ζωδια: μηνιαίες προβλεψεις Δεκεμβριος-σκορπιος

miniaies-zwdio-skorpios

ζωδια: κάποια οικονομικά νέα που θα ακούσετε κοντά στις 6 Δεκεμβρίου, θα σας αναστατώσουν συναισθηματικά, καθώς η πανσεληνος στο ζωδιο των διδυμων, προσγειώνεται στον 8ο οικο σας, στον οίκο της κοινής ιδιοκτησίας. Αν έχετε επενδύσει οπουδήποτε με μεγάλο ρίσκο, είναι πιθανό να απογοητευτείτε. Εναλλακτικά, ίσως ανακαλύψετε πως κάποια συγκεκριμένα οφέλη δικά σας ή του συζύγου σας, πρόκειται να αλλάξουν. Βάλτε τα δυνατά σας για να ακολουθήσετε την ροή της κατάστασης, παρά να ενδώσετε σε οποιαδήποτε αντίδραση πανικού. Να ξέρετε πως οποιαδήποτε συνείδηση κερδίζετε στον οικονομικό τομέα αυτό το μήνα, στο τέλος θα σας οδηγήσει σε ισχυρότερη θέση, αλλά θα χρειαστεί αρκετή δουλειά για να φτάσετε εκεί.

 

Ο κρονος, ο πλανήτης του περιορισμού και των μαθημάτων, ήταν στο ζωδιο σας από τα τέλη του 2013, και κατά πολλούς τρόπους πλέον είστε εντελώς διαφορετικά άτομα. Ο πλανήτης αυτός έχει την τάση να δοκιμάζει τα οριά μας για να δει από τι είμαστε πραγματικά φτιαγμένοι. Βιώσατε τουλάχιστον μία κατάσταση που σας επέτρεψε να αποδείξετε την ωριμότητά σας. Αν και η περίοδος αυτή ήταν γεμάτη ανταμοιβές, ταυτόχρονα σας εξάντλησε.

 

Αυτό το μήνα –στις 23 Δεκεμβρίου – ο κρόνος θα αφήσει το ζωδιο σας και θα αρχίσει την διέλευσή του σε μία νέα περιοχή του χάρτη σας. Μέχρι τον Δεκέμβριο του 2017, ο κρονος θα κινείται στον 2ο οικο σας, στον οίκο του εισοδήματος. Στην αρχή, θα βιώσετε την διέλευση αυτή περιοριστικά. Ξαφνικά, θα νιώσετε πως πρέπει να σφίξετε τα πράγματα και να περιορίσετε τα έξοδα. Μία πηγή εισοδήματος ίσως στερέψει, αλλά αν συμβεί αυτό θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε το πόσο επινοητικοί είστε.

zodia-taro-45

 

Με τον κρονο σε αυτό το σημείο, θα σοβαρευτείτε όσον αφορά τα χρήματα –και το οικονομικό σας μέλλον. Ίσως αποφασίσετε πως ήρθε η ώρα για αποταμίευση ή αγορά. Ίσως χρειαστεί να αναλάβετε την ευθύνη της πληρωμής για την εκπαίδευση ενός παιδιού, ή να βοηθήσετε έναν ηλικιωμένο που σας έχει ανάγκη. Ό, τι και αν είναι, θα γίνετε πιο δυνατοί μέσα από αυτό, και οικονομικά αλλά και πνευματικά. Για τώρα, θα είναι απλά μία διαδικασία. Μάθετε πώς να κάνετε περισσότερα με λιγότερα –ακόμα και αν δεν υπάρξει κάποια οικονομική δυσφορία.

 

ζωδια διαβάστε επίσης