ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Σαββατο 05/09

astrologia-anadromos-ermis-zygos

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Σαββατο 05/09

Οι ευκαιρίες εμφανίζονται ανακατεμένες σήμερα καθώς η Αφροδίτη επιβραδύνει σε ταχύτητα καθώς ετοιμάζεται να επανέλθει σε ορθή πορεία αφού πρώτα κάνει στάση στο ζώδιο του Λέοντα αύριο.

Στις 12.55 μ.μ. θα εμφανιστούν κάποια εμπόδια στην πνευματική και ψυχική σας πορεία , που προέρχονται από τη ζεύξη της Σελήνης με τον Ήλιο (που θα ενεργοποιήσει την 13 μοιρα της Παρθένου και των Διδύμων)

Στις 12.54 μ.μ ως επιπλέον βοήθεια για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που προαναφέραμε , δημιουργούν στον ουρανό ταυτόχρονα τόσο ο αστεροειδής της Δήμητρας όσο και της Ήρας όψεις τριγώνου πάνω στα ζώδια της γης, τροφοδοτώντας σας με δύναμη υπομονή και λύσεις.

zodia-taro-45

Αργότερα την ημέρα στις 16.16 μ.μ και στις 22.28 μ.μ, η ένωση 60 μοιρών της Σελήνης με την Αφροδίτη και έπειτα με τον Άρη αντίστοιχα, ευνοούν όλους τους συλλέκτες αντικών καθώς και τους κυνηγούς σπανίων αντικειμένων από το παρελθόν, καθώς τους δείχνουν ως και σήμερα χαμένα στοιχεία ή πληροφορίες σχετικά με την ανεύρεση σημαντικών ιστορικών αντικειμένων ανά την υφήλιο.

 

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Τέλος σας συμβουλεύω μιας και από σήμερα αργα το βραδυ ως αύριο τα ξημερωματα η Σελήνη θα βρεθεί σε κενό πορειας , να έχετε λύσει όλα τα θέματα που αφορούν τα κυρίως θελήματα της καθημερινής σας ύπαρξης καθώς και το σχεδιασμό του άμεσου μέλλοντος σας, πριν από το τελος του Σαββατου .

Τα μόνο θέματα τα οποία θα επωφεληθούν από τον κενό αυτό σεληνιακό κύκλο είναι οι έρευνες και εις βάθος μελέτες και αυτό λόγω του ότι ο Ήλιος θα σχηματίσει το πρώτο από τα δύο ετήσια τρίγωνα με τον Πλούτωνα – τον πλανήτη του υποκόσμου.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :