ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκεμβριος-διδυμοι

ζωδια: τα συναισθήματά σας θα είναι ολοφάνερα κοντά στις 6 του μηνός, και δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα με αυτό. Η πανσεληνος στο ζωδιο σας την συγκεκριμένη ημέρα, θα σας γνωστοποιήσει τα συναισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο ζητημα. Ίσως συνειδητοποιήσετε πως μία σχέση ή μία άλλη κατάσταση στη ζωή σας είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί. Όποιες και αν είναι οι λεπτομέρειες της κατάστασης αυτής, παραμείνετε αληθινοί απέναντι στον εαυτό σας και να θυμάστε πως αν κάτι τελειώσει, αποτελεί κύκλο της ζωής.

 

Από τις 10 του μηνός μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015, η προσοχή σας θα στραφεί στον οικονομικό τομέα. Μία ευχάριστη έκπληξη θα είναι κάποια χρήματα που θα λάβετε από μία πηγή που δεν έχει καμία σχέση με το εισόδημά σας. Ίσως σας δοθεί η ευκαιρία να κάνετε μία νέα επένδυση μετά την νεα σεληνη στις 21 Δεκεμβρίου. Αφιερώστε λίγο χρόνο από τις 10 έως τις 21 του μηνός, για να ζυγίσετε τις επιλογές σας και να κάνετε την έρευνά σας, έτσι ώστε να ακολουθήσετε την καλύτερη δυνατή πορεία δράσης. Μετά την 21η του μηνός, θα είστε σε θέση να εξασφαλίσετε την οικονομική σας άνεση.

 

Στις 23 του μηνός, μία σημαντική καρμική αλλαγή, πρόκειται να επηρεάσει τις σχέσεις σας. Ο κρονος, ο πλανήτης της δομής και των μαθημάτων, θα περάσει στον 7ο οικο σας, για πρώτη φορά μετά από 29 χρόνια. Έτσι ξεκινά μία διέλευση που θα κρατήσει δυόμιση χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα νιώσετε την ισχυρή ανάγκη να καθορίσετε τις στενές σας σχέσεις. Αν είστε παντρεμένοι ή σε σοβαρή σχέση, θα υπάρξει μία δοκιμασία, όσον αφορά την δύναμη της ένωσής σας. Το αν θα βγείτε δυνατότεροι ή όχι από αυτή την δοκιμασία, εξαρτάται από την αμοιβαία θέλησή σας να επισκευάσετε οποιοδήποτε πρόβλημα. Είτε είστε ελεύθεροι, είτε σε σχέση, η άποψή σας για την δέσμευση θα γίνει πιο σοβαρή από ποτέ.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zwdia