ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 31/10 – 6/11 A

angels

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 31/10 – 6/11 A

ζωδια κριός
Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που θα επικρατήσουν στην αρχή της νέας εβδομάδας. Κάτι μηδαμινό, όπως η παροιμιώδης καμπούρα στην πλάτη της καμήλας, μπορεί και να σας κάνει να χάσετε τον έλεγχο. Έχετε ανάγκη αυτή την περίοδο από υγιείς ενασχολήσεις, τόσο για το μυαλό όσο και για το σώμα σας, ώστε να αποβάλλετε όλη την έντασή σας. Θα σας βοηθήσει λίγο τρέξιμο ή τα ομαδικά αθλήματα.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα είστε τόσο προσηλωμένοι στα δικά σας θέματα, που θα αμελείτε το άτομο που έχει επίσης ανάγκη την παρουσία σας. Δώστε λίγη σημασία, και θα νιώσετε άμεσα ότι πολλά θα μπουν στη θέση τους. Το Σαββατοκύριακο θα επικρατήσει η ονειροπόληση και η υπερβολή, ενώ ειδικά την Κυριακή θα ξαναβρείτε το κέφι και την ξεγνοιασιά σας.

 

ζωδια ταύρος
Η ζωή σας θα ανθίσει σαν λουλούδι αυτή την εβδομάδα! Από την έναρξή της θα νιώθετε πολύ πιο πρόσχαροι και εστιασμένοι, ενώ η καρδιά σας θα σφυροκοπά. Εσείς και το ταίρι σας θα θυμηθείτε ξανά πόσο εξαιρετικά λειτουργείτε μαζί. Οικονομικά θέματα, η συντροφικότητα και οι έξοδοι θα έχουν θετική πορεία.

zodia-taro-45

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά θα προσγειωθείτε λίγο στο ρεαλισμό, ωστόσο όλα θα είναι πιο λαμπερά και πιο αίσια απ’ όσο συνήθως. Την Παρασκευή θα έχετε τις αφορμές να αναδείξετε τα πολύ βαθιά σας συναισθήματα για το ταίρι σας, το Σάββατο να αναμένετε να σπινθηροβολεί το πάθος σας, ενώ την Κυριακή θα έχετε τη διάθεση να φιλοσοφήσετε για να χαλαρώσετε.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια δίδυμοι
Όσες φορές και να κάνετε την ίδια πρόσθεση στην αρχή της νέας εβδομάδας, θα βγάζετε διαφορετικό αποτέλεσμα. Το μυαλό σας είναι αποσπασμένο σε άλλα θέματα – ίσως και σε μια άλλη χώρα… Αν κάνετε μια ουσιαστική προσπάθεια να εστιάσετε τη σκέψη σας, θα τελειώσετε πολύ γρήγορα όλη την γραφειοκρατική εργασία που σας παιδεύει.

Από το μέσο της εβδομάδας και μετά, κλειδώστε το μυαλό και στραφείτε στη διασκέδαση και μόνο! Το ρομάντζο έχει επίσης πολύ καλές προοπτικές αυτές τις μέρες. Την Παρασκευή ίσως αρχίσετε μια φιλία ή μια σχέση για την οποία θα τρέφετε κάποιες αμφιβολίες, γι’ αυτό το Σάββατο θα λειτουργείτε ως παρατηρητές. Την Κυριακή ωστόσο οι σχέσεις και οι φιλίες θα πάρουν θετική πορεία, και όλοι μαζί θα οδεύσετε για νέες περιπέτειες!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

ζωδια καρκίνος
Βρίσκεστε στην αιχμή των θεμάτων σας στην αρχή της εβδομάδας, και θα ξεχωρίζετε με ευκολία τις αντιφάσεις και τις λεπτές διαφορές. Θα σας κάνει καλό να ασχοληθείτε τώρα με ένα σχέδιο που χρειάζεται ξεκαθάρισμα, γιατί όσο μόνο θα σας διασκεδάσει αλλά θα σας φέρει και σε επαφή με άτομα που θαυμάζετε.

Στο μέσο της εβδομάδας θα κληθείτε να χειριστείτε κάποιες δυσκολίες που θα προκύψουν στη σχέση σας με ένα άτομο μέσα στο σπίτι σας. Η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο νεφελώδης, γι’ αυτό θα μπείτε στο Σαββατοκύριακο αβέβαιοι για την κατάσταση των πραγμάτων. Προτιμήστε να ακυρώσετε τα κοινωνικά σας σχέδια και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και μόνο.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ζωδια λέων
Η εβδομάδα θα αρχίσει με κάποια οικονομική στενότητα. Αυτά συμβαίνουν στη ζωή, γι’ αυτό κι εσείς αναπληρώνετε αυτό το κενό με πολύ κέφι και χαρά! Οι μέρες σας θα κυλήσουν με φιλικές παρέες και ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα κεντρίσουν την προσοχή σας, σε σημείο να μην σκέφτεστε πλέον τα χρήματα – ή την έλλειψή τους επί του παρόντος.
Από την Παρασκευή και μετά θα αναδυθούν κάποια σοβαρά οικογενειακά θέματα, καθώς θα ενέχουν αμετακίνητους εγωισμούς. Χειριστείτε τα το Σάββατο, γιατί την Κυριακή τα άστρα σας επιφυλάσσουν τολμηρές ρομαντικές περιπέτειες!

zwdia-zodia-astrologia-65

ζωδια παρθένος
Η νέα εβδομάδα θα σας βρει με το κυριότερο χαρακτηριστικό σας σε έξαρση: νιώθετε ευτυχείς γιατί ασχολείστε με το καθάρισμα του αυτοκινήτου σας, του γραφείου σας, το σπίτι σας, τα πάντα! Μπορείτε να βάλετε και τα ακουστικά σας για να ακούτε μουσική, και να μείνετε μόνοι εσείς με την λατρεμένη σας τάξη σε όλα. Όσες νέες ιδέες κι αν γεννήσετε σε αυτό το πρώτο μισό της εβδομάδας, μην βιαστείτε να τις βάλετε σε εφαρμογή ακόμη.
Γύρω στην Πέμπτη φροντίστε να προσέξετε τις δαπάνες σας. Την Παρασκευή ενδέχεται να δείτε ότι κάποιοι στόχοι σας δεν είναι ρεαλιστικοί, κι αυτό κεντρίζει την ενεργητικότητά σας καθώς αποτελεί κίνητρο για εσάς το ανέφικτο! Το Σαββατοκύριακο ετοιμαστείτε για τολμηρά εγχειρήματα!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia