εριστικότητα θα μπείτε στη νέα εβδομάδα, κάτι που ίσως να σας κάνει να ξεσπάσετε στα άτομα του στενού σας κύκλου. Θα κάνετε πολλά πράγματα με διαφορετικό τρόπο, σε σημείο που θα αποτινάξετε την καθημερινή ρουτίνα σας ως υπερβολικά ανιαρή. Η αλλαγή της εικόνας σας μέσα στον κόσμο θα σας κάνει να δείτε επιτέλους ότι έχετε άλλη θέση μέσα στο σύνολο, και να εντοπίσετε πολύ περισσότερες δυνατότητες απ’ όσες θεωρούσατε ότι είχατε.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα νιώθετε έντονα σπουδαίοι, και δεν αποκλείεται να θελήσετε να αγοράστε κάτι εξίσου σπουδαίο για το εαυτό σας. Αν κάποιος σας σχολιάσει ότι γίνατε υπερβολικά επιδεικτικοί, αξιοποιήστε το σχόλιο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Υιοθετήστε λίγη μετριοπάθεια στις δράσεις σας, χωρίς όμως να χάσετε τη μοναδικότητά σας.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια λέων
Μια κοινωνική συνάθροιση στην αρχή της νέας εβδομάδας και η ανταλλαγή δημιουργικών απόψεων με τους φίλους σας, θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις ευφυείς ιδέες που έχουν αναδυθεί στον ορίζοντα. Πολλά θέματα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στο μυαλό σας τώρα, και μέχρι το μέσο της εβδομάδας θα σας διέπει η ζεστασιά και το μεγαλείο, με την έμπνευση να σας βοηθά να σκέπτεστε ουσιαστικά.

Ένα κομπλιμέντο που θα σας απευθύνουν προς το τέλος της εβδομάδας, θα κεντρίσει τα συναισθήματά σας και θα τονώσει περαιτέρω την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητά σας. Με αυτά τα εργαλεία ανά χείρας θα περάσετε το Σαββατοκύριακο, καταστρώνοντας τη στρατηγική και τον προϋπολογισμό σας.

zwdia shmera

ζωδια παρθένος
Τα πιο περίπλοκα προβλήματα θα αποτελούν παιχνιδάκι για το δικό σας μυαλό από την αρχή αυτής της εβδομάδας. Ο περίγυρός σας – φιλικός και επαγγελματικός – δεν θα προλαβαίνει να εκθέσει ένα πρόβλημα, και θα έχετε ήδη βρει την πλέον αποτελεσματική λύση του. Η ενέργειά σας θα φορτίζεται αυτές τις μέρες και από όσους θα βρεθούν γύρω σας, γι’ αυτό φροντίστε να βρίσκεστε με πολύ κόσμο.

Προς το τέλος της εβδομάδας θα σας κουράσει η υπερβολική κοινωνικότητα, γι’ αυτό θα είναι καλό να ενδώσετε στην ανάγκη σας να αποτραβηχτείτε για λίγο. Διατηρήστε την ελαστικότητά σας και όλα θα κυλήσουν ομαλά και όμορφα μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις