ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Κυριακη 04/10

alitheies-oneira

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Κυριακη 04/10

Αν διαβάζετε το κοσμικό ημερολόγιο εδώ και λίγο καιρό , τότε ήδη γνωρίζετε πως κάθε τόσο το Σύμπαν διαμορφώνει στον ουρανό διάφορα αστρικά και πλανητικά φαινόμενα τα οποία επηρεάζουν θετικά την ενέργεια και την δυναμική της ανθρωπότητας και βοηθούν τους κατοίκους της γης να αναπτυχθούν θετικά και να οδεύσουν προς την προσωπική και γενική πρόοδο.

Όλα τα ζητήματα τα οποία πρόκειται ή πρέπει να εξετάσετε σήμερα να γνωρίζετε ότι θα σας είναι πολύ πιο εύκολο τόσο να τα διαχειριστείτε όσο και να τα επιλύσετε, δεδομένου ότι από τις 5 του Οκτώβρη και για διάρκεια 11 ημερών δηλαδή ως τις 15 Οκτώβρη, η σελήνη πρόκειται να μπει σε έναν κενό σεληνιακό κύκλο, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα να φέρει στις ζωές σας ένα έντονο συναίσθημα μπερδέματος και αμηχανίας.

Αυτή την στιγμή έχουμε ενεργή μία δίδυμη υποστηρικτική συμμαχία 60 μοιρών που δημιούργησε η Σελήνη ευρισκόμενη στο ζώδιο του Καρκίνου, μία με τον πλανήτη Άρη στις 14.01 μ.μ και μία με τον πλανήτη Δία αργα το βραδυ – την στιγμή μάλιστα που και οι δυο αυτοί πλανήτες βρίσκονταν στο σχολαστικό ζώδιο της Παρθένου.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

zodia-astra-tarot

Επίσης ασύμφωνα ενεργειακά πεδία μπορεί να συναντήσουμε στο ουράνιο στερέωμα την στιγμή που το τελευταίο τέταρτο της Σελήνης ενεργοποιεί την 12 μοιρα στο ζώδιο του Ζυγού και και του Καρκίνου (τα μεσανυχτα) , καθώς επίσης και την στιγμή που η Σελήνη προβεί στην μηνιαία της ένωση με τον Πλούτωνα στις 03.15 π.μ , αργά μετά τα μεσάνυχτα ξημερωματα Δευτερας.

 

 

Ένας τρόπος να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια που πάνε να δημιουργηθούν είναι μέσα από το μονοπάτι των ψυχικών και πνευματικών σας εσωτερικών δυνάμεων τη στιγμή που η ένωση μεταξύ του Ηλίου και της Σελήνης φτάσει στο τέλος της.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Να θυμάστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και ανεκτικοί όπως και προστατευτικοί προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα , μιας και η ένωση της Σελήνης με τον Πλούτωνα , φωτίζει ιδιαίτερα τον τομέα των οικογενειακών σχέσεων καθώς και την φανέρωση οικογενειακών μυστικών. Για αυτό φροντίστε να έχετε οπλιστεί με την ανάλογη υπομονή και κατανόηση.

Τέλος ο Ήλιος θα αρχισει να σχηματιζει σε μία λεπτή όμως αρκετά δυνατή ένωση με τον Δία , 30 μοιρών, φροντίστε να ρίξετε το βάρος σας πάνω σε θέματα που αφορούν τους λογοτεχνικούς και εκπαιδευτικούς σας ορίζοντες.

zwdia