ζωδια ημερησιο αστροσκοπιο Δευτερα 03/08

nea-selini-karkinos-zwdia-27-6

ζωδια ημερησιο αστροσκοπιο Δευτερα 03/08

 

Εάν διαβάσατε το χθεσινό αστροσκοπιο ,ήδη μάθατε ότι οι κοσμικές ισχυρές συνθέσεις που διαδραματίζονται στον ουρανό επρόκειτο να αλλάξουν ριζικά είτε προς το καλύτερο είτε προς το χειρότερο το πεπρωμένο μας.

Το θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα απορρέει καθαρά από το τρόπο ευθυγράμμισης των κοσμικών συνθέσεων σε σχέση με την καρδιά -το πνεύμα και τη ψυχή του καθενός μας.

zodia-taro-45

 

Η μηνιαία ένωση της Σελήνης που θα γίνει με τον Χείρωνα στους Ιχθείς σήμερα , είναι το χέρι βοηθείας που σας αποστέλλει το σύμπαν ώστε να μπορέσετε να ηρεμήσετε τον εαυτό σας και να προετοιμαστείτε σωματικά και πνευματικά , μπρος στον επερχόμενο αστρικό καταιγισμό. Χρησιμοποιείστε το μαγικο κλειδι του Χείρωνα και ανοίξτε την σωστή συμπαντική πόρτα, ώστε να απωθήσετε από εσάς όσο πιο μακρυά όλους αυτούς τους ουράνιους ταραξίες ,οι οποίοι έχουν εμφανιστεί στον ουράνιο χάρτη με την μορφή τετραγώνου τριβής μεταξύ του Δία στον Λέοντα και του Κρόνου στον Σκορπιό.

zwdia-taro-astra

σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Κάθε φορά που οι δυο αυτοί μεγαλύτεροι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος βρίσκονται σε εχθρικό αναμεταξύ τους σχηματισμό, είναι φρόνιμο να αποφεύγεται κάθε είδους εγωκεντρικών πράξεων επίδειξης της εξουσίας σας καθώς και κάθε είδους χειραγώγησης προς τους άλλους, ιδίως στα επιχειρηματικά και επαγγελματικά προσωπικά μέτωπα σας.

 

Θα πρέπει να συμπεριφέρεστε συντηρητικά και να ενεργείτε με ασφάλεια και σύνεση , ενώ σε ουδεμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθείτε σε ενέργειες γρήγορης από μεριάς κερδοσκοπίας ή υπερτίμησης της αξίας εμπορικών αγαθών. (Αυτή η έντονη αντιμαχία μεταξύ του Δία και του Κρόνου η οποία πραγματοποιείται στον ουρανό είναι η πρώτη του τρίπτυχου των τετραγώνων που σχηματίζονται με τις υπόλοιπες δύο να υλοποιούνται στις 23 Μαρτίου και 26 Μαίου του 2016 , με τον Δία στην Παρθένο και τον Κρόνο στον Τοξότη).

zwdia-zvdia-taro-00

σεξ ωροσκοπιο Αυγουστος 2015

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Για να σας βοηθήσουμε να κατανοήσετε το φαινόμενο που γίνεται αυτή την στιγμή στον ουρανό αναφέρουμε ότι η Αθηνα αρχίζει την μετατόπιση της και από την ανάδρομη κίνηση επέρχεται σε ορθή κίνηση , ενεργοποιώντας την 12 μοιρα του Τοξότη. Όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τον αστερισμό της Παλλάδας , δηλαδή επίλυση προβλημάτων- οι δημιουργία έξυπνων στρατηγικών κινήσεων- η ελευθερία και ο καταιγισμός από ιδέες στον εγκέφαλο μας- οι δαιμόνιες εφευρέσεις- η ανάπτυξη στον τομέα της μηχανικής και επιστημονικής έρευνας γενικότερα – η ανάπτυξη της ψυχικής ανδρείας, τα παιχνίδια ευφυίας , το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρωπίνου σώματος – το dna/ ο γεννητικός μας κώδικας λοιπόν, όλοι αυτοί οι τομείς επηρεάζονται από την ενέργεια η οποία απελευθερώνεται από την αλλαγή της πορείας και της θέσης της Παλλάδας.
Μόλις οι ακτίνες του φεγγαριού αγγίξουν τον πυρήνα του φλογερού και ηγετικού Κριού, είναι αυτονόητο πως θα υπάρξει η γέννεση μία δυναμικής αλλαγής η οποία θα γίνει και αυτομάτως από όλους μας αποδεκτή, καθώς ο Ήλιος θα πλησιάζει αρμονικά και θα ενισχύει συνεχώς το τριγωνικό σχηματισμό με την Αθηνα .