ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Παρασκευη 28/08

erwtikes-16314

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Παρασκευη 28/08

 

Δεδομένου ότι η επόμενη Πανσέληνος που θα υλοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο επηρεάζει βαθύτατα τον τομέα των ανθρωπίνων ψυχών, η συνεχής παρουσία του ανυπόμονου – κόκκινου πλανήτη- Άρη με την πολεμική του φύση, έρχεται και φέρνει κάποιες μικρές καθημερινές αναταραχές στη ζωή μας, στο ενδιάμεσο.

Για παράδειγμα χτες ο Άρης ξεκίνησε πόλεμο με τα ζώδια του Λέoντα και του Υδροχόου προκαλώντας σε αυτά διάφορες αναταραχές καθως ήρθε σε αντιθεση με την Σελήνη ενώ ήταν σε ευνοϊκό τριγωνικής όψεως σχηματισμό με την αδελφή ψυχή του , την Εστία.

Σήμερα στις 20.12μμ ο Άρης σχηματίζει ένα διπλό ταραχώδη στην ουσία σχηματισμό με τον Κρόνο. Αυτή η σύνδεση τους στις 19 μοίρες βόρεια και νότια του ουράνιου Ισημερινού, πρόκειται να δημιουργήσει μία άστατη πολικότητα μέσα στο Ζωδιακό μας Κύκλο και το αποτέλεσμα θα είναι να υπάρξουν έντονες διαμάχες και διαφωνίες πάνω στον τομέα των βασικών διαπροσωπικών μας σχέσεων.

zodia-taro-45

Επομένως βοηθήστε τόσο τον εαυτό σας με το να παραμείνετε όσο το δυνατόν πιο ήρεμοι και λογικοί γίνεται ενώ ταυτόχρονα βοηθήστε τους φίλους σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα να μην ξεφύγουν της δικής τους συμπεριφοράς.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Κάποια ουράνια φαινόμενα που θα εμφανιστούν στον ουρανό σήμερα εξακολουθούν να ευνοούν το μονοπάτι που οδηγεί στην επαγγελματική σας καταξίωση.

Παραδείγματος χάρη, στις 19.56 μμ η Σελήνη σχηματίζει υποστηρικτική όψη 60 μοιρών με τον ηλεκτροφόρο πλανήτη Ουρανό, ενώ επίσης ο Άρης στις 15.38 μμ δημιουργεί έναν δεσμό έμπνευσης 72 μοιρών με τον αστεροειδη της Αθηνάς .

Κατά τις βραδινές ώρες καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακούτε το ένστικτο σας, καθώς η Σελήνη πλησιάζει προς τον σχηματισμό αρνητικής όψης τετραγώνου με τον Κρόνο που θα υλοποιηθεί αύριο το πρωί ακριβώς στις 10.04 πμ , ενώ αρχίζει και τον σχηματισμό της ανάδρομης όψης της των 90 μοιρών και ακολουθεί ενα κενο στη πορεία της μεχρι τις 11.52πμ το Σάββατο.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65