ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκεμβριος-παρθενος

miniaies-zwdio-parthenos

ζωδια: η πανσεληνος στον 10ο οικο σας, τον οίκο της καριέρας, στις 6 Δεκεμβρίου, θα σας φέρει στο επίκεντρο της προσοχής για μία επαγγελματική επίτευξη. Ίσως λάβετε κάποιο βραβείο ή τιμή. Θα νιώσετε πως έχετε φτάσει στο υψηλότερο σημείο στην δουλειά σας, και πως επιτέλους σας αναγνώρισαν για αυτό που πραγματικά είστε. Να περιμένετε σεβασμό και θαυμασμό.

 

Ύστερα, στις 10 Δεκεμβρίου, η ερωτική αφροδιτη θα περάσει στον 5ο οικο σας, τον οίκο του ρομάντζου, και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2015. Με την αφροδιτη στο συγκεκριμένο κομμάτι του χάρτη σας, θα νιώσετε πως ζείτε από την αρχή την ερωτική σας σχέση. Η καρδιά σας θα χτυπάει πιο γρήγορα και τα ρομαντικά ραντεβού θα σας καταπλήξουν. Αν είστε ελεύθεροι, θα σας δοθεί η απόλυτη ευκαιρία να βρείτε τον έρωτα. Η νεα σεληνη στον ίδιο τομέα του χάρτη σας στις 21 του μηνός, επιβεβαιώνει την επιτυχία σας.

 

Αν σκέφτεστε να κάνετε παιδί, η νεα σεληνη θα σας υποστηρίξει αρκετά. Αν έχετε ήδη παιδιά, να περιμένετε θετική εξέλιξη για ένα από αυτά –μάλλον το μεγαλύτερο.

zodia-taro-45

 

Οι οικογενειακές υποχρεώσεις ίσως αλλάξουν μετά τις 23 Δεκεμβρίου, όταν ο κρονος περάσει στον 4ο οικο σας, τον οίκο του σπιτιού και της οικογένειας. Για τα επόμενα δυόμιση χρόνια, θα επικεντρωθείτε στο χτίσιμο γερών θεμελίων για εσάς και την οικογένειά σας. Ίσως χτίσετε ένα σπίτι, ξεχωρίσετε τις πηγές σας ή προσλάβετε κάποιον για όλες τις επισκευές του σπιτιού. Θα χρειαστεί επίσης να αναλάβετε πιο ενεργητικό ρόλο όσον αφορά τους άρρωστους και μεγαλύτερους συγγενείς. Κάντε το με αγάπη.

 

ζωδια διαβάστε επίσης

 

zwdia