ζωδια νοεμβριος Παθιασμενοι Ερωτες

evdomadiaies-5-11-5

Ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας γεμάτος πάθος ο οποίος επηρεάζεται από την ένωση της Αφροδίτης με τον Άρη, η οποία παραμένει ενεργή καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα.

Αυτό το πάθος εκδηλώνεται πλήρως όταν μιλάμε για την αγάπη, αλλά επηρεάζει εξίσου και τους υπόλοιπους τομείς της ζωής μας. Οι άνθρωποι τείνουν να είναι παθιασμένοι με οτιδήποτε λένε ή κάνουν , και μερικές φορές μάλιστα περισσότερο παθιασμένοι από ότι πρέπει. Και ας μην ξεχνάμε ότι αρκετές φορές , τα συναισθήματα, το πάθος και τα ένστικτα είναι αρκετά δυνατότερα της λογικής.

 

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να οδηγήσει σε αξέχαστους έρωτες ή απίστευτες καλλιτεχνικές δημιουργίες όμως εξίσου οδηγεί και σε εντάσεις , παρορμητικές αποφάσεις, απερίσκεπτες ενέργειες ακόμα και εντάσεις, ιδίως το δεύτερο μισό του μήνα.

zodia-taro-45

Ένα δεύτερο ουράνιο συμβάν το οποίο σημαδεύει τον Νοέμβριο του 2015 είναι ο σχηματισμός όψης τετραγώνου μεταξύ του Κρόνου και του Ποσειδώνα.

zodia-astra-tarot

Σε μεγαλύτερη κλίμακα, η παραφωνία αυτή μεταξύ της θέσεως του Κρόνου και του Ποσειδώνα, δημιουργεί μία ρύθμιση η οποία δίνει έμφαση στην σύγχυση , στις απάτες, στην ουτοπική πολιτική, τον επιβλαβές ιδεαλισμό και τον καταστροφικό μυστικισμό.

Σε προσωπικό επίπεδο , η όψη αυτή τετραγώνου ανάμεσα στον Κρόνο και τον Ποσειδώνα μπορεί να επιφέρει μια τάση προς σύγχυση, αποδιοργάνωση, έλλειψη συντονισμού ή αυτοσυγκέντρωσης, και τέλος μπορεί να διεγείρει θέματα που αφορούν την ανάληψη ευθύνης ή έλλειψη ευθύνης.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

 

Η όψη τετραγώνου μεταξύ Κρόνου- Ποσειδώνα επηρεάζει όλο τον μήνα του Νοέμβρη 2015 αλλά φτάνει στο αποκορύφωμα της το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, από τις 26 Νοεμβρίου ιδιαίτερα όπου στο ουράνιο στερέωμα εμφανίζονται και οι σχηματισμοί μεταξύ του Ερμή , του Ηλίου και του Κρόνου που εντείνουν ενεργειακά και δυναμικά και άλλο αυτή την δυναμική που ήδη θα υπάρχει.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  : Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’

Την ίδια χρονική στιγμή όμως στον ουρανό ο Ήλιος και ο Ερμής θα κινούνται προς τον σχηματισμού τριγώνου με τον Ουρανό το οποίο θα φρεσκάρει το σχήμα του και θα τελειοποιηθεί όταν υπάρξει τριγωνικός σχηματισμός μεταξύ του Κρόνου και του Ουρανού. Επομένως ένα επαναστατικό ρεύμα θα κάνει την εμφάνιση του, το οποίο ευνοεί την πρόοδο και την ανάπτυξη μέσω της οδού των ελεγχόμενων αλλαγών και καινοτομιών.

Με λίγα λόγια ο Νοέμβριος του 2015 είναι ένα ανάμεικτος μήνας, ο οποίος εμπεριέχει αρκετά σημαντικά ουράνια και επίγεια συμβάντα τόσο θετικά όσο και αρνητικά. Για αυτό το καλύτερο πράγμα που έχουμε να κάνουμε κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα είναι να παραμείνουμε λογικοί και να πράττουμε με αποφασιστικότητα και συνέπεια.

Διαβαστε αναλυτικα το σεχ ωροσκοπιο για καθε ζωδιο :

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια α

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια β

σεχ ωροσκοπιο Νοεμβριος ζωδια γ

zwdia-zodia-astrologia-65