ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Ζυγος

zwdio-zygos-ekdikisi

1η του μήνα κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη.

Τι είναι αυτό που βλέπετε; και αν δείτε ότι αυτό που αναζητάτε είναι τελικά τρυφερότητα τότε πραγματικά έχετε προσωπικά ζητήματα. Ζητήματα που πρέπει να λύσετε άμεσα και γρήγορα μάλιστα.

 

Κατά τις 5 και 6 του μήνα έχετε έντονη ανάγκη να συνδεθείτε συναισθηματικά με τον κόσμο γύρω σας, μόνο που τελικά η προσπάθεια σας αυτή θα σας αφήσει μια πικρή γεύση καθώς θα αισθανθείτε λες και θα συνδεθείτε με ρομπότ.

zodia-taro-45

Μη αφήσετε όμως αυτή την απογοήτευση να σας κυριεύσει και εκφράσετε τα συναισθήματα σας έτσι και αλλιώς. Στα μέσα του μήνα 12 με 13 Οκτώβρη στέκεστε γερά στα πόδια σας και είστε αρκετά στιβαροί όχι μόνο στο φυσικό τομέα ή το σωματικό.

Όντως μπορείτε να μεταφέρετε ένα δίσκο γεμάτο από ποτήρια γεμισμένα με νερό και να μη πέσει σταγόνα νερό, αλλά το κυριότερα σας χαρακτηριστικό , κάτι στο οποίο ιδίως οι φίλοι σας θέλουν από εσάς είναι ότι θα έχετε πλήρη νηφαλιότητα και θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε ήρεμα την όποια κρίση υπάρχει εκείνη τη στιγμή στα εργασιακά σας κυρίως θέματα.

zwdia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

Αυτή η φήμη , για να την έχετε δείχνει ότι έχετε πραγματική δουλέψει υπέρ αρκετά και σκληρά για να φτάσετε ως εδώ και θα πρέπει να είστε περήφανοι για αυτήν. 22 και 23 του μήνα οι αισθήσεις σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες και θα αρχίσετε να παρατηρείτε καταστάσεις και πράγματα που μέχρι πρότινος, δεν προσέχατε καν. Σίγουρα δεν είστε βιονικός άνθρωπος αλλά πλησιάζεται το να γίνεται υπεράνθρωπος με όλα αυτά που κάνετε.

Αν ζητήσατε να γίνετε μέλος μιας δημιουργική ομάδας οργάνωσης σκέψεων και εφαρμογής νέων σχεδίων ή εφαρμογών ή μιας ομάδας συζήτησης, στις 28 και 29 του μήνα και σας είπαν ναι , τότε αρχίστε να πηγαίνετε σε αυτές τις συναντήσεις αμέσως. Ίσως και να μην είστε ο πιο καταρτισμενος άνθρωπος που θα είναι μέλος της ομάδας αυτής, όμως οι εμπειρίες ζωής που κουβαλάτε είναι ανεκτίμητες ως πηγές πληροφόρησης για την ομάδα αυτή τελικά.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia