ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 29/09

synastria-erwtikes-sxeseis

ζωδια κοσμικο ωροσκοπιο Τριτη 29/09

Όπως αναφέραμε και στο τέλος του χθεσινού κοσμικού ημερολογίου , σήμερα στις 10.46 π.μ η 120 μοιρών όψη τριγώνου μεταξύ της Σελήνης στον Κριό και της Αφροδίτης στον Λέοντα, είναι ο αρχικός μεταφορέας όλων αυτών των ουράνιων αγαθών- ενεργειακές δονήσεις αγάπης και μεγαλοψυχίας.

Συγκρατήστε στο μυαλό σας την πληροφορία ότι η Αφροδίτη αρχίζει και κερδίζει όλο και περισσότερο ενεργειακά στο ουράνιο στερέωμα μέρα με την μέρα , και ότι μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη στην επιτυχία πάνω στην τέχνη, τις κοινωνικές δραστηριότητες και στις μεθόδους πλουτισμού.

 

Ταυτόχρονα όμως η απότομη αύξηση της θετικότητας και εύνοιας πάνω στους προαναφερόμενους τομείς, θα παύσει εξίσου απότομα, κάτι που προκαλείται από το κενό σεληνιακό κύκλο διάρκειας 11 ωρών που ακολουθεί τη ένωση αυτή μεταξύ της Σελήνης και της Αφροδίτης.

zodia-taro-45

Και η οποία τελειώνει όταν η Σελήνη εισέλθει στο ζώδιο του Ταύρου στις 21.58 μ.μ. Το στρες αναμειγνύεται με πιθανές θετικές ευκαιρίες, κατά τη διάρκεια του κενού σεληνιακού κύκλου- αυτό συμβαίνει διότι στον ουρανό εμφανίζονται οι εξής σχηματισμοί: Ο Ερμής σχηματίζει μία αρμονική ζεύξη με την Αθηνά 72 μοιρών στις 14. 57 μ.μ , ακολουθεί μία αισιόδοξη επαφη μεταξύ της Σελήνης και του πλανήτη Δία στις 18.29 μ.μ ενώ τέλος στις 18.49μ.μ ο Ερμής τονίζει μια κάποια μικρή δυσαρέσκεια μέσα από μια οψη 45 μοιρών με την Αφροδίτη.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Η άφιξη της Σελήνης στο ζώδιο όπου είναι σε έξαρση , στις 21.58 μ.μ. σήμερα , θα σας επανασυνδέσει με το αρχικό διάστημα , δηλαδή το διάστημα γύρω στις 2 με 3 Σεπτεμβρίου, όπου η σεληνιακή σφαίρα βρισκόταν σε θέση ισχύος στους τομείς των χρηματικών κερδών και της έντονης λατρείας της Φύσης. 02.54 π.μ τα ξημερώματα το τρίγωνο ανάμεσα στη Σελήνη και τον πλανήτη Άρη , ευνοεί τα παιχνίδια των αγαπημένων σπορ .

Ενώ στις 07.02 π.μ η κίνηση της Σελήνης με την Αφροδίτη ενισχύει θετικά το τρίγωνο που έχουν σχηματίσει νωρίτερα αυτά τα τρία ουράνια σώματα μεταξύ τους στο στερέωμα του σύμπαντος, τροφοδοτώντας τον τριγωνικό μεταξύ τους σχηματισμό με αγάπη -φροντίδα- και στοργή.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Το κυριότερο εμπόδιο που θα συναντήσετε στο δρόμο σας θα εμφανισθεί στις 06.20 πμ , (Τεταρτη)όπου η διένεξη ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα (όψεως 150 μοιρών) είναι ασυμβατη αυξάνοντας επομένως τις πιθανότητες ύπαρξης αποτυχιών ή εμποδίων.

Μην αφήσετε λοιπόν αυτήν την σκιώδη και ομιχλώδη ενέργεια που φέρει η ευθυγράμμιση αυτή να σας ξεγελάσει κάνοντας ανούσιες συμφωνίες ή προφορικές δεσμεύσεις , οι οποίες δεν πρόκειται να σας κάνουν χαρούμενους σε προσωπικό επίπεδο ούτε θα αποβούν κερδοφόρες στο επίπεδο της επιχειρησιακής σας δραστηριότητας.

zodia-astra-tarot