ζωδια Οκτωβριος – Η Μεγαλη Συναντηση

erwtikes-provlepseis-savvato-10-5

Αστρολογία ζωδια Οκτώβριος 2017

Ο φετινός Οκτώβριος συνοδεύεται από κάποια μεγάλα και σημαντικά αστρολογικά φαινόμενα. Κάνει αίσθηση από την είσοδό του και τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο συναρπαστικά όσο θα ξεδιπλώνεται ο μήνας!

Με κάποιους πλανήτες «κλειδιά» ακόμη στη σχολαστική Παρθένο, είστε όλοι πλέον υποψιασμένοι και συντονισμένοι με την ατμόσφαιρα. Γι’ αυτό θα βοηθηθείτε αρκετά, αν ξέρετε τι έπεται μετά από κάθε στροφή! Μελετήστε και αξιοποιήστε τις όψεις εκείνες που θα ωφελήσουν τις δικές σας προσδοκίες.

 

5 Οκτωβρίου: Συνάντηση Άρη – Αφροδίτης, Πανσέληνος στον Κριό

zodia-taro-45

Αυτός κι αν θα είναι λάγνος συντονισμός στο ρυθμό του Οκτώβρη! Το πρώτο του σημείο αιχμής συντελείται μόλις την 5η μέρα του, που οι εραστές Άρης και Αφροδίτη συνευρίσκονται και μπερδεύονται στα πέπλα της Παρθένου. Την ίδια μέρα αναδύεται η Πανσέληνος στον Κριό, που σημαίνει ότι όσα συντελούνταν τις τελευταίες εβδομάδες θα φτάσουν στο απόγειό τους.

Πρόκειται για πολύ παθιασμένες στιγμές! Θα νιώσετε την εσωτερική δύναμη σας να ξεχειλίζει και ο πολεμιστής μέσα σας θα θέλει να βγει και να δώσει τις μάχες του σώμα με σώμα. Με το δεδομένο ότι ο Άρης κυβερνά τον Κριό, αυτή τη μέρα η ισχύς του θα είναι πολλαπλασιασμένη. Η παρουσία της Αφροδίτης στο προσκήνιο, είναι αυτή που διαβεβαιώνει ότι είστε απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο και έτοιμοι να τον κατακτήσετε! Θα είναι ελάχιστο να χαρακτηριστούν τα συναισθήματα δυνατά, θα είστε παθιασμένοι και ολοκληρωτικά δοσμένοι σε όποιον ή ό,τι επιδιώκετε. Θα έχετε να λέτε πολλά για αυτή τη στιγμή στη ζωή σας για πολύ καιρό!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

10 Οκτωβρίου: Ο Δίας περνά στον Σκορπιό

Ο μήνας θα γίνεται όλο και πιο αυθάδης όσο προχωρά! Στις 10 Οκτωβρίου ο Δίας θα περάσει στον σεξουαλικό και μυστηριώδη Σκορπιό, όπου θα παραμείνει για τους επόμενους 12 μήνες. Να αναμένετε να αρχίσει η ανόρθωση των συναισθημάτων επί παντός επιστητού – σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο – μέχρι κορύφωσης. Το πιο καίριο σε αυτή τη μετάβαση, θα είναι η σημαντική αλλαγή οπτικής. Όσο ο Δίας διέμενε στον Ζυγό προσπαθούσατε να λειτουργείτε όμορφα και τίμια, κερδίζοντας μόνο ατέλειωτες διαπραγματεύσεις, υπακοή σε κανόνες, πολλές συζητήσεις και ατέρμονες αναμονές. Μέχρι εκεί μπορείτε να φτάσετε, όταν λειτουργείτε σαν ρομπότ…

Τώρα ήρθε η στιγμή για τη μεγάλη απόδραση, η εποχή της δράσης! Πρέπει να κάνετε κάποιες ουσιαστικές αλλαγές, που θα αγγίξουν με την ίδια ορμή τις σχέσεις σας όσο και τα οικονομικά και την καριέρα σας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, να αναμένετε μεταβολές στις ισορροπίες ισχύος, τολμηρές κινήσεις, κρίσεις και αλλαγές στο τραπεζικό και το ευρύτερο οικονομικό σκηνικό. Αυτή θα είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς αρχίζει να ανοίγεται ο δρόμος για τις πιο σημαντικές αλλαγές που θα συντελεστούν μέσα στο 2018 – που θα αλλάξουν ζώδιο ο Ουρανός και ο Χείρων.

zwdia-768

8 – 11 Οκτωβρίου: Ήλιος και Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα, Άρης και Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο Ήλιος και ο Ερμής θα συναντηθούν μέσα στον Ζυγό και θα σχηματίσουν ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, ενώ το καυτό δίδυμο των Άρη – Αφροδίτη θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου επίσης με τον Κρόνο. Αυτή η ατμόσφαιρα θα προσδώσει νέο βάθος στις ήδη λεπτές ισορροπίες, ειδικά σε ό,τι αφορά τις σχέσεις. Θα νιώσετε να χρειάζονται όλα μια πιο αποφασιστική προσέγγιση.

