ζωδια ιχθεις σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

miniaies-zwdio-ixtheis

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Ξέρετε ότι το ένστικτο σας σπάνια πέφτει έξω οπότε αυτό το μήνα εμπιστευτείτε το όταν σας λέει ότι κάποιος άγνωστος θα σας οδηγήσει σε ένα ερωτικό ολοκαύτωμα.

 

 

Ίσως εύχεστε να ξανακάνετε κάποιο λάθος που κάνατε και παλαιότερα αλλά αυτή τη φορά το Σύμπαν να σας δώσει διαφορετικό αποτέλεσμα αλλά νομίζω ότι είναι περιττό να σας ενημερώσω για το πόσο λάθος είναι για το Σύμπαν κάτι τέτοιο.

zodia-taro-45

Ήδη από τις 12 του μήνα , θα έχετε πιαστεί στα δίχτυα του έρωτα και θα είστε εντελώς αφημένοι στη νέα σας σχέση. Για τους ελεύθερους του ζωδίου η νέα σας γνωριμία σας έχει ήδη στα όρια του ζω ή πεθαίνω για αυτόν, ενώ όσα λιγότερα γνωρίζετε για αυτό το άτομο τόσο πιο ελκυστικό το θεωρείτε.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zodia-astra-tarot

 

Όταν αυτός ο νέος έρωτας όμως θα προσπαθήσει να τεστάρει τα όρια σας στις 16 του μήνα θα κάνετε ότι κάνει και η Αφροδίτη στον Ουρανό, θα σηκωθείτε και θα φύγετε μακριά.

Για το επόμενο του μήνα θα κυκλοφορείτε έξω βέβαια αλλά δεν θα έχετε και πάρα πολλές επιτυχίες μιας και θα κρύβετε πλήρως κάθε ένδειξη που θα προδίδει στον απέναντι σας το όποιο συναίσθημα ακόμα και αν αυτό είναι ερωτική έλξη.
Οι παντρεμένοι Ιχθείς, θα πράξετε ακριβώς τα ίδια, και μάλιστα θα βάλετε πάρα πολλά τεστ στο ταίρι σας, αλλά το δικό σας αποτέλεσμα είναι να αναθερμαίνετε μέχρι να κάνετε εντελώς καυτά τα συζυγικά σας βράδια.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zwdia

 

Μετά λοιπόν από εβδομάδες ερωτικών πειραματισμών και διαφόρων παιχνιδιών προς τα τέλη του μήνα και ακριβώς στις 27 Οκτωβρίου θα ξαναγίνεται ο κύριος και η κυρία τάδε και θα επιστρέψετε κατά μεγάλο ποσοστό στη καθημερινή ρουτίνα σας ( όχι εντελώς αλλά κατά μεγάλο ποσοστό).

Για όσους θα είναι ελεύθεροι τώρα η 30η του Οκτωβρίου 2015 όπου ο Ήλιος θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Ποσειδώνα , το Σύμπαν τηρεί την υπόσχεση να τους στείλει πάρα πολύ σύντομα την αγάπη στο διάβα τους. Αλλά την αληθινή αγάπη αυτή τη φορά. οπότε να είστε έτοιμοι … μετά το τέλος του Οκτώβρη…. έχοντας αυτιά και μάτια ανοιχτά και εξετάζοντας κάθε σημάδι από τον Ουρανό που στέλνεται προς εσάς.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις