ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη 24/09

astrologia-dieleysi-dia

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Πεμπτη  24/09

Ξεκινήστε την ημέρα σας μπαίνοντας στο γραφείο σας με το δεξί και χρησιμοποιώντας μόνο θετικές σκέψεις κατά τη διάρκεια όλου του 24ωρου σήμερα , ώστε να αποφύγετε να πέσει επάνω σας η σκιά της αρνητικότητας.

Η Σελήνη θα κινηθει σε μια ιδιομορφη επαφή με τον κόκκινο πλανήτη τον Άρη σημερα και μπορεί να φαίνεται σαν ένα ασήμαντο αρνητικό γεγονός όμως , λίγες ώρες αργότερα ακολουθείται από την δημιουργία τετραγώνου μεταξύ του Πλούτωνα και Ερμή .

Ο Ερμής στη διαμάχη με τον Πλούτωνα μπορεί να λειτουργήσει ως τον ηθικό αυτουργό δημιουργίας αναστάτωσης πάνω στους τομείς της επικοινωνίας και των ταξιδιωτικών πλάνων, καθώς επίσης και να εξουδετερώσει όλη την θετική ενέργεια που στέλνει το τρίγωνο ανάμεσα στην Αθηνά Παλλαδα και τον πλανήτη Ουρανό που διαδραματίζεται πάνω στα ζώδια της Φωτιάς σήμερα και η οποία αυξανει την ευφυΐα και την ευρηματικότητα στους ανθρώπους.

zodia-taro-45

Ο πλανήτης Άρης ανεβάζει και άλλο τον πήχη αργότερα κατά την είσοδο του στο ζώδιο της Παρθένου όπου και παραμένει μέχρι τις 12 Νοεμβρίου του 2015. Πάντως 23 ώρες έπειτα της εισόδου του Άρη στην Παρθένο, – δηλαδή της πολεμικής στροφής που κάνει επηρεάζοντας τώρα τους τομείς της υγείας, καθημερινής εργασίας- οργάνωσης και αποτελεσματικότητας , ο Άρης θα πλησιάσει αρκετά τον Κρόνο που βρίσκεται στον Τοξότη μέσω όψης τετραγώνου , φαινόμενο που θα επιφέρει στιγμές απελπισίας και αγωνίας.

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Η μηνιαία πολικότητα μεταξύ Σελήνης και Αφροδίτης , καθώς κινείται από το ζώδιο του Υδροχόου προς το ζώδιο του Λέοντα , πρόκειται να προσθέσει την δική της εκδοχή της στην γενικότερη εικόνα που επικρατεί, καθώς έπειτα αυτού του γεγονότος ξεκινάει ενα 15ωρο κενό στην πορεια της σελήνης το οποίο θα λήξει την Παρασκευή.

 

Το μεγάλο γεγονός που διαδραματίζεται την Πέμπτη αυτή, είναι η επιβραδυνση του Πλούτωνα ,που τελικα θα γυριση σε ανάδρομη πορεία το πρωι της Παρασκευης στην 13 μοιρα του Αιγόκερω και να μπει ξανά σε ορθή πορεία , την οποία θα συνεχίσει σταδιακά μέχρι τις 18 Απριλίου του 2016 , όπου ύστερα και πάλι θα αλλάξει σε ανάδρομη στην 18 μοιρα του Αιγόκερω.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

zwdia

Όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με τον Πλούτωνα όπως : γέννηση-αναγέννηση , ανάπλαση και εξαγνισμός, ο κάτω κόσμος (μυθολογικά), ακραίες καταστάσεις, μυστήρια, μεγάλα κέρδη, να εντρυφήσει κάποιος ως τα βαθύτερα σημεία μιας πνευματικής πηγής, επιστημονικές και αστυνομικές έρευνες, πνευματική αυτοσυγκέντρωση και ενδυνάμωση, ψυχολογία και ο τομέας της ψυχολογικής -πνευματικής ύπνωσης, οι βαθιά ριζωμένοι φόβοι που βρίσκονται στο υποσυνείδητο μας, εγκατάλειψη και μοναξιά, φοβίες, ατομική και πυρηνική ενέργεια, τύραννοι και τρομοκράτες, τονίζονται σε μεγάλο βαθμό σήμερα καθώς και όλη την αυριανή ημέρα.

Βάλτε τα δυνατά σας ώστε να αποφύγετε τις όποιες παγίδες υπάρξουν στον δρόμο σας , οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην αμφιβολία για τον εαυτό σας και τις δυνάμεις τους καθώς και θα ενισχύσουν τις αρνητικές σας σκέψεις. Οι παγίδες αυτές μπορεί να είναι το αποτέλεσμα είτε ως ένα είδος πραξικοπήματος αφού θα τις φυτέψουν στο μονοπάτι σας οι εχθροί σας ή μπορεί να απορρέουν από βαθύτερα προσωπικά αίτια που αφορούν παρελθοντικές σας φοβίες στο επίπεδο του κάρμα σας.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia