ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκεμβριος-λεων

miniaies-zwdio-lewn

ζωδια: μία απίστευτα ρομαντική ημέρα στις 4 Δεκεμβρίου, θα σας μαγέψει! Καθώς η ερωτική αφροδιτη σχηματίζει τρίγωνο με τον τυχερό δία που βρίσκεται στο ζωδιο σας, βρείτε οπωσδήποτε χρόνο για να περάσετε με τον αγαπημένο σας –δεν θα το μετανιώσετε! Να περιμένετε έρωτα, στοργή και κομπλιμέντα. Είναι πιθανό να λάβετε και κάποιο ακριβό δώρο.

 

Οι φιλίες και τα κοινωνικά σας δίκτυα θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα στις 6 Δεκεμβρίου, όταν η πανσεληνος στο ζωδιο των διδυμων προσγειωθεί στον 11ο οικο σας, τον οίκο της φιλίας. Ίσως χρειαστεί να υποστηρίξετε συναισθηματικά έναν παλιό φίλο. Μία άλλη πιθανότητα είναι να σας ζητηθεί από μία ομάδα να αναλάβετε σημαντικότερο ρόλο. Κατά τα άλλα, υπάρχουν πολλές ενδείξεις πως ένα όνειρο που έχετε εδώ και καιρό, θα γίνει πραγματικότητα. Θα ενθουσιαστείτε!

 

Ψάχνετε για έξτρα δουλειά ή για κάποια επαγγελματική κίνηση; Αν ναι, ξεκινήστε τα βιογραφικά μετά τη Νέα σεληνη στις 21 Δεκεμβρίου. Θα είστε στην αξιοζήλευτη θέση να αναλάβετε την τέλεια δουλειά που όλοι ονειρεύονται. Αν έχετε εργαζόμενους, είναι ιδανική περίοδος να προσλάβετε κάποιου είδους βοήθεια για το σπίτι, ή ακόμα και προσωπικό για την εταιρία σας. Η σχέση με τους συνεργάτες σας θα είναι στα καλύτερά της μέχρι τις 3 Ιανουαρίου.

zodia-taro-45

 

Στις 23 Δεκεμβρίου, ο κρονος περνά σε ένα νέο κομμάτι του χάρτη σας, ύστερα από την παραμονή του στο ζωδιο του σκορπιου από τον Οκτώβριο του 2012. Είναι αρκετά σημαντική διέλευση, καθώς ο κρονος συμβολίζει τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις. Τώρα, θα κάνει το κομμάτι του στον 5ο οικο σας, τον οίκο της αγάπης, των παιδιών και της έκφρασης του εαυτού. Με τον κρονο σε αυτό το σημείο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, θα σας δοθεί η ευκαιρία να καθορίσετε τι πραγματικά θέλετε και αξίζετε σε μία ρομαντική σχέση. Ίσως επίσης αναλάβετε περισσότερες ευθύνες αν έχετε παιδιά. Υπάρχει πιθανότητα να μπλοκάρετε σε δημιουργικό επίπεδο, αλλά δεν είναι κάτι που θα δυσκολευτείτε να ξεπεράσετε, αν το προσπαθήσετε.

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zwdia