ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Κυριακη 30/08

imerisies-9414

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Κυριακη 30/08

 

Κάθε μήνα οι δύο πρώτες ημέρες που ακολουθούν την Πανσέληνο, σχετίζονται σχεδόν πάντα με την φώτιση του πνεύματος μας και την καθοδήγηση που μας έχει στείλει το Σύμπαν κατά το σχηματισμό και τη διάρκεια του ουράνιου φαινομένου της γεμάτης Σελήνης .

 

Συνεπώς βρείτε έναν η περισσότερους τρόπους, και στείλτε όλη τη θετική σας ενέργεια καθώς και προσευχηθείτε στην Ανώτατη Ύπαρξη για την ενδυνάμωση-ενίσχυση και επικράτηση ειρήνης , ανάπτυξης και πνευματικής ανωτερότητας στη Γη.

Στην αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων , θα σας βοηθήσουν τα παρακάτω ουράνια φαινόμενα διαμέσου της ολιστικής θεραπευτικής οδού κυρίως.

zodia-taro-45

Πρώτα από όλα στις 18.29 μμ θα έρθουν σε μία ασταθή τριγωνική όψη ο Άρης και η Αθηνά -που εντωμεταξύ βρίσκονται στην θέση των ζωδίων της φωτιάς και έπειτα στις 19.20μμ θα γίνει και η μηνιαία ένωση μεταξύ της Σελήνης και Χείρωνα στο ζώδιο των εξαιρετικά μεταφυσικών Ιχθύων, ενισχύοντας κατα πολύ το αίσθημα της ενσυναίσθησης. Θυμηθείτε ότι στις 14 του Αυγούστου , μετα την ύπαρξη της Νέας Σελήνης στον Λέοντα, ο Ήλιος αγκάλιασε την Αφροδίτη στις 15 Αυγούστου 2015 και εδωσε έμφαση στα όρια που αφορούσαν τους ερωτικούς δεσμούς , το καλλιτεχνικό τομέα , τα πεδία των κοινωνικών δραστηριοτήτων, και τις προσπάθειας απόδοσης κέρδους στα επιχειρηματικά πλάνα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Τώρα 15 ημέρες αργότερα, Ο Ήλιος σχηματίζει μια παραλληλια με τη Αφροδίτη , ουράνιο φαινόμενο το οποίο έρχεται να ενεργοποιήσει όλες τις θετικές ενέργεις που δημιουργήθηκαν δυο εβδομάδες πριν όταν έγινε η ένωση του Ηλίου με την Αφροδίτη . Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί στον κόσμο του κινηματογράφου ή της κλασσικής λογοτεχνίας απόψε, μιας και η Σελήνη στους Ιχθείς θα βρεθεί σε ασταθή όψη τριγώνου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού ( νωρις τα ξημερωματα της δευτερας) ,ενώ ακολουθεί και η ευνοική ζεύξη μεταξύ του Ερμή και πλανήτη Δία σε όψη 30 μοιρών την Δευτέρα.

Πριν σας αφήσω για σήμερα σας συνιστώ την προσοχή σχετικά με την ενωση μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου, καθώς μετά ακολουθεί κανο πορείας σεληνιακού κύκλου στο ζώδιο των Ιχθύων , που θα λάβει τέλος ακριβώς στις 11.34 πμ αύριο το πρωί οταν η Σελήνη εισέλθει στο φλογερό ζώδιο του Κριού. Βάλτε τα δυνατά σας λοιπόν και τελειώστε με όλα τα παρελθοντικά ζητήματα που υπάρχου ακόμα στη ζωή σας, μέχρι να τελειώσει η Σελήνη αυτή της την διέλευση μέσα από όλα τα ζώδια του Ζωδιακού κύκλου. Κάντε τα πάντα ώστε να μην αφήσετε καμμία εκρεμμότητα και να έχετε τακτοποιήσει τα πάντα μέσα στο χρονικό αυτό διάστημα.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια