ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 31/07-06/08 B

teleios-syntrofos-astrologia

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 31/07-06/08 B

ζωδια ζυγός
Από νωρίς αυτή την εβδομάδα θα σας πνίγει η ανάγκη να βγάλετε τα εσώψυχά σας. Χρειάζεστε έναν έμπιστο φίλο, με σταθερό και ακλόνητο χαρακτήρα. Νιώθετε να μπαίνετε σε καινούργια μονοπάτια σκέψης, και πρέπει να τα συζητήσετε με ένα άτομο που να σας εμπνέει. Τα συναισθήματα θα είναι έντονα και θα αλλάζουν άρδην σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Όταν κάποια στιγμή νιώσετε ότι η στάθμη του νερού έχει ανέβει υπερβολικά, μπορεί να μην θελήσετε καν να βγάλετε το κεφάλι σας στην επιφάνεια…

Όμως γύρω στην Παρασκευή θα ξυπνήσετε ζωηροί και έτοιμοι να αναλάβετε τα πάντα! Δεν θα καταλάβετε πότε όλα άλλαξαν τόσο, ώστε να θεωρηθείτε και εμπνευσμένοι ηγέτες. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα κρέμονται από την κάθε λέξη σας, ωστόσο εσείς αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχετε περισσότερη διάθεση να ακούσετε παρά να μιλάτε.

 

ζωδια σκορπιός
Μια ασήμαντη λεπτομέρεια ενδέχεται να μετατραπεί σε ένα τεράστιο πρόβλημα στην αρχή αυτής της εβδομάδας. Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά, για πιθανές μπανανόφλουδες ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη! Αν πρόκειται να βάλετε κάποιες υπογραφές, φροντίστε να έχετε μελετήσει και τον τελευταίο τόνο στα ψιλά γράμματα στο τέλος κάθε σελίδας. Στο μέσο της εβδομάδας το κλίμα θα βελτιωθεί τόσο, που όλα θα μπαίνουν στη θέση τους χωρίς καμία δική σας προσπάθεια. Μάλιστα όσο πιο αυτόνομα τα αφήσετε να κινηθούν, τόσο το καλύτερο.

zodia-taro-45

Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να ανακτήσετε την προσοχή σας και να εστιάσετε στα επαγγελματικά σας, καθώς θα προκύψει μια σύγκρουση με κάποιον προϊστάμενο. Θα είναι συνετό για εσάς να υιοθετήσετε μια διακριτική στάση και ταχύτητα προς τα πάντα, ακόμη και στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Δεν αποκλείεται κάποιος να σας εμπιστευθεί ένα μυστικό.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα διαπιστώσετε ότι όσο πιο πολλά «μεζεδάκια» έχετε σερβίρει στο τραπέζι σας, τόσο καλύτερα θα είναι. Κανείς δεν ξέρει πώς μπορεί να καταλήξει μια συνάθροιση, γι’ αυτό είναι καλό να είστε προετοιμασμένοι. Στη δική σας περίπτωση, όλα θα πάνε εξαιρετικά και θα βρεθείτε να έχετε και περίσσεμα! Στο μέσο της εβδομάδας θα έχετε ανάγκη από βαθιά περισυλλογή, και ίσως η υπομονή σας να είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Τώρα θα συνειδητοποιήσετε πόσο απολαυστικό είναι να υπάρχει στο ψυγείο ένα γλύκισμα, που κατευνάζει τα ένστικτα μετά από μια κουραστική μέρα! Για να προχωρήσει αυτή η μεταφορά, στο τέλος της εβδομάδας θα κατέχετε εσείς και το μαχαίρι και το… κέικ. Αξιοποιήστε τα και ασχοληθείτε μέσα στο Σαββατοκύριακο με όσες υποχρεώσεις έχετε σε εκκρεμότητα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

ζωδια αιγόκερως
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε για τον εαυτό σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, είναι να ζητήσετε μια αναστολή στις πολλές κουβέντες. Πολλοί είναι αυτοί που θα σας προσεγγίζουν και θα μιλούν ακατάπαυστα. Μπορεί να χαίρεστε και να εκτιμάτε την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό σας, ωστόσο έχετε πάρα πολλά δικά σας πράγματα να κάνετε! Με την κοινωνικότητά σας στο ζενίθ θα φτάσετε μέχρι και την Πέμπτη. Θα έχετε την ικανότητα να επιλύετε τα πάντα πριν καν σας εκθέσουν το πρόβλημα, και μάλιστα με φινέτσα.

Στο τέλος της εβδομάδας όμως δεν θα είστε τόσο οξυδερκείς, καθώς θα σας κατακλύζουν ψευδαισθήσεις αλλά και τάσεις απληστίας. Αυτή η σύγχυση θα κατακαθίσει στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, που θα επανέλθετε στην πρότερη κατάσταση ορθών αξιολογήσεων. Την Κυριακή επιδοθείτε στην έρευνα.

zodia-zvdia-75

ζωδια υδροχόος
Σας προκύπτει κάτι τέτοιο από καιρό σε καιρό, και δεν το βαριέστε ποτέ: μια ξαφνική, όμορφη και αναμφίβολα ανορθωτική περιπέτεια στον ρομαντικό τομέα. Δεν έχει σημασία αν θα είναι ένα φλογερό πάθος ή μια πλατωνική αλλά διανοητικά ερεθιστική συνεύρεση, εσείς θα βρίσκεστε έτσι κι αλλιώς στον έβδομο ουρανό! Όπως γνωρίζετε πολύ καλά ωστόσο, αυτός ο ουρανός είναι μέρος που επισκέπτεστε, δεν μένετε…

Η προσγείωσή σας στο ρεαλισμό θα σας κάνει κάπως γκρινιάρηδες γύρω στην Παρασκευή. Όμως η ευκαιρία να τονώσετε τη δημιουργική σας πλευρά, σας έχει κάνει ήδη πολύ καλό. Η ικανοποίηση αυτή θα επικρατήσει και όλο το Σαββατοκύριακο, που θα είστε απόλυτα συντονισμένοι με την πραγματικότητα.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια ιχθύες
Εσείς μπορεί να θέλετε να έχετε στα χέρια σας όλα τα στοιχεία που αφορούν ένα θέμα, προκειμένου να κάνετε το επόμενο βήμα. Όμως τα πράγματα δεν θα είναι έτσι ακριβώς στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς θα πρέπει να κοιτάξετε το μέλλον και να προβάλετε τον εαυτό σας εκεί. Και στη συνέχεια θα πρέπει να βαδίσετε μπροστά, με όση αυτοπεποίθηση μπορείτε να συλλέξετε.

Ήδη από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα δείτε ότι το μέλλον αρχίζει να ξεδιπλώνεται μπροστά σας. Ένα πρόβλημα που θα προκύψει με έναν «συνέταιρο», θα φτάσει στη συναισθηματική του κορύφωση την Παρασκευή. Θα καταφέρετε όμως ταχύτατα να αντιστρέψετε τις καταστάσεις υπέρ σας, κάτι που θα αποτελέσει και την αφετηρία μιας απίστευτα ευνοϊκής περιόδου. Θα δείτε ήδη από το Σαββατοκύριακο ότι όλα αρχίζουν να εξελίσσονται όπως τα θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia