ζωδια Κριός Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016

miniaies-zwdio-krios

ζωδια κριός Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015/2016

Αστρολογια   zwdia  ωροσκοπος  Κριος

ΕΡΩΤΑΣ

Ο Δίας δεν είναι πλέον στο πλευρό σας αυτό το χειμώνα, αλλά εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τα οφέλη του πλανήτη Δία, αν και θα αρχίσουν να εμφανίζονται κάποια μικρό προβλήματα – ασήμαντης σημασίας είναι η αλήθεια- και όχι κάτι που δεν θα μπορέσει το ζευγάρι να κουμαντάρει.

zodia-taro-45

Όσες σχέσεις είναι πολύχρονες και στηρίζονται σε βαθύ δεσμό αγάπης θα καταφέρουν να περάσουν όλες τις δυσκολίες που θα εμφανιστούν τις κρύες αυτές ημέρες αλώβητες, όσες όμως είναι σχέσεις διάρκειας λίγων μηνών και δημιουργήθηκαν όταν ο Δίας είχε σχηματίσει όψη τριγώνου με τον Ήλιο -όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2015 ίσως έρθουν αντιμέτωπες με μια σειρά διαφωνιών. Το κλειδί εδώ είναι να παραμείνετε ήρεμοι και να μην εγκαταλείψετε το μεταξύ σας διάλογο. Αν όντως αγαπάτε τον σύντροφο σας τότε προσπαθήστε να τακτοποιήσετε και να λύσετε το κάθε ζήτημα αρμονικά και μαζί αν είναι δυνατόν.
Τώρα για τους αδέσμευτους του ζωδίου ίσως υπάρξει μια κάποια δυσκολία στο να βρουν κατάλληλο σύντροφο την εποχή αυτή, κάτι που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα βιώματα του καλοκαιριού που πέρασε.Δοκιμάστε να πάτε σε μέρη που δεν είναι θορυβώδη ή δεν μαζεύουν πάρα πολύ κόσμο και επεκταθείτε στις επιλογές σας. Δηλαδή προσπαθήστε να βρείτε διαφορετικού στυλ ταίρια από αυτά με τα οποία συνάψατε τις όποιες ερωτικές σχέσεις το καλοκαίρι αυτό.Είναι προτιμότερο να αρχίσετε να βγαίνετε σε διαφορετικά μέρη αλλά και με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων τώρα πια.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

zodia-astra-tarot

Αστρολογια   zwdia  ωροσκοπος  Κριος

ΧΡΗΜΑΤΑ-ΚΑΡΙΕΡΑ

Πολλοί από εσάς ξεκινήσατε ήδη μια νέα πορεία σταδιοδρομία, οδηγούμενοι από τη δύναμη του πλανήτη Δία επάνω σας, το χρονικό διάστημα που πέρασε, και έχετε ήδη αφήσει πίσω σας την παλιά σας δουλειά -η οποία αλήθεια είναι ότι δεν σας άρεσε καθόλου. Τελικά κάνατε σωστά η όχι; Το πέρασμα του χρόνου θα σας δώσει την απάντηση στο ερώτημα αυτό.

Πάντως αν έχετε κάποια ήδη έτοιμα επαγγελματικά σχέδια , τα οποία είναι ολοκληρωμένα και το μόνο που απομένει είναι απλά η έναρξη τους να γνωρίζετε ότι η κατάλληλη στιγμή να τα βάλετε μπρος είναι τώρα καθώς η περίοδος φθινόπωρο και χειμώνας 2015 με 2016 ευνοεί τα επαγγελματικά. Τώρα αν αυτά τα σχέδια έχουν μέλλον και αξίζουν ή όχι, θα το πληροφορηθείτε σχεδόν άμεσα καθώς με την έναρξη τους το σύμπαν θα φροντίσει να σας στείλει τα ανάλογα μηνύματα.

