ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τεταρτη 14/10

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

 

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τεταρτη 14/10

Όσοι ξεκινάνε να εργάζονται νωρίς, θα έχουν σίγουρα το πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών τους , λόγω του υποστηρικτικού δεσμού όψης 60 μοιρών μεταξύ της Σελήνης στο Σκορπιό και της Αφροδίτης στην Παρθένο στις 10.14 π.μ.

Πετάξτε ψηλά στον ουρανό σαν αετοί όσοι ασχολείστε με τις δημιουργικές τέχνες αρκεί να χρησιμοποιήσετε επιπρόσθετα και τον ρέον τρίγωνο το οποίο θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ποσειδώνα πάνω από τα ζώδια του Νερού.
Καθώς ο Ήλιος σήμερα θα κινηθεί κόντρα παράλληλα με τον κόκκινο πλανήτη τον Άρη στις 20.45 μ.μ μην προβάλλετε τον θυμό σας, πάνω σε καλοπροαίρετους συγγενείς, φίλους ή αγαπημένους. Είναι προτιμότερο αντί να βγάλετε τον θυμό σας, να ασχοληθείτε με το αγαπημένο σας σπορ ή να διαβάσετε ψυχολογία, να ασχοληθείτε με κάτι άλλο που να σας αρέσει.

Και αυτό μέχρι η Σελήνη να έρθει σε επαφή με τον Άρη και τον Πλούτωνα σε ευνοϊκό σχηματισμό 60 μοιρών. (01.23 μετά τα μεσάνυχτα της τεταρτης και 02.52 αντίστοιχα)

zodia-taro-45

zodia-astra-tarot

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Επίσης η δύναμη της θετικής σκέψης θα ανεβάσει το ηθικό σας κατά πολύ, καθώς η Σελήνη θα κάνει ακόμα έναν υποστηρικτικό δεσμό 60 μοιρών με τον συνήθως εκδηλωτικό πλανήτη Δία στις 03.59 π.μ αλλά αυτή η διάχυτη ένωση μεταξύ του Δία και της Σελήνης ξεκινάει επίσης και μία κενή σεληνιακή ζώνη του λυκόφωτος στον Σκορπιό διάρκειας 32 ωρών η οποία θα συνεχιστεί μέχρι της 12.19 μ.μ το Σάββατο το πρωί.

zwdia

Το να προσπαθήσετε να καταφέρετε πολλά και σε σύντομο διάστημα όσο θα διαρκεί το σεληνιακό κενό δεν θα σας το συμβούλευα. Η δύναμη του κενού σεληνιακού αυτού κύκλου θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο τέλος και από την κόντρα παράλληλη κίνηση του Ήλιου και της Αφροδίτης, στις 04.55 π.μ η οποία ναι μεν υπόσχεται αφθονία αγαθών, αλλά δεν υπόσχεται και την παράδοση τους όμως.