ζωδια Οκτωβριος μηνιαιες προβλεψεις Καρκινος

miniaies-erwtikes-zwdio-karkinos

Ο μήνας σας βρίσκει στις αρχές ενός πρότζεκτ το οποίο όμως κατά τις 5 με 6 του Οκτώβρη είστε έτοιμοι να περάσετε στο επόμενο στάδιο.

Σε περίπτωση που γνωρίζετε άτομα σε θέσεις κλειδιά, τώρα είναι η στιγμή να τους ζητήσετε εκείνη τη χάρη και να σπρώξουν το έργο σας ακόμα πιο μπροστά. 9 -10 και 11 του μηνός φροντίστε να καθαρίσετε το χώρο εργασίας σας μιας και πρόκειται να βρείτε αντικείμενα και έγγραφα σημαντικής σημασίας για εσάς που είχαν ξεφύγει από την οπτική σας όλο αυτό το διάστημα.

 

Θα νιώσετε κατά τα μέσα του μήνα ένα υπέροχο αίσθημα ευφορίας καθώς θα ξεφορτωθείτε άτομα, αντικείμενα και καταστάσεις που μέχρι πρότινος σας κρατούσαν πίσω τελικά. Αντιθέτως 19 με 21 του μηνός θα νιώσετε έναν κάποιο εκνευρισμό καθώς θα βρείτε μια κάποια αντίσταση από κάποιους ανθρώπους όσο αφορά την εξέλιξη των προσωπικών εργασιών.

zodia-taro-45

Μην εκνευρίζεστε όμως. Άλλωστε είναι περιττό. Όλοι γνωρίζουμε ότι είναι αδύνατο πάντα να τους κερδίζουμε όλους στο δικό μας το πλευρό οπότε δεν συνέβη κάτι το ασυνήθιστο απεναντίας είναι μέσα στην καθημερινότητα αυτό το σκηνικό που θα βιώσετε μην το μεγαλοποιείτε δίχως λόγο. Μόλις κάνετε αυτή την σκέψη και δείτε τα πάντα από αυτή την σκοπιά αυτομάτως θα ηρεμήσετε κιόλας.

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

 

zodia-astra-tarot

 

24 και 25 του μηνός έχετε στο μυαλό σας μεγαλόπνοα σχέδια , δυστυχώς όμως δεν έχετε άτομα να σας ακολουθήσουν ώστε να τα κάνετε και πραγματικότητα. Δεν πειράζει, πάρτε αυτό το κενό βοηθείας και χρησιμοποιήστε το ως προς το να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε. Γεμίστε τις μπαταρίες σας στο φουλ και έπειτα εστιάστε στα έργα σας , όπου τελικά 28 και 29 του μηνός θα ανταμειφθείτε για τον κόπο σας ενώ θα γίνετε και αντικείμενο θαυμασμού από τους γύρω σας.

Έτσι σαν ανταμοιβή λοιπόν για όλο αυτό, δοκιμάστε να φτιάξετε κάποιο γλυκό το οποίο συνηθίζατε να φτιάχνετε όταν ήσασταν μικρά παιδιά ή αν τελικά δεν τη θυμάστε , δοκιμάστε να ανταμείψετε τον εαυτό σας για ότι καταφέρατε ολόκληρο τον Οκτώβρη , παραγγείλτε το αγαπημένο σας πιάτο στο πιο ωραίο εστιατόριο που υπάρχει την εποχή αυτή στην περιοχή κατοικίας ή εργασίας σας.

Δειτε  εδω τα  :  Ενεργειακά Προϊόντα ‘LOVE-TALKS’  

zodia Διαβαστε εδω : ζωδια Φθινόπωρο-Χειμώνας 2015 / 2016

zwdia