ζωδια Καρκινος σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

ζωδια Καρκινος σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριος 2015

Αυτός ο μήνας γράφει ΠΑΘΟΣ ολοκληρωτικά επάνω του.

Αναμένεται βέβαια μαζί με το πάθος να επακολουθούν και αρκετές στιγμές συναισθηματικών ακροτήτων όπου θα εναλλάσσεται στο περιβάλλον μία αύρα έντονου ερωτισμού ενώ ακριβώς την επομένη θα υπάρχει το αντίστοιχο αντίθετο συναίσθημα.

 

Προσωπικά εσείς οι ίδιοι θα θέλατε όλο τον Σεπτέμβρη να έχει να κάνει με τα ερωτικά σας, όπου κάθε στιγμή θα την περνάτε με τον σύντροφο σας, η μία ερωτική εμπειρία θα επέρχεται της προηγουμένης και το αίσθημα της κτητικότητας καθώς και οι αλλαγή ρόλων μέσα στις ερωτικές σας συνευρέσεις θα αποτελούν την φθινοπωρινή σας πραγματικότητα.

zodia-taro-45

Δυστυχώς όμως όσο πάθος και εάν θα υπάρξει καθ’ όλο το μήνα αυτό, ενδιάμεσα να είστε έτοιμοι να περάσετε και απλές καθημερινές ημέρες ρουτίνας αφού όλοι μας έχουμε την εργασία ή τις ευθύνες μας , στις οποίες οφείλουμε να είμαστε εντάξει πάντα τελικά.

Όντας ακόμα επηρεασμένη από τον έντονο ερωτισμό των τελευταίων ημερών του καλοκαιριού που έφερε η ένωση της Αφροδίτης με τον Άρη , θα είστε πάντα ασυνείδητα έτοιμη για την επόμενη ερωτική σας περιπέτεια.

Επομένως ακόμα και τον Σεπτέμβρη η παραμικρή σας κίνηση είναι ικανή να δημιουργήσει μία σειρά ερωτικών αλυσιδωτών γεγονότων και εσείς επειδή ακόμα δεν δύνασθε να επιβληθείτε του εαυτού σας , ίσως βρεθείτε μπλεγμένοι και πάλι σε ερωτικά τρίγωνα ή γεγονότα που ίσως μετανιώσετε για αυτά αργότερα.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Κατά τις αρχές του μήνα στις 6 του μηνός θα υπάρχει ολόγυρα σας έντονο σέξι κλίμα και ίσως γνωρίσετε κάποιο άτομο με το οποίο αναπτύξετε ερωτική σχέση. Με το άτομο αυτό προβλέπεται να νιώσετε έντονα συναισθήματα έρωτα και αγάπης καθώς επίσης και να θεωρείται πως καιρό είχατε να αισθανθείτε τόσο ζωντανοί δίπλα σε άλλον όπως νιώθετε αυτό το διάστημα δίπλα στο πρόσωπο αυτό.

Το αίσθημα αυτό θα κλιμακωθεί ακόμη και στις 13 του μήνα όπου θα έχουμε έκλειψη του Ηλίου στην Παρθένο θα δείτε τον εαυτό σας να μετατρέπεται σε εντελώς κτητικό εραστή, κάτι που ποτέ σας δεν το είχατε βιώσει ούτε καν το είχατε φανταστεί. Πιστέψτε με , θα σας συμβεί τούτη την φορά. Η κυβερνήτης σας η Σελήνη , έχει καταπιεστεί και αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μέσα σας ένα συναίσθημα που βασίζεται σε ξεπερασμένα δυνατά και “ανοιξιάτικα” ερωτικά σκιρτήματα τα οποία όμως δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα που βιώνεται χρονικά.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Η χαρακτηριστική ήρεμη , και απλή προσέγγιση που ακολουθεί το σώμα σας , στα ερωτικά σας ζητήματα, έχει σχεδόν εξαφανιστεί και γενικότερα η υλική σας υπόσταση έχει εξασθενίσει πια από την συνεχή ένταση που στέλνει το δίδυμο Αφροδίτης-Άρη , όλο τούτο το διάστημα, με αποτέλεσμα να υπάρχει εμφανή αλλαγή στον χαρακτήρα σας ακόμα και δια μέσω της σωματικής σας προσέγγισης προς τους γύρω σας.

Ο μήνας του Σεπτέμβρη τελειώνει με ένα τελευταίο ουρλιαχτό από μεριάς σας καθώς στις 27 του μήνα όπου θα υπάρξει Σεληνιακή έκλειψη, η ενέργεια που θα σταλθεί επάνω σας από τη Σελήνη θα σας οδηγήσει να ασχοληθείτε αποκλειστικά και μόνο με την ικανοποίηση των ερωτικών σας ενδιαφερόντων και θέλω.

 

διαβαστε παρακατω το σεξ ωροσκοπιο Σεπτεμβριου για καθε ζωδιο αναλυτικα

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις