ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 13/10

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 13/10

Δεν υπάρχει σύντομη έξοδος από τον χθεσινό σεληνιακό κύκλο στο ζώδιο του Ζυγού, ο οποίος θα λάβει τέλος στις 00.39 τα μεσάνυχτα.

Αν και κανονικά θα πρέπει αν ασχολείστε με το να φέρετε εις τέλους παλαιότερες εργασίες αντί να εμπλέκεστε με νέες, ο τολμηρός Ερμής θα προβεί σε μία υποστηρικτική σύζευξη με τον υπεύθυνο πλανήτη Κρόνο όψης 60 μοιρών, στις 12.56 μ.μ , γεγονός που φανερώνει πως το ίδιο το Σύμπαν σας προσφέρει αρκετή τροφή για σκέψη που αφορά τις μελλοντικές κινήσεις σας.

Το ίδιο ισχύει και για την διαφωτιστική πολικότητα που θα αναπτύξει με την Εστία στις 14.44 μμ καθώς για καλή μας τύχη η Εστία σχηματίζει όψη τριγώνου με τον Κρόνο πάνω από τα ζώδια της Φωτιάς στις 18.03 μ.μ

zodia-taro-45

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Θα μπορέσετε να κάνετε χρήση όλων αυτών των γνώσεων και ευνοικών επιδράσεων που φέρει αυτός ο ουράνιος θετικός τριγωνικός σχηματισμός σήμερα, αφού πρώτα η Σελήνη εισχωρήσει μέσα στο ζώδιο του Σκορπιού στις 00.32 σήμερα τα μεσάνυχτα, και αυτό για τις επόμενες δύο ημέρες.

Αναδείξατε τον ερασιτέχνη ντετέκτιβ που κρύβεται μέσα μας, καθώς η σεληνιακή σφαίρα θα βρίσκεται στο όγδοο σε σειρά ζώδιο του Ζωδιακού μας Κύκλου και λύστε οικογενειακά ή αρχέγονα μυστήρια.

zodia-astra-tarot

 

Καθώς επίσης ανακαλύψτε μεθόδους οι οποίες θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε παιδικές φοβίες ή παλαιότερους συναισθηματικούς φόβους σας.

Η βάρκα της αγάπης αρχίζει να μπαίνει σε εξωτικά λιμάνια τα οποία την επικαλέσθηκαν, καθώς η Τρίτη προχωράει προς το ξημέρωμα της Τετάρτης και αυτό λόγω του ότι στο ουράνιο στερέωμα η Σελήνη πλησιάζει την Αφροδίτη και κάνει μία 60 μοιρών όψης ένωση μαζί της στις 10.14 π.μ την Τετάρτη το πρωί.

astrologia-zwdia-oroskopio-67