ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/07 Β

imerisies-2314

ζωδια εβδομαδιαια προβλεψη 4-10/07 Β

ζωδια ζυγός
Μια διπλωματικού ύφους συνάντηση με έναν σημαντικό – αν και εκρηκτικό – σύμμαχό σας στην αρχή αυτής της εβδομάδας, θα είναι ιδανική για να εξομαλυνθεί το κλίμα ανάμεσά σας. Καλέστε το εν λόγω άτομο στο σπίτι σας και φροντίστε να το περιποιηθείτε, για να δείξετε την θετική σας προσέγγιση.

Ο λόγος της έντονης αντιπαλότητάς σας τον τελευταίο καιρό, οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στο ότι έχετε πολλά κοινά. Μήπως αυτό από μόνο του είναι λόγος για να γελάσετε λίγο; Το γέλιο θα είναι μόνιμη συντροφιά σας στο μέσο της εβδομάδας, στις συναντήσεις με τους φίλους σας. Από την Παρασκευή ωστόσο, θα είναι συνετό να προσηλωθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και μόνο. Αν και εσείς έχετε το χάρισμα να βρίσκετε ή να προσθέτετε ομορφιά και αρμονία σε όλα όσα κάνετε.
Την Κυριακή αφιερώστε τη στην κοινωνική σας ζωή.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζωδια σκορπιός
Τα σκαμπανεβάσματα που θα προκύψουν από την αρχή αυτής της εβδομάδας, δεν θα αφορούν αντιπαλότητες αλλά τα διαπροσωπικά όρια που θα προσπαθούν να θέσουν πολλοί με εσάς. Διατηρήστε τις απόψεις και την υπεροχή σας, αν και θα ήταν συνετό υπό τις συνθήκες να κάνετε και κάποιους μικρούς συμβιβασμούς.

Στο μέσο της εβδομάδας θα χρειαστείτε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα με το μέρος σας, καθώς θα προκύψουν κάποια πιεστικά οικονομικά θέματα που θα χρίζουν άμεσου χειρισμού. Όμως από την Παρασκευή και μετά, αφήστε τη φαντασία και τη διάθεσή σας να ταξιδέψουν όπου θέλουν, γιατί θα έχετε ό,τι ποθήσετε πριν καν το ζητήσετε!
Για την Κυριακή ωστόσο, επιλέξτε πιο ήρεμους ρυθμούς.

zwdia-09

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια τοξότης
Η συμβουλή προς εσάς για την αρχή αυτής της εβδομάδας, είναι να σκέφτεστε πιο βραχυπρόθεσμα. Μην σπαταλάτε τόση φαιά ουσία για το πώς θα μαζέψετε τα μήλα, από ένα δέντρο που ακόμη δεν το έχετε φυτέψει! Φυτέψτε το δέντρο και αρχίστε να ψάχνετε συνταγές για μηλόπιτα, όταν θα έχετε γύρω σας πολλές φρουτιέρες με μήλα…

Στα μέσα της εβδομάδας θα αντιληφθείτε την αναγκαιότητα της σωστής οργάνωσης του χρόνου σας, καθώς δεν θα προλαβαίνετε να διεκπεραιώσετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Και θα συνειδητοποιήσετε πόσο άχρηστο είναι να ανησυχείτε εκ των προτέρων για πράγματα που δεν ελέγχετε…

Προσεγγίζοντας το Σαββατοκύριακο θα χρειαστείτε τη βοήθεια των φίλων σας, όμως δεν θα συμβαδίσουν οι ρυθμοί σας γι’ αυτό θα πρέπει να λειτουργήσετε μόνοι. Ωστόσο η εβδομάδα σας θα κλείσει αισιόδοξα, καθώς αυτή η Κυριακή θα είναι μια μέρα με ιδιαίτερα χαμόγελα από την θεά τύχη για εσάς!

