ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τεταρτη 02/9

afroditi-ixtheis-zvdia

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τεταρτη 02/9

Όταν η Σελήνη αφήσει το κενό της πορείας της , όπως επίσης και το ζώδιο του Κριού και εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου- που αντιπροσωπεύει την σταθερότητα, στις 12.03 μ.μ σήμερα αφιερώστε λίγη ώρα να σκεφτείτε τους δεσμούς που έχετε αναπτύξει με την Μητέρα Φύση καθώς και επιπλέον τρόπους αύξησης του εισοδήματος σας στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Ότι έχει να κάνει με οικονομικά πάρε δώσε, να χρησιμοποιήσετε την κοινή γήινη λογική σας ,μιας και είναι και πάλι της μόδας , ενώ αντίθετα, το να βασίζεστε στην οικονομική λογική σας σε φανταστικά αισιόδοξα σεναρια , αποτελεί πια παρελθόν.

Οι ερωτικές δονήσεις αρχίζουν να αυξάνονται σε αριθμό καθώς σήμερα η Σελήνη στις 13.04 μ.μ θα ερθει σε ζεστή επαφή με την Αφροδίτη, ενώ στις 20.02 μ.μ. σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Δία . Οι εξομολογησεις , οι επανασυνδεσεις και η αποτομη αλλαγη στην ερωτικη διαθεση ευνοούνται τις ώρες αυτές.

zodia-taro-45

Ένα πλατύ και αρκετά δυνατό σε επιρροή ιδίως πάνω στα ζώδια της γης τρίγωνο θα σχηματιστεί στο ουράνιο στερέωμα , ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου αργα τα ξημερώματα και μετά ανάμεσα στη Σελήνη ξανά και τον Πλούτωνα που είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω .

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

Η δυναμική του τριγωνικού αυτού σχηματισμού προβλέπεται να ενδυναμώσει ιδιαιτέρως το ψυχικό κόσμο , δυνάμεις , ικανότητες , ένστικτα κλπ.Την ίδια στιγμή όμως να είστε πολύ προσεκτικοί αφού στον ουρανό ο Δίας θα δημιουργήσει μια σκληρή επαφή με τον κυβερνήτη των αλλαγών Ουρανό, όψεως .

Με τον σωστό ψυχικό χειρισμό, μπορείτε να επωφεληθείτε της ενέργειας που γεννάει η ευθυγράμμιση αυτή και να την θέσετε σε ισχύ προς την δική σας ανάπτυξη και επίτευξη καθώς και ενδυνάμωση των προσωπικών σας ασχολιών που αφορούν μεταπτυχιακές σπουδές πάνω στην επιστήμη, τομείς υψηλής τεχνολογίας καθώς και τον τομέα της μεταφυσικής.

astrologia-zwdia-oroskopio-67