ζωδια ερωτικες συμβουλες Τριτη 01/09

ζωδια ερωτικες συμβουλες Τριτη 01/09

ζωδια Κριός

Κάνετε σωστά που επικεντρώνεστε στο παρελθόν για να προχωρήσετε μπροστά. Αρκεί να μην επιμένετε να έχετε ενοχές. Είναι χρήσιμο να δείτε αντικειμενικά στην διατροφή σας και να αλλάξετε κάποιες συνήθειες που σας προκαλούν προβλήματα.

 

ζωδια Ταύρος

zodia-taro-45

Σήμερα είναι καλή ημέρα να ενισχύσετε μια φιλία. Είναι καλή στιγμή να οργανώσετε μια συγκέντρωση με φίλους. Θέλετε να κάνετε κάτι για να περάσετε καλά και αυτό πρέπει να κάνετε για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

 

ζωδια Δίδυμοι

Είναι καλό να ξεχωρίσετε κάποια σημαντικά έγγραφα καθώς σύντομα θα αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται. Δεν υπάρχει ισορροπία ανάμεσα στην δράση και την ξεκούραση. Εξετάστε προσεκτικά τις συνήθειές σας και κοιτάξτε την καθημερινότητά σας.

 

ζωδια Καρκίνος

Δεν θα έχετε πρόβλημα να αισθάνεστε θετικοί και σε αρμονία με το περιβάλλον σας. Πρέπει να ξεκουραστείτε ψυχολογικά οπότε μην διστάζετε να χαρίσετε στον εαυτό σας στιγμές απόλαυσης και χαλάρωσης.

 

ζωδια Λέων

Τα άστρα σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε πράγματα που αγαπάτε. Πρέπει να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε και τα επίπεδα της ενέργειά σας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

ζωδια Παρθένος

Προβάλετε τις προσωπικές σας επιθυμίες στους άλλους αλλά τώρα δεν είναι στιγμή να μπείτε σε μεγάλες συζητήσεις. Όλα δείχνουν ότι πρέπει να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας χωρίς να ανησυχείτε τι συμβαίνει τώρα. Δουλεύετε υπερβολικά.

 

ζωδια Ζυγός

Είστε αισιόδοξα και τρυφερά άτομα. Σχετικά με τον προσωπική ολοκλήρωση είστε στον σωστό δρόμο. Φροντίστε την διατροφή σας και είναι καλή ιδέα να ασχοληθείτε με μια δημιουργική, καλλιτεχνική δραστηριότητα.

 

ζωδια Σκορπιός
Τώρα είναι καιρός να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη ερώτηση. Αποκτάτε καλή φόρμα ειδικά όσον αφορά το μυικό σας σύστημα. Θα είστε πιο ανάλαφροι και τα αντανακλαστικά σας θα είναι καλύτερα.

ζωδια Τοξότης

Να περιμένετε μια μέρα εξελίξεων. Θα γνωρίζετε καλά το σώμα σας και θα είστε έτοιμοι να φροντίσετε τον εαυτό σας. Μην διστάζετε να ακολουθήσετε αυτό τον δρόμο και να χαλαρώσετε.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

ζωδια Αιγόκερως

Η αυξανόμενη αισιοδοξία σας θα σας κάνει να δείτε την θετική πλευρά. Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας. Καταναλώνετε τα αποθέματα της ενέργειά σας τώρα.

 

ζωδια Υδροχόος

Ελπίζετε για μεγαλύτερη αναγνώριση και αυτό σας κουράζει πολύ. Διατηρήστε ισορροπία και μην ανησυχείτε τόσο πολύ. Η υγεία σας είναι σχετικά καλή. Είστε σε φόρμα σωματικά αλλά ψυχολογικά χρειάζεστε ξεκούραση.

 

ζωδια Ιχθύες

Η καλή αίσθηση του χιουμορ σας λαμβάνει αναγνώριση από τους γύρω σας. Ο ουρανός είναι καθαρός και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να χαλαρώσετε. Αισθάνεστε ότι όλα πηγαίνουν πολύ γρήγορα γύρω σας και πρέπει να χρησιμοποιήσετε τα αποθέματα ενέργειας.

zwdia-zodia-astrologia-65