ζωδια ερωτικες συμβουλες Δευτερα 31/08

erwtikes-provlepseis-deytera-5-5

 

ζωδια ερωτικες συμβουλες Δευτερα 31/08

 

ζωδια Κριός

Θα τα βλέπετε όλα ως πρόκληση σήμερα. Ίσως να μην είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης.Η ενέργειά σας είναι πολύτιμη οπότε μην την ξοδεύετε άδικα, κρατήστε την για κάτι που αξίζει.

 

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Το ηθικό σας είναι υψηλό. Πρέπει να ξεκινήσετε και όλα θα μπουν στην θέση τους. Η κούραση και η εξάντληση που αισθάνεστε οφείλεται στην έλλειψη άσκησης.

 

ζωδια Δίδυμοι

Είστε υπερήφανοι που έχετε κρατήσει τις υποσχέσεις σας και θα είστε πολύ ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και τις πράξεις σας σήμερα. Μην περάσετε την ημέρα σας συζητώντας για προβλήματα υγείας, θα φανείτε υποχόνδριοι.

 

ζωδια Καρκίνος

Οι ιδέες σας είναι πολλές. Έρχεται η αναγνώριση και θα είναι καλό για τον εγωισμό σας. Είναι καλή στιγμή να αλλάξετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να κάνετε δίαιτα ώστε να ρυθμίσετε τον φυσικό βιολογικό ρυθμό σας.

zodia-astra-tarot

ζωδια Λέων

Θα αντιληφθείτε ότι είχατε δίκιο που εμμείνατε στις θέσεις σας. Τώρα η επιτυχία είναι δίπλα σας. Θα πρέπει να δραπετεύσετε από την καθημερινότητά σας και να βρείτε την πνευματική χαλάρωση που σας λείπει τώρα.

 

ζωδια Παρθένος

Η αυτοπεποίθησή σας θα αυξηθεί. Η αλήθεια θα μαθευτεί για κάποιον που ξέρετε. Είστε δυνατοί σωματικά και τώρα είναι η ώρα να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα. Μην κάθεστε.

 

ζωδια Ζυγός

Μην προσπαθείτε να είστε κάτι που δεν είστε. Να είστε αυθεντικοί. Θα μπορείτε να συμβαδίσετε με τον ρυθμό που σας επιβάλλουν. Αν είστε χρήσιμοι θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τα επίπεδα της ενέργειά σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια Σκορπιός

Θα είστε πιο δεκτικοί στις ανάγκες των άλλων και θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Η προθυμία σας να ακούτε θα είναι μια πηγή αρμονίας για όλους. Έχετε ενέργεια να διαθέσετε. Βρείτε χρόνο να κάνετε ένα διάλειμμα από ότι συμβαίνει.

 

ζωδια Τοξότης

Θα κερδίσετε ξανά την αισιοδοξία σας μόλις κάνετε μια ξεκάθαρη επιλογή. Ξεκινήστε να αθλείστε. Το σώμα σας δεν είναι συνηθισμένο σε νέες δραστηριότητες. Τα πάνω και κάτω που αισθάνεστε είναι δείγματα πνευματικής κούρασης.

 

ζωδια Αιγόκερως

Μην προσποιείστε για τον εαυτό σας. Να είστε ανοιχτοί και αυθεντικοί. Χαλαρώστε. Σήμερα είναι υπέροχη ημέρα να ξεκινήσετε δίαιτα, ένα νέο άθλημα και να κάνετε μια προσπάθεια για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια Υδροχόος

Κάποια απρόσμενα νέα θα αλλάξουν την διάθεσή σας και θα σας κάνουν πιο διαλλακτικούς. Η αίσθηση της χαλάρωσης και η εσωτερική σας αρμονία θα σας βοηθήσουν να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Επικεντρωθείτε στην ξεκούραση.

 

ζωδια Ιχθύες

Με την επίμονη αλλά ευέλικτη προσέγγισή σας είστε καλοί στο να πείθετε και να κινητοποιείτε τους γύρω σας. Παρά το αίσθημα της κούρασης είστε σε καλή κατάσταση σήμερα. Φορτίστε τις μπαταρίες σας με μια δραστηριότητα που βασίζεται στο νερό.

zwdia-zodia-astrologia-65