ζωδια: Μηνιαίες προβλεψεις Δεκέμβριος-τοξοτης

ζωδια: μία σχέση θα είναι αυτό που θα σας απασχολήσει στην αρχή του μήνα –είτε επαγγελματική είτε προσωπική. Η πανσεληνος στις 6 του μηνός, πέφτει στον 7ο οικο σας, τον οίκο των σχέσεων, και θα ρίξει φως στις συναισθηματικές σας δεσμεύσεις, με αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο ευάλωτοι απέναντι στα κοντινά σας πρόσωπα. Ίσως εμβαθύνετε την σχέση με τον συντροφο σας ή φτάσετε σε ένα νέο επίπεδο συνείδησης όσον αφορά την επαφή σας ο ένας με τον άλλον.

 

Τα οικονομικά σας βελτιώνονται αυτό το μήνα, χάρη στην αφροδιτη που περνά στον 2ο οικο σας, τον οίκο των χρημάτων στις 10 του μηνός. Θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου, προσφέροντάς σας την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Θα αυξηθεί η αυτοπεποίθησή σας έτσι θα είναι ιδανική περίοδος να δοκιμάσετε μία νέα πηγή εισοδήματος. Στοχεύστε για μετά την νεα σεληνη στις 2 Δεκεμβρίου, για να ξεκινήσετε κάποιο σχέδιό σας, καθώς τα άστρα θα σας υποστηρίξουν.

 

Η ζωή θα σοβαρέψει περισσότερο μετά τις 23 Δεκεμβρίου. Με πολλούς τρόπους θα συνειδητοποιήσετε πως ήρθε η ώρα να ωριμάσετε –ακόμα και αν είστε ήδη ενήλικες. Ο κρονος περνά στο ζωδιο σας και θα παραμείνει εκεί μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017. Με αυτή την πλανητική αλλαγή, θα παρατηρήσετε πως θα σας πλησιάσουν μεγαλύτερες υποχρεώσεις. Τα καλά νέα είναι πως θα τις αναλάβετε με θέληση. Θα είναι κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας και θα σας βοηθήσουν να χτίσετε ένα σταθερό αίσθημα προσωπικής ταυτότητας.

zodia-taro-45

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zwdia