ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη 08/10

panselinos-zwdio-toksotis-13-6

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη 08/10

Το να πιέζετε πάρα πολύ και με βιασύνη την υλοποίηση κάποιου έργου εν μέσω ενός κενού σεληνιακού κύκλου , είναι μία πράξη που πραγματικά δεν σας τη συνιστώ καθόλου.

Η παύση πορείας της Σελήνης διάρκειας 22 ολόκληρων ωρών σήμερα, φτάνει στο τέλος της στις 22.52 μμ , καθώς η Σελήνη απο το ζώδιο του Λέοντα εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου.

 

Όμως πριν από το προαναφερόμενο ουράνιο γεγονός, στις 20.30.μ.μ. ο πλανήτης της Αφροδίτης εισέρχεται στο ζώδιο της Παρθένου, μέχρι τις 8 Νοεμβρίου.

zodia-taro-45

Τα δύο αυτά γεγονότα , βάζουν εμπρός την δημιουργία μίας ένωσης μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης , η οποία πραγματοποιείται 10 λεπτά αφού η Σελήνη εισχωρήσει στο ζώδιο της Παρθένου. (23.02 μ.μ). Κάθε σύνδεση μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης ενισχύει κατά πολύ τους βασικούς δεσμούς αγάπης, καθώς επίσης και την καλλιτεχνική, κοινωνική και επιχειρηματική δραστηριότητα.

Επιπλέον οι επαφές που θα δημιουργήσει η Σελήνη πρώτα με την Αφροδίτη στις 18.10 μ.μ και με τον Δία ύστερα στις 07.19 π.μ αύριο, λειτουργούν σαν ουράνιες μαζορέτες – που σας παροτρύνουν να αρπάξετε την όποια χρυσή ευκαιρία βρεθεί στο διάβα σας, παρά την ανάδρομη κίνηση του Ερμή η οποία τελειώνει αύριο.

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Αν και γενικότερα η θέση της Σελήνης στο ζώδιο της Παρθένου δίνει δύναμη στην οργάνωση και αποτελεσματικότητα καθώς και στο να εστιάσετε πλήρως την προσοχή σας σε μία ευρεία ποικιλία ζητημάτων που αφορούν τον τομέα της υγείας και της σωστής διατροφής, είναι αρκετά εύκολο να ξεφύγετε των στόχων σας καθώς η Σελήνη θα κινηθεί παραλληλα στις 17.35 μ.μ. με τον πλανήτη Άρη , η Αφροδίτη θα κινηθεί σε κόντρα παράλληλη κίνηση με τον Ποσειδώνα στις 20.45 μ.μ , η Σελήνη θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο στις 02.20 τα ξημερώματα , και ο Άρης θα σχηματίσει μία κόντρα παράλληλη ζεύξη τριβής με τον Ποσειδώνα στις 03.20 τα ξημερώματα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

 

Αποτέλεσμα όλων αυτών των συμπαντικών σχηματισμών θα είναι η ύπαρξη μη ευκρινούς -καθαρής σκέψης καθώς και η έλλειψη ειλικρινούς επικοινωνίας, συστατικά που μας οδηγούν στην δημιουργία αυταπάτης και ψεύτικων ελπίδων αρκετών δυνατών ώστε να αντικαταστήσουν την πραγματικότητα γύρω μας.

Τέλος να είστε σε επιφυλακή για τυχόν σημαντικά όνειρα και οράματα κατά τη διάρκεια της νύχτας αλλά και κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας (προς το μεσημέρι) καθώς η Σελήνη στην Παρθένο θα προβεί στην μηνιαία πολικότητα της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

zwdia-zodia-astrologia-65