ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Αιγοκερως

imerisies-1-7-14

Θα ξεκινήσετε τον μήνα σας ψάχνοντας για ευκαιρίες που αφορούν τις αγορές αγαθών.

Έχοντας τα αγαπημένα σας πρόσωπα στο μυαλό σας, τώρα είναι και η ευκαιρία να αγοράσετε λοιπόν τα όποια δώρα θα τους δώσετε στα γενέθλια , στη ονομαστική τους εορτή ή στις κλασσικές γιορτές κάθε έτους.

 

Αφού έτσι και αλλιώς θα βρείτε πράγματα αξίας σε καταπληκτικές προσφορές γιατί να μην προ νοήσετε από τώρα; 5 με 6 του μήνα θα σκέφτεστε συνεχώς τον νέο σας έρωτα και τι θέλετε να ζήσετε μαζί του.

zodia-taro-45

Δυστυχώς όμως η ζωή δεν τα φέρνει πάντα όπως τα θέλουμε ή τα ονειρευόμαστε. Μην μου απογοητευτείτε άλλωστε ωριμότητα είναι όταν ξέρουμε πότε το παιχνίδι του έρωτα έχει χαθεί και δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα από τη δική μας μεριά. Λίγο μετά τα μέσα του Οκτώβρη 17 και 18 του μήνα θα έχετε κάποια επιχειρηματική ιδέα που θα θέλετε να υλοποιήσετε τελικά.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

 

Σε περίπτωση που τα οικονομικά σας δεν μπορούν όμως να σηκώσουν την ιδέα αυτή ολοκληρωτικά γιατί δεν δοκιμάζετε αυτές τις σελίδες στο ίντερνετ όπου μπορείτε να φανερώσετε την επιχειρηματική σας ιδέα στους συνανθρώπους σας και έτσι ίσως να βρείτε συνεργάτες ή επενδυτές , ιδίως αν αυτή είναι τόσο καλή όσο εσείς πιστεύετε και εσείς σπανίως πέφτετε έξω σε τέτοιου είδους θέματα.

 

 

 

 

 

zodia-zvdia-75

24 και 25 του μήνα η καλοσύνη της καρδιάς σας επικρατεί του μυαλού σας και δυστυχώς μιας και μου είστε επιρρεπής σε κάποιους γητευτές της καρδιάς σας ίσως και πάλι πέσετε θύμα αγάπης και έρωτα. Ε και τι με αυτό .

Η ζωή είναι πολύ μικρή και καλύτερα να έχετε αγαπήσει και ας σας πόνεσαν παρά να μην αγαπήσατε ποτέ στην ζωή σας. Προς το τέλος του Οκτώβρη εκεί στις 28 με 29 του μήνα θα είστε μάρτυρες ενός εκπληκτικού γεγονότος που τελικά δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε αποκλειστικά και μόνο για σας και θα θελήσετε να το μοιραστείτε εάν όχι με τους πάντες τουλάχιστον με τους φίλους σας. Κάντε το λοιπόν.

 

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016