ζωδια Κριος Σαββατοκυριακο 5-6/09

miniaies-erwtikes-zwdio-krios

ζωδια Κριος Σαββατοκυριακο 5-6/09

 

αστρολογια  Κριος : Εργαστείτε διεξοδικά πάνω στις δυνάμεις και ικανότητες που έχετε στον τομέα της πειθούς.

Το τέταρτο του φεγγαριού πάνω στο ζώδιο των Διδύμων, την ημέρα του Σαββάτου, έρχεται να ενισχύσει την ήδη προικισμένη ικανότητα του λόγου από την οποία διακατέχεστε με την επιρροή που στέλνει πάνω στον 3ο οίκο του ζωδίου σας που σχετίζεται με την επικοινωνία.

Αν ήδη έχετε κάποιες ιδέες ή κάποιο πρότζεκτ το οποίο θέλετε να βάλετε μέσα στην αγορά, τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να καταγράφετε και να σχηματοποιείται την ιδέα σας αυτή δίνοντας της εμπορική μορφή χρησιμοποιώντας το κομπιούτερ σας και προγράμματα όπως για παράδειγμα το powerpoint.

zodia-taro-45

Έχετε αυτή την αφύσικη ικανότητα να εμπλέκεται ανόμοια μεταξύ τους θέματα κατά τέτοιο τρόπο ώστε το ακροατήριο σας αντί να μπερδεύετε του εναντίον να εντυπωσιάζετε και να θαυμάζει την ευστροφία σας αυτήν. Τι άλλο μπορώ να πω εδώ παρά “τα σέβη μου μαέστρο του μάρκετινγκ” τελικά.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

 

Αν από την άλλη έχετε στο μυαλό σας μια ιστορία τότε γράψτε την , και σας εφιστώ την προσοχή καθώς η αυτολογοκρισία απαγορεύεται αυτή την φορά.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι θα είστε επιλεκτικοί μιας και δεν γίνεται να καταγράψετε την όποια ιδέα σας ή να παρουσιάσετε το όποιο πρότζεκτ έχετε σκεφτεί. Κάντε μια λίστα καταγράφοντας τα πάντα και έπειτα διαλέξτε εκείνα που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να είναι εμπορικά επιτυχημένα.
Την Κυριακή υπάρχει κάποιο ξεκαθάρισμα στα ερωτικά σας. Τις τελευταίες έξι εβδομάδες με την ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης να επηρεάζει άμεσα τον 5ο οίκο σας, που είναι και ο οίκος της αγάπης έκανε ακόμα και το πιο απλό ζήτημα περίπλοκο όσο αφορά τον έρωτα. Στις στενές σας διαπροσωπικές σας σχέσεις άρχισαν τα ζητήματα να φαντάζουν πολύ πιο δύσκολα από ότι ήταν , και γενικότερα επήλθε μία χαώδης κατάσταση σε όλο αυτό τον τομέα της ζωής σας.

Ίσως πλέον να έχετε δεύτερες σκέψεις όσο αφορά κάποιο ερωτικό σας δεσμό ή η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης να σας στέλνει ήδη την παρουσία ενός ανθρώπου που υπήρξε σημαντικό αμόρε της ζωής στο ξανά στο προσκήνιο. Σήμερα επιτέλους η ανάδρομη αυτή κίνηση της Αφροδίτης τελειώνει και όλη αυτή η ομίχλη που είχε απλωθεί τριγύρω σας αρχίζει να εξαφανίζεται σιγά σιγά με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν τα πάντα και τα τοπία γύρω σας να γίνονται και πάλι λεπτομερέστατα ορατά από εσάς. Επιτέλους μπορείτε από σήμερα να εμπιστευτείτε ξανά το ένστικτο σας και την καρδιά σας και να ακολουθήσετε τη εσωτερική σας ορμή στην επόμενη κίνηση σας.

Αναλυτικα το   Σαββατοκυριακο  για καθε ζωδιο :

astrologia-zwdia-oroskopio-67