Η συνάντηση του Ήλιου με τον Ερμή στις 8 Οκτωβρίου αποτελεί την κορύφωση όλης της περιόδου που ο Ερμής ήταν ανάδρομος – τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2017. Τώρα θα γίνει ξεκάθαρη η εικόνα για το πού βρίσκεστε, σε σχέση με άτομα και καταστάσεις… Η όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα υπονοεί ότι μάλλον δεν θα σας αρέσει αυτό που θα δείτε, γι’ αυτό θα θεωρήσετε ότι χρειάζονται πιο δραστικοί τρόποι για να γίνετε κατανοητοί.

Το έτερο τετράγωνο της Αφροδίτης και του Άρη με τον Κρόνο, ενδέχεται να δημιουργήσει κάποια εχθρότητα στην ατμόσφαιρα. Μην θεωρήσετε ότι χάθηκε η αγάπη, ακόμη κι αν νιώσετε απόρριψη ή πίεση να γίνετε πιο σκληροί. Εκείνη την κρίσιμη στιγμή, ο Δίας θα γλιστρήσει μέσα στον Σκορπιό και θα σας ανοίξει τα μάτια για καινούργιες και πιο προσοδοφόρες εναλλακτικές!

zwdia

19 Οκτωβρίου: Η Νέα Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό

Αυτή θα είναι άλλη μια πικάντικη χροιά δια χειρός Οκτωβρίου. Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στον Ζυγό και θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό, δηλαδή Ήλιος και φεγγάρι γυρίζουν την πλάτη στον Ουρανό! Η Νέα Σελήνη θα φέρει μια σημαντική υπέρβαση και μπορεί να αποτελέσει κάτι σαν επανάσταση, έναν διαχωρισμό μέσα σε σχέσεις ή με το παρελθόν.

Θα είναι ένα απελευθερωτικό δίλημμα στην προσπάθειά σας να ανταποκριθείτε σε νέες καταστάσεις, σε κάτι που θα σας πιάσει εξ απροόπτου και δεν θα έχετε σχέδιο δράσης. Όμως όταν οι παλιοί κανόνες δεν λειτουργούν, η επιλογή σας είναι μόνο να τους καταπατήσετε! Ο κόσμος βρίσκεται σε μια επισφαλή ισορροπία, γι’ αυτό είναι καιρός πια να αποφασίσετε να κάνετε μια νέα αρχή για τη δική σας ζωή.

zwdia shmera

26 Οκτωβρίου: Ο Ήλιος συναντά τον Δία.

Τι αξία έχει μια καινούργια αρχή, αν δεν συνοδεύεται από μια σαμπάνια που θα φιλήσει τα χείλη σας; Δεν έχει, γι’ αυτό το σύμπαν σας δίνει την ιδανική αφορμή στις 26 Οκτωβρίου! Ο Ήλιος και ο Δίας συναντώνται μέσα στον Σκορπιό, κάτι σαν μεγαλειώδες καλωσόρισμα του ολύμπιου ηγέτη σε αυτό το ζώδιο. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή θα είναι η πιο τυχερή μέρα του μήνα, αν όχι και όλης της χρονιάς!

Το αν θα το νιώσετε ή όχι, είναι ασήμαντο. Το βέβαιο είναι ότι οι ευκαιρίες σε μέγεθος ελέφαντα θα σας χτυπήσουν την πόρτα. Αν δεν τις δείτε ή δεν κάνετε κάτι για αυτές, η ευθύνη βαραίνει εσάς. Γράψτε αυτή τη μέρα στον καθρέφτη σας, σημειώστε τη στο ημερολόγιό σας! Κανονίστε για τότε κάθε σημαντική συνάντησή σας, κάθε καίρια συζήτησή σας ή κάθε μεταίχμιο που αφορά τη σχέση σας. Πραγματικά, θα ευχαριστείτε το σύμπαν που το κάνατε.

Διαβαστε το Μεγαλο Ερωτικο Ωροσκοπιο Οκτωβριου  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67