ζωδια Ζυγος σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-erwtikes-zwdio-zygos

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Αν και πια έχουμε αφήσει πίσω μας τους καύσωνες του καλοκαιριού που πέρασε, οι προσωπικοί σας ερωτικοί καύσωνες δεν λένε να σταματήσουν ακόμα.

 

 

Ο σχηματισμός της Νέας Σελήνης στο δικό σας ζώδιο στις 12 του Οκτώβρη, σας γεμίζει με φινέτσα και ομορφιά. Την ημέρα αυτή τουλάχιστον, ίσως και μια δυο μέρες ακόμα, στο μυαλό σας θα εμφανιστεί αρκετά ισχυρά και η σκέψη της αληθινής αγάπης μάλιστα.

zodia-taro-45

Όσοι έχετε δεσμό προσέξτε διότι ο σύντροφος σας πιθανότατα να απαιτήσει να του δώσετε περισσότερο προσωπικό χώρο κινήσεων κλπ και αν δεν θέλετε να χάσετε κάτι όμορφο και καλό όπως είναι αυτή η σχέση από την ζωή σας, η συμβουλή μου είναι να αποδεχτείτε το αίτημα του η της και στο τέλος θα δείτε που θα βγείτε διπλά κερδισμένοι.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

 

Για τους εργένηδες του ζωδίου, το Σαββατοκύριακο της 17ης Οκτωβρίου θα είναι ακαταμάχητο ερωτικά. Θα νιώσετε μία έλξη που δεν γίνεται να πολεμήσετε και θα βρεθείτε δίπλα σε ένα άτομο που σας μαγνητίζει τόσο πολύ σε όλους τους τομείς αλλά ιδίως ερωτικά που θα σκεφτείτε ακόμη ότι βρήκατε τον έναν και μοναδικό….. αλλά προσγειωθείτε λίγο και στην πραγματικότητα.

Μήπως κάθε φορά που ξεκινάει ένα ερωτικό σας ρομάντζο έτσι δεν λέτε τελικά στον εαυτό σας; οπότε τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά τούτη τη φορά… ;

Είστε αρκετά σοφοί με τα περισσότερα μέτωπα του έρωτα και της αγάπης και ιδίως ξέρετε πολύ καλά το πως να κρατάτε κάποιον δίπλα σας, όμως όταν πρόκειται για χωρισμό δυστυχώς δεν έχετε αναπτύξει τον εαυτό σας αρκετά ακόμα με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να αφήσετε τον άλλον να φύγει από δίπλα σας και τόσο εύκολα.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-astra-tarot

 

Το να λάβετε τέτοιου είδους αποφάσεις σας είναι αρκετά οδυνηρό, οπότε τον Οκτώβρη καλύτερα να μη προβείτε στην λήψη μιας τέτοιας απόφασης. Αφήστε το για αργότερα.

Προς τα τέλη του μήνα και μάλιστα 27 του μήνα, θα βρείτε τον εαυτό σας να περπατά πραγματικά πάνω σε ενεργό ναρκοπέδιο το ένα νέο θα διαδέχεται το άλλο και εκεί που δεν θα ξέρετε τι και ποιον να πιστέψετε , κάτι που θα πει τη ώρα που θα κοιμάται ο σύντροφος την βραδιά της εν λόγω ημερομηνίας θα σας καθησυχάσει… βέβαια δεν γνωρίζω αν θα είναι αλήθεια η ψέμα αλλά πρέπει να σας πω ότι τα άστρα δείχνουν ότι συγκριτικά υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα αυτό που θα ακούσετε να μουρμουρίζει στον ύπνο του ή της να είναι πέρα για πέρα αλήθεια, και φυσικά είναι κάτι που θα σας κάνει να πετάξετε στα ουράνια ιδίως μετά από το ναρκοπέδιο που περπατήσατε πρόσφατα.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις 

zwdia-taro-astra