Συμπερασματικά λοιπόν ευνοείται και η συνολική αλλαγή τρόπου ζωής σας αν αυτό επιθυμούσατε να πράξετε καιρό τώρα. Επιπλέον , εφόσον γνωρίζετε ότι είτε η εργασιακή σας κατάσταση είτε κάποιο επιχειρηματικό σας έργο πρόκειται ή να ξεκινήσει ή τελειώσει, καλό θα ήταν να προσέξετε ιδιαίτερα τους τομείς των εσόδων και εξόδων σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Είναι αυτονόητο πως όταν ξεκινάμε μία νέα επιχείρηση θα πρέπει να έχουμε φροντίσει ώστε να έχουμε ήδη φυλάξει ένα χρηματικό ποσό στην άκρη καθώς και να θέσουμε τα τρέχων έξοδα μας σε σκληρό προ υπολογισμό και πρόγραμμα καθώς θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο καιρό προτού λάβουμε χρηματικές απολαβές από την νέα μας επιχείρηση. (αν και στο ενδιάμεσο σαφώς θα πρέπει να συνεχίσουμε την καθημερινότητα μας ως έχει).

Οπότε μην ξεκινήσετε κάτι δίχως να φροντίσετε να θέσετε τα πάντα υπό έλεγχο. Πάντως όπως ήδη αναφέραμε και πιο πάνω το Σύμπαν και τα άστρα ευνοούν τον τομέα της επιχειρηματικότητας και ανταμείβουν τις έξυπνες και φρέσκες ιδέες καθώς επίσης και φαίνεται πως θα βοηθήσουν αρκετά τους νέους ανθρώπους η οποίοι είναι χαρισματικοί με όραμα, για αυτό και τους προτείνω να αρχίζουν να αναζητάνε νέα εργασία στον τομέα της αρεσκείας τους όσο το νωρίτερο δυνατόν μάλιστα.

 

Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Αστρολογια   zwdia  ωροσκοπος  Κριος

ΤΥΧΗ
Το 2014 ήταν η δική σας τυχερή χρονιά αγαπητοί μου Κριοί και το πρώτο εξάμηνο του 2015 επιβεβαίωσε την καλή σας αυτή τύχη σε όλους τους τομείς του βίου σας.Τώρα πια που δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι για να κατακτήσετε κάτι, θα πρέπει να αξιοποιήσετε ότι ήδη σας έδωσε ο Δίας στο έπακρο κάνοντας πλήρη χρήση των χαρισμάτων σας , τα οποία δεν πρόκειται να σας απογοητεύσουν κατά την διαδικασία αυτή.

Το μόνο που πρέπει να έχετε στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σας είναι η εξής προειδοποίηση: Να προσέχετε τις κρίσεις και τις αποφάσεις τις οποίες ίσως χρειαστεί ή σας πιέσουν να λάβετε βιαστικά. Καλύτερα να τις αποφύγετε διότι πρόκειται για παγίδες στην πραγματικότητα. Οπότε αν θέλετε όντως να αναπτύξετε περισσότερο όσα έχετε καλύτερα να μην αποφασίζετε ή να μην κρίνετε ποτέ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα-αν θέλετε κάντε τη συμβουλή αυτή τον νόμο του χειμώνα.Θα έχετε πολύ καλές στιγμές καθώς θα απελευθερωθείτε από δίκες ή κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα τα οποία ήδη κρατούσαν χρόνια και από ότι φαινόταν θα κρατούσαν ακόμα άλλα τόσα, όπως επίσης και από ζητήματα τα οποία αφορούσαν κληροδοτήματα ή κληρονομιές.

Τα πάντα θα λυθούν και θα μπορέσετε επιτέλους να ξεμπερδέψετε μία και καλή με όλα αυτά τα θέματα. Ίσως η μοίρα σας στέλνει αυτά τα επιπλέον χρήματα για να σας βοηθήσει με τα επιχειρηματικά σας. Ένα ακόμη ζήτημα που θα έχετε άριστα αποτελέσματα είναι η υγεία σας. Θα έχετε εξαιρετική υγεία αυτό το διάστημα.

zwdia-agnh