zwdia - love

ζωδια αιγόκερως
Οι περισσότεροι εκπρόσωποι του ζωδίου σας θα είναι τυχεροί στην αρχή αυτής της εβδομάδας, καθώς οι σωστοί χειρισμοί τους τις προηγούμενες μέρες τους επιτρέπουν τώρα να απολαύσουν πολύ ελεύθερο χρόνο. Αξιοποιήστε τη συγκυρία και περάστε χρόνο σε μια παραλία, είτε χαλαρώνοντας για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ωστόσο από την Τετάρτη θα κληθείτε να ασχοληθείτε με πολλά θέματα των φίλων σας, ενώ πολλές θα είναι και οι καινούργιες γνωριμίες που θα μπουν στη ζωή σας. Ειδικά την Παρασκευή τα επίπεδα της ενέργειάς σας θα χτυπήσουν κόκκινο!

Το Σάββατο θα έχετε την αίσθηση ότι όλο το χάος του κόσμου ήρθε και εγκαταστάθηκε μέσα στο σπίτι σας, καθώς θα προκύψουν θέματα με τα άτομα που διαμένουν υπό την ίδια στέγη. Και αν την Κυριακή θέλετε μόνο να κλείσετε τηλέφωνα και κουδούνια και να μην δείτε άνθρωπο, κανείς δεν θα σας παρεξηγήσει.

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

ζωδια υδροχόος
Η μόνη λέξη που μπορεί να περιγράψει την αρχή αυτής της εβδομάδας για εσάς, είναι «αλλόκοτη»… Θα την καθορίσουν παράξενες ανακαλύψεις ή αποκαλύψεις, που θα γίνουν σε παράξενα μέρη. Επιπλέον, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα θα σας κάνει να σκεφτείτε ένα άτομο που δεν είχατε σκεφτεί για χρόνια.

Μετά από όλο αυτό, το μέσο της εβδομάδας θα το καθορίσει ο έρωτας! Η τύχη σας χαμογελά με μια φλογερή σχέση, που φυσικά περιλαμβάνει τις φράουλές τις, τα κοινά ντουζ, τα ιδρωμένα σεντόνια… καταλάβατε! Εξοπλιστείτε με βιταμίνες, γιατί αυτό το κλίμα θα επικρατήσει μέχρι και την Πέμπτη.

Από την Παρασκευή όμως θα κληθείτε να χειριστείτε εκκρεμότητες και θα σας καταβάλει λίγο η κούραση. Φροντίστε μόνο να μην επηρεάσει την ψυχολογία σας, σκεπτόμενοι ότι αυτή την ορίζετε εσείς! Οργανώστε στο μυαλό σας τα συναισθήματά σας και χαρίστε στον εαυτό σας αρκετές ώρες ύπνου. Ήδη την Κυριακή θα δείτε και πάλι την ενέργειά σας να αναπτερώνεται.

tarw-zwdia

ζωδια ιχθύες
Ο κόσμος είναι σκληρός και ψυχρός κάποιες φορές, ευτυχώς που υπάρχουν οι κουβέρτες! Οι πρώτες μέρες αυτής της εβδομάδες θα είναι «χουχουλιάρικες», με ανάλογη παρέα για ρομαντικά δείπνα, απαλή μουσική, βόλτες στην ακροθαλασσιά κάτω από το φεγγαρόφωτο.

Το μέσο της εβδομάδας θα είναι καλό να ασχοληθείτε με πιο αποδοτικά θέματα του επαγγελματικού περιβάλλοντος, χωρίς να είναι απαραίτητο να διαθέτετε καθαρότητα στην σκέψη σας. Το πιο σημαντικό αυτή την περίοδο για εσάς, είναι να ικανοποιήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο.

Η Παρασκευή θα είναι μια ακόμη ρομαντική μέρα, με το μυστήριο του ατόμου που σας έχει συναρπάσει να σας έλκει σαν μαγνήτης. Το Σάββατο ενδώστε στη δημιουργική σας διάθεση, ενώ την Κυριακή θα κληθείτε να οργανωθείτε, προκειμένου να χειριστείτε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65