ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Ιχθεις

miniaies-erwtikes-ixtheis

Την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη θα διατυμπανίζετε δεξιά και αριστερά τον έρωτα που τρέφετε για ένα πολύ γνωστό άτομο.

Εύχομαι φυσικά να αναγνωρίζετε ότι πρόκειται απλά για ένα καπρίτσιο σας και ότι όλα είναι στον κόσμο της φαντασίας σας.

Έπειτα 2-3-4-5 του μήνα θα ασχοληθείτε με την τέχνη και τη συγγραφή κυρίως. Καταγράψετε και αν τολμάτε δημοσιεύσετε τα ποιήματα ή μυθιστορήματα σας ή δανειστείτε φράσεις ή ολόκληρες σελίδες από άλλους συγγραφείς που αντιπροσωπεύουν ακριβώς αυτό που νιώθετε μέσα σας – μη ξεχάσετε όμως στο τέλος να αναφερθείτε στην πραγματική πηγή του έργου που αναρτήσατε στα κοινωνικά ηλεκτρονικά μίντια.

zodia-taro-45

 

Λίγο πριν τα μέσα του Οκτώβρη είστε σε μία νοικοκυροσύνη όπου καθαρίζετε κυρίως το γραφείο και τα έγγραφα σας…. είστε σίγουροι όμως ότι θέλετε να πετάξετε τουλάχιστον τα πάντα από αυτά που ήδη βάλατε στις κούτες σας και να σβήσετε μονομιάς το δικό σας παρελθόν;

Θεωρείτε ότι μπορείτε μέσα σας να το αντέξετε ή θα τα να αναζητάτε μετά από λίγο χρονικό διάστημα; Όσο να είναι στα μέσα του μηνός έχετε εμφανή πρόβλημα με το να ξεχάσετε το παρελθόν και ιδίως κάποιες ιστορίες του και κάτι πρέπει να κάνετε για αυτό μια και καλή.

24 με 25 του μήνα , ακούτε κάποια μπράβο και συγχαρητήρια όσο αφορά την εργασία σας και έχετε μία ανάλογη ανταμοιβή για όλη τη σκληρή προσπάθεια που κάνατε όλο τον μήνα αυτό.

zodia-astra-tarot

 

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

Βέβαια εσείς ούτε αναμένατε κάποιο ευχαριστώ ούτε το επιδιώξετε. Από την άλλη όμως , δεν υπάρχει κανείς που να μην νιώθει ευχαριστημένος όταν αναγνωρίζεται η αξία του ή όταν βλέπει ότι έφερε μεγάλη αλλαγή στη ζωή των διπλανών του. Οπότε ελεύθερα χαρείτε το συναίσθημα αυτό.

Στα τέλη του μήνα δυστυχώς , και στον ερωτικό τομέα σας απόλυτα, ενώ είχατε μία σχέση που θεωρήσατε ότι σήμαινε κάτι θα διαπιστώσετε με πικρία ότι τελικά υπήρξε ένα ψέμα. Θα στεναχωρηθείτε και αυτό είναι καλό , πρέπει να αφήσετε τα συναισθήματα της πικρίας να βγουν από μέσα σας, όμως η καλύτερη από εσάς πράξη είναι απλά να πάτε στο δωμάτιο σας να ηρεμήσετε να βγάλετε το μαγικό σας τετράδιο και να σχεδιάσετε απόλυτα την επόμενη ερωτική σας περιπέτεια ώστε να μη χρειαστεί να περάσετε τα ίδια ξανά , ποτέ ξανά .

zodia-zvdia-75