ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τεταρτη 26/08

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τεταρτη 26/08

 

Το συγκεκριμένο 24ωρο , για όποιον διάβασε προσεκτικά την χθεσινή μας καταχώρηση, μπορεί να χαρακτηριστεί ή να γίνει κάλλιστα η ημέρα του μεγαλύτερου προσωπικού επιχειρηματικού σας επιτεύγματος για όλο το έτος 2015. Και φυσικά υπεύθυνη για αυτό είναι η ένωση μεταξύ του Ηλίου και του Δία που θα ολοκληρωθεί σήμερα , στην 4η μοίρα του ζωδίου της Παρθένου.

Έχοντας συμμάχους λοιπόν τα δυο μεγαλύτερα ουράνια σώματα του ηλιακού μας συστήματος στην ίδια μοίρα του Ζωδιακού Κύκλου, είναι αδύνατον να μην νιώθουμε την ακατανίκητη ανάγκη να μεταφράσουμε όλες μας τις μεγάλες ιδέες, όνειρα, σχέδια και ελπίδες σε προσοδοφόρες παροχής υπηρεσιών επαγγελματικές επιχειρήσεις.

Προσθέτοντας επιπλέον και το γεγονός της επιρροής της Παρθένου, ως προς την βάση-δομή και εικόνα της επιχείρησης μας η οποία έχει ως μοτο την ακόλουθη “συνταγή” – το απλό είναι και όμορφο/ τα πάντα εν απόλυτη τάξη/ απλότητα σε συνάρτηση με αποτελεσματικότητα και έχουμε την επιτυχία στην τσέπη μας.

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zwdia-zodia-astrologia-65

Πάντως οι ώρες της ημέρας που είναι οι πιο ουσιώδεις σήμερα είναι αυτές που προηγούνται της ολοκλήρωσης της ένωσης των δύο ουράνιων σωμάτων. Επομένως πρέπει να δώσετε όλη σας την προσοχή και αυτοσυγκέντρωση τις πρωινές ώρες της ημέρας πριν φτάσει το μεσημέρι .

Τέλος τα ακόλουθα αστρικά γεγονότα που θα ακολουθήσουν αργότερα κατά το πέρας της εσπέρας σήμερα δηλαδή στις 16.27 μμ που ο πλανήτης Ερμής βρίσκεται σε μη αρμονικη οψη με τον θεραπευτή Χείρωνα και αργότερα στις 19.09μμ που θα σχηματίσει όψη 60 μοιρών με τον υπέρμαχο της λογικής πλανήτη Κρόνο, κάνει τον δρόμο προς την επιτυχία πολύ πιο εύκολο ενώ επιπρόσθετα η μηνιαία ζεύξη της Σελήνης με την Δήμητρα στις 16.38 μμ , βελτιώνει την παραγωγικότητά σας σε όλους τους τομείς, και ταυτόχρονα σας κινεί προς επίτευξη ταξιδιών στην εξοχή, που θα θαυμάσετε απόλυτα τα θαύματα της Μητέρας Φύσης .

astrologia-zwdia-oroskopio-67