ζωδια Λεων σεχ ωροσκοπιο οκτωβριος

zwdio-lewn-ilios

ζωδια σεχ ωροσκοπιο αστρολογια οκτωβριος

Όλα τα ρομαντικά σας ενδιαφέροντα αυτή την στιγμή , δηλαδή με την έναρξη του Οκτωβρίου 2015 , τα έχετε αποσύρει και τα περνάτε από πλήρη θεραπεία και ανανέωση καθώς ο μήνας αυτός σας εμπλουτίζει με καινούρια ακόμα πιο σέξι κόλπα στο μαγικό μπαούλο σας.

 

Τα άστρα αυτό τον μήνα σκοπεύουν να προσφέρουν πολλά είτε αρκετές ρομαντικές νύχτες κάτω από τα άστρα με τον σύντροφο σας για τους δεσμευμένους είτε για τους αδέσμευτους του ζωδίου τη δύναμη να εντυπωσιάσετε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα μία ή έναν νεοφερμένο στα λημέρια σας, που πιθανότατα θα γίνει και ο νέος σας έρωτας.

zodia-taro-45

Ίσως υπάρξει μια κάποια δυνατή ενεργειακά ένταση στον τομέα της σταθεροποίησης της σχέσης αυτής ιδίως αργά το μήνα, καθώς ο Ήλιος θα κινηθεί στα βαθιά ύδατα του Σκορπιού.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

 

Υπάρχουν αρκετές πιθανότητες κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου να ξαναζήσετε ευχάριστες στιγμές με άτομα από το παρελθόν σας ή να ξορκίσετε μια και καλή καποια όχι τόσο όμορφη παρελθοντική σας σχέση με την οποία διατηρείτε ακόμα μια κάποιου είδους κοινωνική επαφή.

Ποιος γνωρίζει όσο αφορά τους έρωτες σας ακόμα και τους παλαιούς μπορεί η ρίζα του “κακού” να είναι ο ερωτισμός που διέπει τον λόγο σας αυτή την φορά και μεταφέρει τις εσώτερες αισθησιακές δονήσεις σας στους ακροατές σας.

Πιθανότατα όμως αυτή η πολλαπλή ύπαρξη ατόμων που σας εξάπτουν το ερωτικό ενδιαφέρον σας, θα σας φέρουν και στην δύσκολη θέση του να επιλέξετε σύντομα ποιος τελικά θα μείνει στη ζωή σας και ποιος όχι.

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου αναλυτικα

Μηνιαιες Ερωτικες προβλεψεις Οκτωβριος 2015

Μηνιαιες αστρολογικες προβλεψεις Οκτωβριου Χρημα – Εργασια

Ερωτικες συναστριες για όλα τα ζωδια – Οκτώβριος 2015

zodia-astra-tarot

 

Το κερασάκι της τούρτας θα το βιώσετε στις 27 του μήνα όταν η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον αποπνικτικό εραστή Ταύρο, όπου και ξαφνικά θα διαπιστώσετε πως κατά βάθος προτιμάτε μάλλον έναν ερωτικό σύντροφο που ζει με την ιδεολογία ζωής ότι “το περισσότερο που υπάρχει σε κάθε τι είναι και το καλύτερο”- με την έννοια ότι δεν ζει για την επιφάνεια των πραγμάτων αλλά επιζητεί την ουσία τους, αντί ενός εραστή που απλά σας κρατά αισθησιακά ικανοποιημένους για μία μόνο όμως νύχτα και τίποτα περισσότερο από αυτό.

Γενικότερα αυτό τον μήνα θεωρήστε καυτοί στα μάτια των γύρω σας , και αυτή η έλξη που νιώθουν αλλά και νιώθετε πρόκειται να κορυφωθεί στις 30 του μηνός, όπου υπάρχει και το δεδομένο να ερωτευθείτε άμεσα και αρκετά δυνατά αυτή τη φορά. Και πιστέψτε με ότι και να κάνετε για να το αποφύγετε τελικά θα σας είναι αδύνατον να μην υποπέσατε στα συναισθήματα σας.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο : κριος  ταυρος  διδυμοι  καρκινος λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος  τοξοτης αιγοκερως  υδροχοος  ιχθεις 

zwdia