ζωδια: Μηνιαίες προβλεψεις Δεκεμβριος-κριος

miniaies-zwdio-krios

ζωδια: χάρη στην πανσεληνο στο ζωδιο των διδυμων, μία συναισθηματικά φορτισμένη συζήτηση με έναν αδερφό κοντά στις 6 του μηνός, θα σας επηρεάσει αρκετά. Ίσως αντιμετωπίζει κάποια δύσκολη κατάσταση, και εσείς θέλετε να κάνετε κάτι για να μειώσετε την πίεση. Το πρόβλημα είναι πως ο αδερφός ή η αδερφή σας, δεν θα θέλει την συμβουλή σας. Απλά θα αποφασίσει πως ήρθε η ώρα να σας αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες. Σε αυτή τη περίπτωση, δανείστε την υποστήριξή σας, χωρίς να προσπαθήσετε να δείξετε πως ξέρετε καλύτερα.

 

Από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, θα είστε σε αρκετά αξιοζήλευτη θέση επαγγελματικά. Αρχικά, η αφροδιτη θα περάσει στον 10ο οικο σας, τον οίκο του επαγγέλματος στις 10 Δεκεμβρίου, και σαν αποτέλεσμα θα λάβετε κομπλιμέντα από τον εργοδότη σας ή κάποιου είδους ανταμοιβή. Τα ταλέντα και η συνεισφορά σας θα εκτιμηθούν και αυτό θα σας δώσει το κίνητρο να τα πάτε ακόμα καλύτερα! Συνεχίστε έτσι! Στις 21 του μηνός, η νεα σεληνη πέφτει στο ίδιο τομέα του χάρτη σας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να προχωρήσετε. Ίσως ζητήστε προαγωγή ή ξεκινήσετε μία δική σας επιχείρηση –και οι δύο επιλογές έχουν πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

 

Με όλη αυτή την υποστηρικτική ενέργεια στον επαγγελματικό τομέα, το τετράγωνο του ουρανού με τον πλούτωνα στις 15 Δεκεμβρίου, δεν θα είναι τελικά και τόσο άσχημο. Στην πραγματικότητα, αν υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα σας αυτό το μήνα, τότε μάλλον εσείς οι ίδιοι θα τις ξεκινήσετε. Αυτό θα σας φέρει σε μία θέση εξουσίας την οποία θα χρησιμοποιήσετε προς όφελός σας τις εβδομάδες που θα έρθουν.

zodia-taro-45

 

Στις 23 Δεκεμβρίου, ο κρονος αλλάζει ζωδια για πρώτη φορά μετά τον Δεκεμβριο του 2012. Θα περάσει στο ζωδιο του τοξοτη και στον 9ο οικο σας. Αυτό το κομμάτι του χάρτη σας έχει να κάνει με την εκπαίδευση, την νομοθεσία, τη θρησκεία και την φιλοσοφία. Όλοι αυτοί οι τομείς θα έχουν περιορισμούς και μαθήματα. Μήπως δεν είστε σίγουροι για τα πιστεύω σας; Αν ναι, σας δίνεται η ευκαιρία να καθορίσετε ποια είναι.

 

ζωδια διαβάστε επίσης