ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Σαββατο 29/08

erwtikes-19314

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Σαββατο 29/08

 

Το Σύμπαν προσπαθεί να τακτοποιήσει όλες αυτές τις αρνητικές ενέργειες που επιδρούν επάνω μας , κατά τις πρωινές ώρες δηλαδή στις 10.04 π.μ , τη στιγμή που η Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Κρόνο στον Σκορπιό.

Ο εν λόγω δεσμός τριβής μεταξύ της Σελήνης και του Κρόνου αποτελεί την έναρξη της κενής πορείας στην κίνηση της Σελήνης η οποία διαρκεί ως τις 11.52πμ, όπου η Σελήνη τελικά εισχωρεί στο ζώδιο των Ιχθύων. Τη στιγμή που η Σελήνη θα εγκαταλείψει το ζώδιο του Υδροχόου καλό είναι να αφήσετε πίσω σας όποιες στεναχώριες και πικρίες γευτήκατε το διάστημα αυτό.

Την στιγμή που η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο του Νερού, τους Ιχθείς, στις 11.52 πμ , θα αναδυθεί από μέσα σας πλήρως η συμπονετική σας φύση. Ενδιαφερθείτε λοιπόν περισσότερο για τους αγαπημένους σας που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, από το να ασχοληθείτε με τις προσωπικές ανάγκες εκείνη την ώρα.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

astrologia-zwdia-oroskopio-67

 

Ωστόσο, ας είστε προετοιμασμένοι και για διάφορα ανεπάντεχα ξεσπάσματα εγωισμού και διαμάχης κατά τη διάρκεια της ημέρας τα οποία θα προκληθούν από την ασυμβίβαστη ένωση μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα στον Αιγόκερω , σε όψη 150 μοιρών στις 13.29μ.μ. Μην επιτρέψετε στα εγωπαθή συναισθήματα που θα σας κατακλύσουν να υπερισχύσουν των συναισθήματων καλής θέλησης και παροχής βοηθείας προς την ανθρωπότητα

H Πανσέληνος φτάνει στην ολοκλήρωση της ακριβώς στις 21.36 μμ ενεργοποιώντας την 7η μοίρα τόσο στο ζώδιο της Παρθένου όσο και στο ζώδιο των Ιχθείων. Στείλτε στο Σύμπαν όλες σας τις θεραπευτικές σκέψεις και προσευχές εστιάζοντας πάνω στις άπορες ψυχές που κατοικούν στη γη καθώς και στα νεογνά βασίλεια της φύσης που η μετέπειτα εξέλιξη τους και διαβίωση είναι εφικτή μόνο στην παρουσία σοφής ανθρώπινης παρουσίασης.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Αργα κοντα στα μεσάνυχτα μία φανταστική ενέργεια ή η σκιά αυτής της ενέργειας που είναι μάλιστα διπλά ενισχυμένη , ολικής σχεδόν σύγχυσης θα μας επηρεάσει βαθύτατα. Αυτό φαινόμενο προέρχεται από την μηνιαία ένωση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων και στον σχηματισμό τριβής μεταξύ του Ηλίου και του Ποσειδώνα.

Φροντίστε λοιπόν ώστε οι πιο σημαντικές στη ζωή σας σχέσεις να είναι καθαρές από συναισθηματική δυσφορία καθώς επίσης και να μην πιστέψετε τις όποιες αυταπάτες σας ξεγελάσουν προς στιγμή.

Τέλος, λόγω του τρομερά ενισχυμένου ουράνιου ενεργειακού πεδίου που υπάρχει αυτές τις ημέρες απο τους συνδυασμούς, από την μία της Πανσέληνου και από την άλλη της ιδιαίτερα ισχυρής βασιλείας του Ποσειδώνα στο Σύμπαν γενικά, αν μπορέσετε να καταγράψετε σε κάποιο ημερολόγιο τα όνειρα αυτά των ημερών θα έχετε ένα προσχέδιο ή ένα μονοπάτι που θα σας δείχνει μελλοντικά γεγονότα, αφού οι δυνάμεις που έχουν δημιουργηθεί ενισχύουν την ικανότητα της μελλοντικής προφητείας μέσω των ονείρων κατά μεγάλο ποσοστό.

 

zwdia-zodia-astrologia-65